Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.277
Странка Заједно је мени најтрагикомичнија опозициона странка у Србији.
Странка Заједно је мени најтрагикомичнија опозициона странка у Србији.
Ne mogu da se slozim jer konkurencija je opasna.Странка Заједно је мени најтрагикомичнија опозициона странка у Србији.
Лепо прича Вук док Даници на рачун лежу руске паре од НИС Газпрома.„Verujem da su stvarni inspiratori te odluke nepromenjene i sa „sestrinskim službama Istoka“ povezane srpske tajne službe, njihovi ideolozi i progagandisti. Cilj je više nego opasan. Da se Srbija zavadi sa Evropom, sa Amerikom, sa NATO alijansom. Da se isprovociraju sukobi u Srbiji, na Kosovu, u BiH. Da se nacija izoluje od demokratskog sveta i svoje evropske budućnosti“, kaže Drašković za Danas..
Prema njegovim rečima iste službe su 24. decembra 1996. htele da pokrenu građanski rat u Srbiji.
Da. Ali to je vise tragicno nego komicno.Странка Заједно је мени најтрагикомичнија опозициона странка у Србији.
Pa ne idu oni samostalno nego dolaze kad i gde im se kaze.
Нико неће бити довежен, него довезен, то би барем неко ко предаје на факултету требало да зна.
Inace, moje komsije radikali imaju veceras goste.
Dosla je gomila njihovih rodjaka iz provincije.
Svi oni zele da budu tu kad On progovori.
Dvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.
Dvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.
Kakva ce to biti desavanja?Bilo je tesko, ali deluje da ce vecerasnja desavanja u centru biti odvratnija nego sutrasnja.
Mislim da su školovani i formirani devedesetih. Ali ne mislim da je to najvažniji faktor.Dvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.
Mislim da su školovani i formirani devedesetih. Ali ne mislim da je to najvažniji faktor.
Da je sablja izvedena do kraja, da je odležao u zatvoru, bio prokazan i postavljena vladavina prava onaj čovek bi sada živeo normalan porodični život, a 10 ljudi bi bilo živo.
Ova ekipa se vratila na vlast 2003. Sve do 2012. je bila samo predigra, zagrevanje. Biće gore.
Ma jašta....Ekipa kriminalaca nikada nije ni silazila s vlasti.
Verovatno nikada ni nece.
Kriminalac Djindjic je samo bio clan druge bande.
Kao Nikola Pasic, kao Aleksandar Karadjirdjevic, kao vrhovi UDBE.