Znate kako, sve je to, prema nekom mom mišljenju, preterano političarenje. To što se dogodilo u Srebrenici jeste stravičan zločin, ali da se decenijama kasnije postavlja nekome kao sudbonosno pitanje i da će promeniti značaj nečega, nije preterano od važnosti. Znate, to što će Aleksić reći da je genocid ili nije genocid ne umanjuje činjenicu da se stravičan zločin desio i da smo mi trenutno u go**ima do nosa gde ako koleno klecne, otišli smo.
Ja za ovo ne mogu da glasam.
Zato i napisah na početku protesta da Vučić može mirno da spava narednih 30 godina
Samo da redovno pije lekove za pritisak i srce
Grbović da, za njega i nameravam ili barem neku koaliciju oko njega ali ako ovaj bude u toj koaliciji teško da mogu da im dam glas.Ima i stranaka koje idu vise u levo, GRbovic recimo, zasto ne bi glasao za njih? Svako neka glasa za opciju koja mu je najbliza ili najmanje odvratna, ali bitno je da se glasa .
Zato što Vučić priča isto ovo, Kosovo je Srbija, nećemo u NATO, Srebrenica nije genocid, Ratko heroj i sl.Ne razumem kako si izvukao zakljucak da ce Vucic vladati 100 godina na osnovu ovih odgovora?
Ne razumem, a drugi, veci deo naroda ne misli to pa cemo na toj politici ga pobediti na izborima? Sad izlazimo na proteste jer nam se ne svidja Vuciceva politika vezana za NATO, Kosovo, Srebrenicu i EU?Zato što Vučić priča isto ovo, Kosovo je Srbija, nećemo u NATO, Srebrenica nije genocid, Ratko heroj i sl.
To je taj narativ koji narod voli da čuje i zato glasaju za Vučića
Valjda prvo treba birački spiskovi da se srede, mediji, promeni RIK i GIK pa da se ide na izbore.I sve to da ostane tako dok se ne srede druge stvari - mediji, biracki spiskovi, skine Vucic, smene kadrovi, pohapsi bag**...
Ja ne verujem da će biti izbora sve dok ne potpiše sporazum sa Kosovom, znaju Ameri da bi on izborima ponovo prolongirao potpisivanje sporazuma a oni hoće to pitanje da zatvore do februara 2024 godine.Ono kako sam ja shvatio juče obraćanje, predsedničkih izbora neće biti. S njegove strane pametna odluka. Biće parlamentarni, a bacaju se mekinje za beogradske, tj. oni će poslužiti ako se bude nećkala opozicija za parlamentarne. Lično ne verujem da će ih biti. Ostaje termin septembar za izbore, povećanje plata i one pare je najavio za tad, stara fora.
Mislim da je redosled u postu koji si citirao vrlo jasan.Valjda prvo treba birački spiskovi da se srede, mediji, promeni RIK i GIK pa da se ide na izbore.
Realno da se nisu desili ovi masakri u školi niko ne bi do dana današnjeg izašao na ulicu. I dalje bi ćutali, gunđali i terali dalje.
Svaka politička stranka ima svoj program i ideje na svojoj internet prezentaiji. Korektne ideje imaju SSP i Ne davimo Beograd, a koje sam ja čitao u skorije vreme i koje su mi dobro napisane.Поштовани,
Ништа лично али клоним се политике као од чишћења септичке јаме, неко то мора да уради али како се год окренеш на крају си затрпан говнима.
Да ли постоји странка у Србији која је рекла:
1. Наша визија Србије (Београда, неке општине) 2050-е је ово, овим путем мислимо да идемо, ово су главне препреке и неопходне жртве, у следеће 4 године ћемо остварити тачно ово и ово на том путу;
2. Сматрамо да су ово потребна министарства и ови људи са овим биографијама ће их водити по овим програмима и овим циљевима за 4 године.
3. Ево јавна расправа о 1 и 2 и ово су закључци расправе.
Ма бре, где им је циљ, тим, план и са којим ресурсима мисле да нешто ураде? Има ли визије и плана осим доласка на власт и неких ситних захтева јер ја сем демагогије и политике на нивоу Србије крајем 19. века не видим никакву разлику.
Imas li informacije, sta se desava u Zagrebu, kako vode, ima li promena, jesu gradjani zadovoljni?Ljudi iz Možemo su mi prijatelji. Treba učiti od njih ali i kritikovati gde fulaju.
Можда нисам био јасан. Пошто нема другог начина осим политичког да начиним ову земљу онаквом у којој би желео да ми деца одрасту истраживао сам политичке странке и како могу нешто да помогнем. Читао сам јавно доступне програме и идеје али ми је све то демагогија нпр:Svaka politička stranka ima svoj program i ideje na svojoj internet prezentaiji. Korektne ideje imaju SSP i Ne davimo Beograd, a koje sam ja čitao u skorije vreme i koje su mi dobro napisane.
To što ljudi govore da nemaju ideju i program ne pije vodu.
Jedino ko tu nema program ili ga bar ne sprovodi godinama su SNS i SPS.
Prvih godinu dana su ih baš hejtovali, sad su kao počeli s nekim projektima.. Paromlin, širenje tramvajske mreže itd.Imas li informacije, sta se desava u Zagrebu, kako vode, ima li promena, jesu gradjani zadovoljni?