Šta je novo?

Izbori 2024

Zavetnici su opozicija koliko i Šešelj. Muž Milice Zavetnice je bivši SNS-ovac. To je BIA projekat. Dveri su nastali samostalno, bez pomoći države. Delimično zavise od države. Propali DSS je najviše nezavisan i jedina prava desna opozicija Vučiću. Jovanović je u samom početku diskreditovan zbog francuskog pasoša. Mi ne volimo strane studente. Više volimo kupljene Šapićeve i Tomine diplome od Sorbone. To mu je najveća "mana".

Identično gledamo. Bilo bi mi teško da glasam za ceo taj konglomerat, kako nazivaju desni sa sve udbašem Šešeljom, Mišom Slobodno bacanje pišom itd... Zato i jeste najbolje u dve kolone desno, ali ne preko toga, da ne ostane neko van cenzusa.

Lično mi se dopada program Dveri i jesu samostalno nastali, ali su sada izraženo proruski (ako hoćeš suverenističku opciju valjda odbijaš i zapadno licemerje, ali i status gubernije). Delim mišljenje i za DSS, a poštujem i ludog Radulea, to i nije desnica, više centar (salonski, u skladu sa tim kako ih eto nazivaju :) ). Potonji je jedini u programu kao veoma značajnu tačku imao lustraciju poslednjih 30 godina! Ni sexy Hanica mu nije pomogla jbg...

Ne vole ljudi intelektualno, pa i fizički superiornije, teže ih je i kupiti na kraju (ne i nemoguće, ali svakako su skuplji). Sorbona, pa još i specijalac, mnogo je. Kao što je i dalje dobrom procentu miliji ćopavac koji je pucao na Srbe od mučenika kome spomenik podigoše (da ne gledamo ludilo mozga ko je podigao). Srećom, smanjuje se.

Da, zna se ko je direktno, ali zašto indirektno ako su svi ostali pristali da nema saradnje sa dramoserom na republičkom nivou, a ok je saradnja na lokalu sa ovim teletabisima levo? Po meni je to ok.

Poslednja izmena:
Da, zna se ko je direktno, ali zašto indirektno ako su svi ostali pristali da nema saradnje sa dramoserom na republičkom nivou, a ok je saradnja na lokalu sa ovim teletabisima levo? Po meni je to ok.
Zar to odbijanje saradnje nije propalo kad je propao ceo dogovor desnice?

Ja ne iskljucujem i neke podele na evrotalibanskoj levici, u pitanju su zaista teletabisi

Zar to odbijanje saradnje nije propalo kad je propao ceo dogovor desnice?

Ja ne iskljucujem i neke podele na evrotalibanskoj levici, u pitanju su zaista teletabisi

Meni sama činjenica da su svi redom odbili saradnju na republičkom nivou sa veleizdajničkim dramoserom, govori da ipak on ne kontroliše sve (pa ni indirektno). Eto, znamo koga kontroliše, ali to se znalo i ranije.

Druga stvar koja je veoma ohrabrujuća je što su opet svi bili otvoreni za saradnju na lokalu sa teletabisima. Meni to govori da postoji ozbiljna namera da se sruši na svim nivoima!

Recimo još nedostaju Basta i Miša desanka.
И Шешељ, и Левијатан, а може и нпр. Образ да васкрсне. И за другу страну могу да васкрсну Чеду, већ се најављује Зока коридорка и искрено могућ је и најуспешнији експеримент Аве Бели љуби чика.

Belog jako dobro poznajem i nije nikakav eksperiment, Luka je to uradio kao drustveni eksperiment da vidi dokle moze da dodje ljudska glupost, rezultat znamo naravno.

Sa FB-a:

FB_IMG_1698688007579.jpg

Sajam ostaje gde jeste, uređenje obale je svakako poželjno, al nadalje ništa.
Nijedna opoziciona partija ti neće pristati na ove tačke uslova, to je suludo.
Znači ako se promeni vlast ili će se odbiti organizacija Expo-a ili će se Expo organizovati na aktuelnom sajmištu?
jer sa Terazija više ne vidimo reku.
Iskreno ja ne mogu da se setim da sam ikada sa Terazija bio u prilici da vidim reku, a X puta sam sedeo u bašti hotela Moskva i Kazini preko puta. Sećam se da su forumaši spominjali sa se Terazija videla reka, ali ja je nikad nisam video.

