Pa ne razumem, sam si hteo i pravdao poskupljenje struje. Sta si onda ocekivao, da ce da kazu "e toliko nam dobro ide da cemo da dignemo cene struje"?И то и уз стално кукање и црнило, што је можда и битније
На крају крајева, како очекивати висок стандард државне управе и одсуство криминала када је власт у сталној борби против сила зла и у неприкосновеним, тешким временима? Па шта ако доносе одлуке које су и краткорочно и дугорочно штетне по нас када се дословно боре за наш опстанак а ми смо незахвална ст***
У то име, један од мојих омиљених чланака са Њуза у последње време
I Austrija ima svog Nelecenog
![]()
"GraÄani samo umiÅ¡ljaju poskupljenja"
www.b92.net
@marrecar Jel znas mozda nesto o doticnom stvorenju?![]()
Iskreno ne pratim nešto preterano politiku, ali mi se čini da su socijalisti (SPÖ) i dalje neki miljenici naroda, mada se to nije nešto pokazalo na izborima za parlament. Ali da, ova izjava je katastrofa, pogotovo što niko drugi od njenih stranačkih kolega nije takvo nešto izjavio (ili ja nisam video).Мени читава њихова Нараодна партија делује нелечено, да будем искрен. А богме и остале партије. Притом сам држао Аустрију за најуређенију земљу. Доба нелечених. 1914. Само да не наебемо сви ко ономад.
Pozivam građane Novog Pazara i Tutina da budu staloženi i razumni i daju podršku ministrima Vučeviću @VucevicM i Gašiću za koje znam da su dva profesionalca na visini zadatka. pic.twitter.com/aqFhqGX6xg
— Rade Basta (@ExMinistarBasta) November 20, 2022