Pogledajte prilog 163213
Spremamo kokice..
НЕ НЕ и НЕ.Mogu li Ne davimo BG i Zavetnici da naprave odrzivu koaliciju?
Ми од 2008-2014 и од 2017 на овамо и немамо премијера. Кафе куварица се за ништа није питао.Мислим да је образовање прецењено пошто нема баш ефекта и своди се на скупљање оцена зарад добијања папира.
Нама из средње школе излазе људи који немају појма шта је посао председника а шта владе и министара. И онда сви гледају у председника као у Бога (многи су тако тренирани у време Тите) и одобравају то што он прави путеве и болнице и ако му то није посао.
Jel bi dozvolio nekom ko ima zavrsen Union privatni pravni fakultet da se stavi u istu ravan s tobom?
Gde je to rekla? Ovde kaže baš suprotno - "da, iako su gradonačelnici (misli na predsednike opština) izabrani na izborima, ipak nemaju legitimitet da nasilno ulaze u zgrade" - malo šturo prevedeno, mrzi me.Ладно је Виола фон Крамон изјавила да су избори легитимни, без икакве сумње.
Какво смеће од трећег ешалона ЕУ политичара. Замењују тезе опасно.
Избори су легални, а не и легитимни.
Nekako mi ova fotka deluje fake mada možda grešim.
nije.Novak je dvosmislen:
"Kosovo je srce Srbije": Novakova emotivna poruka koja odzvanja u Parizu (FOTO)
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je poslao posebnu poruku posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa.nova.rs
Ako je EU protiv ovakve albanske reakcije, znaci da su to dogovorili sa Amerikom ili ne neka sumanuta namestaljka.Gde je to rekla? Ovde kaže baš suprotno - "da, iako su gradonačelnici (misli na predsednike opština) izabrani na izborima, ipak nemaju legitimitet da nasilno ulaze u zgrade" - malo šturo prevedeno, mrzi me.
Nekako mi ova fotka deluje fake mada možda grešim.
А ово је ваљда видео са тог места где је настала та фотографијаNekako mi ova fotka deluje fake mada možda grešim.
Има ту истине, али разлика у размерама су огромне, као миша према слону. Наравно, полтронство у комбинацији Тадић-Цветковић је миш а у комбинацији Вучић-Брнабић слон. Маргиналност садашње премијерке (која би требала да буде први човек Србије) у односу на председника (који би по уставу требао да има само неку формалну улогу у држави) је толиког нивоа да је рећи да је то карикатура односа заправо ублажена варијанта. Они то већ одавно и не могу да крију нити се труде. Премијер Србије зове председника Србије "шефе", па то је противуставно.Ми од 2008-2014 и од 2017 на овамо и немамо премијера. Кафе куварица се за ништа није питао.
Нелечена Хуља није био у стању да нађе неко звучно име да буде СНС кандидат, па се он кандидовао и са места ПМ спустио на ниво предсеника. ШКК.
Испаде гробар још најпоштенији јер се држао заиста овлашћења председника. и БоТа је у прво мандату био ОК.