Ako neko ima fotografiju pogleda na Savu sa Terazija, bio bih zahvalan da je postavi ovde kako bih se ubedio u suprotno.
Ne da treba sabotirati neke projekte, nego bi potencijalne investitore nova vlast bi trebala da privede i ispita u najkraćem mogućem roku.
Kako da ih privede ako su potencijalni investitori? Neko izrazi želju da postane investitor i nova vlast ga privede i ispita? A i kako bi npr. nova vlast privela Čehe koji investiraju u Marinu Dorćol ili Holanđane koji su suinvestitori u K distrikt?
Sam sebe diskredituješ ovakvim tačkama, za ovakav Metro je odavno predviđeno da ima promašene linije i da bi Gradski & Republički budžet bacio na kolena.
Ma ja sam mislio na metro generalno. Svejedno mi je da li će se graditi ovaj koji je planiran, ili će biti neke druge trase.
Kao studenta međunarodnih odnosa ovo vređa logiku.
I ja sam kao student imao jednu logiku, sada kao preduzetnik sasvim drugu. Nevezano za ove stvari oko kojih se dopisujemo. Videćeš uostalom i sam kada se jednog dana zaposliš, a tek ako postaneš preduzetnik/vlasnik biznisa, što ti od srca želim, kako se logike iz studentskih dana menjaju.
Mi trenutno ne možemo da otvorimo jedno fucking poglavlje, kakav crni Šengen, neki normalan put jeste i kada se uđe u Uniji da mora da prođe određeno vreme dok ne ispunimo uslove.
Sve ostalo je sanjarenje, poređenje sa Švajcarskom i Norveškom ne bih komentarisao.
Pa dobro, možda je jeste preterana želja sa moje strane, jer mene EU u principu ne zanima puno, a šengen bi doneo brojne koristi. Tako da mi je šengen znatno veći prioritet, od EU ne verujem da bismo nešto opipljivo dobili kao što nisu dobili ni Bugari i Rumuni, a 15 godina su u EU.
Jao, jao jao, kakvo je ovo licemerstvo, pre svega, jer dolazi od čoveka koji voz Audi Q8.
Nikakav problem u tome što voziš audiJa, ali ako je tako onda se drži te ideologije.
Čuj ekološka svest, garant da ćeš me sada ispinovati kako meni nije stalo do ekologije itd... toliko je očigledno.
Mislim da sam se pogrešno izrazio. Mislio sam najviše na đubre i štroku. Na to što naši ljudi vole da bacaju đubre, pikavce, plastiku i sl. gde god im padne na pamet. Ne možeš da se prošetaš prirodom a da ne vidiš đubre. Teško im da pokupe izmet iza svog kućnog ljubimca. Na te stvari sam mislio pod "ekološka svest".
Preskačem ostale tačke, jer nisam kompetentan da iznosim tvrdnje o njima.
Još student, kapiram.

Ако пажљиво избројите, видећете да нема „још 64”, него „још 62” јединице локалне самоуправе поред Београда. У односу на списак који је раније објавио Н1, недостају општине Голубац и Лајковац. Претпостављам да их је неко испустио у куцању, и то сада медији преузимају једни од других. :ROFLMAO: Људи су лењи, мрзи их да броје.

П. С. Врањска бања није јединица локалне самоуправе, већ само градска општина на територији Града Врања.

Мислим да сам решио проблем изједначења та два списка.

Znači ako se promeni vlast ili će se odbiti organizacija Expo-a ili će se Expo organizovati na aktuelnom sajmištu?

Iskreno ja ne mogu da se setim da sam ikada sa Terazija bio u prilici da vidim reku, a X puta sam sedeo u bašti hotela Moskva i Kazini preko puta. Sećam se da su forumaši spominjali sa se Terazija videla reka, ali ja je nikad nisam video.

