Turska sablja možda, da nas opet zajašu i da vladaju opet 350+ godina.Сабља би решила? Хм.
Надајмо се да је могуће, за то смо ваљда сви, али то ће у овој земљи бити коперникански преокрет. И злочин код Младеновца је починио члан повлашћене касте над "обичним" момцима и девојкама. Нажалост, то је, баш, Србија.Kosta i njegov otac nisu njihov deda/pradeda.
A vladavina prava pretpostavlja da nema povlašćenih. E ako je to nemoguće u Srbiji, hajde svi da odemo Vučiću na poklonjenje sutra.
За ову изјаву би неко требало да му залепи шамарчину које ће се сећати до краја живота.
Pa to je jedini cilj. Ništa drugo nema.Надајмо се да је могуће, за то смо ваљда сви, али то ће у овој земљи бити коперникански преокрет. И злочин код Младеновца је починио члан повлашћене касте над "обичним" момцима и девојкама. Нажалост, то је, баш, Србија.
to je toСабља би решила? Хм.
Др Кецмановић долази из вероватно најугледније фамилије босанских Срба (далеког немачког порекла), чији бројни изданци чине естаблишмент у овој земљи већ 100 година.
Odakle ti da su veoma uspesni i cenjeni? Odakle uopste taj narativ? Ili je svaki doktor kod nas "ugledan i uspesan" ne kapiramDvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.
Руска губернија, колоризовано:
Pogledajte prilog 162777
Jednom mi rece jedan doktor:Odakle ti da su veoma uspesni i cenjeni? Odakle uopste taj narativ? Ili je svaki doktor kod nas "ugledan i uspesan" ne kapiram
У преводу: ставити нас под спољну окупацију.Samo zamena elite moze da spase Srbiju.
Kako. Mozda postavljenjem ljudi iz dijaspore ili stranca na rukovodece polozaje.
Popunjavanje pozicija u dravnim organima ljudima iz dijaspore i stancima.
I ti gledaš šta priča, a ne šta radi. Kao i Vesna Pešić 2012.Руска губернија, колоризовано:
Pogledajte prilog 162777
Ne. Pozvati nase ljude iz dijaspore, kao sto je Knez Milos zvao Srbe iz Austrije i oni masovno dolazili i preuzimali rukovodece poslove. Dolazili su i stranci.У преводу: ставити нас под спољну окупацију.
Jedan je doneo na svet predsednikovog sina, ne pricamo o krecenju stana ili kupovini lepe slike, sigurno je imao lep profesionalni rezultat iza sebe kada je dobio poverenje za nesto sto je najvrednije za Vucica, vozio je izuzetno skup automobil, sto impicira da je i uspesan, ne samo cenjen. Trece i najmanje bitno, imam lekare u porodici i cuo sam od njih. Inace ne znam za koga ocekujes da bude vise cenjen od lekara, portir, ili fudbaler mozda? Ne pricam o ljudskim kvalitetima vec kao profesionalcima, nas narod mnogo voli da omalovazava obrazovanije od sebe, ne kazem da se to odnosi na tebe naravno.Odakle ti da su veoma uspesni i cenjeni? Odakle uopste taj narativ? Ili je svaki doktor kod nas "ugledan i uspesan" ne kapiram
Jedan je doneo na svet predsednikovog sina, ne pricamo o krecenju stana ili kupovini lepe slike, sigurno je imao lep profesionalni rezultat iza sebe kada je dobio poverenje za nesto sto je najvrednije za Vucica, vozio je izuzetno skup automobil, sto impicira da je i uspesan, ne samo cenjen. Trece i najmanje bitno, imam lekare u porodici i cuo sam od njih. Inace ne znam za koga ocekujes da bude vise cenjen od lekara, portir, ili fudbaler mozda? Ne pricam o ljudskim kvalitetima vec kao profesionalcima, nas narod mnogo voli da omalovazava obrazovanije od sebe, ne kazem da se to odnosi na tebe naravno.
Pre bih to rekao za tebe.I ti gledaš šta priča, a ne šta radi. Kao i Vesna Pešić 2012.
Grešiš. Vučić na Kosovu neće dati ništa što mu Putin prvo ne odobri. Glavni cilj je sačuvati Kosovo Putinu kao argument i predmet za trgovinu u budućnosti. I to je to. Ruski igračPre bih to rekao za tebe.
Previse idealizujes Putina. Nije on ni toliko pametan ni toliko mocan.Grešiš. Vučić na Kosovu neće dati ništa što mu Putin prvo ne odobri. Glavni cilj je sačuvati Kosovo Putinu kao argument i predmet za trgovinu u budućnosti. I to je to. Ruski igrač
Sve je uradio, ovu liniju nije prešao niti će dok je živ.