Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.206
Da nema partija bilo bi eto nemamo ni partije, mi smo gamad, despotija nedemokratska kvarna.Mislio sam na Jovu Bakica, ne na arhitektu.
partiokratija je losa. srbiji treba sistem bez partija, barem na rep nivou
procitaj pdf fajl o korupciji u Srbiji od 19 veka, malo vise na ovom treadu.
tada ce ti biti jasnije zasto pljujem po svima.
nema revoluciunaenih promena.
Takodje nejasno je kakve se razlike izmedu partija. U skypu desnice kakve su.medjusobne razlike, a kakve u skupu levice?
Medjusobno se levica i desnica kid nas razlikuju samo po odnosu prema Kosovu i sankcijama Rusiji.Pa kakva su to desnica i levica?
nasmejao sam se dva puta.Ja ne pamtim da je Mc nekad ostavio smajli na forumu ili se nasmejao/neki duhovit post? Sve nesto mracnjacki
Ne preteruj.nasmejao sam se dva puta.
Ko je to uspeo da ti izmami osmeh?nasmejao sam se dva puta.
Докази да сам био у праву:Ако пажљиво избројите, видећете да нема „још 64”, него „још 62” јединице локалне самоуправе поред Београда. У односу на списак који је раније објавио Н1, недостају општине Голубац и Лајковац. Претпостављам да их је неко испустио у куцању, и то сада медији преузимају једни од других. Људи су лењи, мрзи их да броје.
П. С. Врањска бања није јединица локалне самоуправе, већ само градска општина на територији Града Врања.
Мислим да сам решио проблем изједначења та два списка.
Pantograf sa pricom o vozicima umesto metroa.Ko je to uspeo da ti izmami osmeh?
Мора да сам био ја, толико сам се трудио. Ако нисам, нема везе, наставићу.Pantograf sa pricom o vozicima umesto metroa.
I bio je neko jos. Ali ne mogu da se setim.