Ako neko ima fotografiju pogleda na Savu sa Terazija, bio bih zahvalan da je postavi ovde kako bih se ubedio u suprotno.

Kako da ih privede ako su potencijalni investitori? Neko izrazi želju da postane investitor i nova vlast ga privede i ispita? A i kako bi npr. nova vlast privela Čehe koji investiraju u Marinu Dorćol ili Holanđane koji su suinvestitori u K distrikt?

Ma ja sam mislio na metro generalno. Svejedno mi je da li će se graditi ovaj koji je planiran, ili će biti neke druge trase.

I ja sam kao student imao jednu logiku, sada kao preduzetnik sasvim drugu. Nevezano za ove stvari oko kojih se dopisujemo. Videćeš uostalom i sam kada se jednog dana zaposliš, a tek ako postaneš preduzetnik/vlasnik biznisa, što ti od srca želim, kako se logike iz studentskih dana menjaju.

Pa dobro, možda je jeste preterana želja sa moje strane, jer mene EU u principu ne zanima puno, a šengen bi doneo brojne koristi. Tako da mi je šengen znatno veći prioritet, od EU ne verujem da bismo nešto opipljivo dobili kao što nisu dobili ni Bugari i Rumuni, a 15 godina su u EU.

Mislim da sam se pogrešno izrazio. Mislio sam najviše na đubre i štroku. Na to što naši ljudi vole da bacaju đubre, pikavce, plastiku i sl. gde god im padne na pamet. Ne možeš da se prošetaš prirodom a da ne vidiš đubre. Teško im da pokupe izmet iza svog kućnog ljubimca. Na te stvari sam mislio pod "ekološka svest".

Još student, kapiram.
Reka, sve do Banovog Brda videla se veoma dobro od Hotela Moskva, od pocetka onog parka.

@dejanbg88

У реду, схватили смо да нећеш да гласаш за опозицију, јер не могу (или неће) да ти гарантују твојих 18 тачака.

Занима ме само једно. Зашто, побогу, не желиш да гласаш за власт?

Reka, sve do Banovog Brda videla se veoma dobro od Hotela Moskva, od pocetka onog parka.
Verovatno nisam obratio pažnju na taj vidikovac u parku jer je meni default pogled na reku Savu ono što vidim sa Kališa.
@dejanbg88

Занима ме само једно. Зашто, побогу, не желиш да гласаш за власт?
Zato što ne želim da glasam za manipulatore kojima su Happy, Pink i Informer način da dopru do svoje ciljne grupe kroz populističku terminologiju, držeći ih zaglupljene i ograničene. Pored toga ne želim da podržim i dam svoj glas bilo kakvom autokratskom režimu, režimu koji je konstantno u izbornoj kampanju, režimu koji istovrememo želi da bude vlast a koji istovremeno se ponaša i kao žrtva opozicije, koji glumi neki suverenitet a istovremeno ispunjava sve što ga "jači" natereraju, režim čiji će me članovi pozivati na telefon u dan izbora i pitati me za koga ću glasati, režim... itd, itd. To su samo neki od razloga zašto ni pod razno ne bih glasao za aktuelni režim ni za bilo koju povezanu stranku sa njima

Opušteno, nema potrebe za pripremama, zlf i ortaci neće ni pobediti.

Poslednja izmena:
Gde nestade onaj bradonja sto je opasniji igrac od Belog? Sto su zajedno nastupali. Beli je realno tanak za politiku, vise je neki komedijas.

Ја га не познајем, али сам се сликао са њим, и гласао сам за њега, и неодговорно тврдим исто. Изузетно фин, неискварен и ведар тип.

Изузетно фин, неискварен и ведар тип.
Ovako sam ja razmisljao pre 10 godina. Ali to na Balkanu ne prolazi. Moras biti prevejan, promucuran, lukav, diplomata, da bi opstao. Iskrenost i otvorenost ne prolazi u modernoj politici.

Vrh