Šta je novo?

Izbori 2024

Biljana Stojković ima pameti nešto više od onog Nogoa, samo za levicu. Apsolutno svaki njen potez je u najmanju ruku glup, kontraproduktivan i stvara podele.

Kao član neke hipi komune, ili kao tinejdžerka u metal fazi, koja misli da je ljubičasta kosa i pocepane najlon čarape vrhunac ličnog pečata.

^^^ Jovana Jeremić je ovo videlO od ovoGA:

Oba dva su narcisoidi, pa su samim tim operisani i od empatije, i uopšte osećaja kako je drugima, i nesposobni da shvate da postoje određeni načini kako se nešto radi ili komentariše, te da postoje i pogrešni, društveno NEprihvatljivi načini da se nešto radi i komentariše. Kao npr kenjanje o Kovidu i o tome kako svi treba da se volimo i držimo zajedno i da budemo jednaki i isti, dok se rčma i čavkica brčkaju u vodi obogaćenoj vitaminima, mlekom i uljima koja koštaju ko pet srpskih plata.

Prosto, oba stvorenja su mentalno bolesna. Krivi su svi oni koji ih hrane pažnjom, mislim time na degenerike u Srbiji i isto tako i degenerike po Murici i svetu.

Iskreno, ja bih ovakvima đubrio njive... Pravio ih u kompost. Samo bih dodao dosta aditiva, da bakterije mogu da se izbore sa svom plastikom i hemijom.

Poslednja izmena:
Kakav zreo odgovor na to sto su je ljudi opravdano sprdali i ispljuvali za onu tupavu ideju

Capture.PNG

Voleo bih da vidim taj sastanak gde neko predlaze Biljanu za kandidata za predsednika i svi su kao, u, da, to je dobra ideja.

„Verujem da su stvarni inspiratori te odluke nepromenjene i sa „sestrinskim službama Istoka“ povezane srpske tajne službe, njihovi ideolozi i progagandisti. Cilj je više nego opasan. Da se Srbija zavadi sa Evropom, sa Amerikom, sa NATO alijansom. Da se isprovociraju sukobi u Srbiji, na Kosovu, u BiH. Da se nacija izoluje od demokratskog sveta i svoje evropske budućnosti“, kaže Drašković za Danas..

Prema njegovim rečima iste službe su 24. decembra 1996. htele da pokrenu građanski rat u Srbiji.
Лепо прича Вук док Даници на рачун лежу руске паре од НИС Газпрома.

Evo sad gledam, na parlamentarnim izborima koalicija Moramo je imala 50% više glasova, nego na predsedničkim, na kojima ih je predstavljala dotična Biljana Stojković.

Da sam ja na njenom mestu ne bih progovorio više.

Странка Заједно је мени најтрагикомичнија опозициона странка у Србији.
Da. Ali to je vise tragicno nego komicno.
Njihov nivo govori da ce onolika energija gradjana biti tragicno prokockana.

Inace, moje komsije radikali imaju veceras goste.
Dosla je gomila njihovih rodjaka iz provincije.
Svi oni zele da budu tu kad On progovori.

Inace, moje komsije radikali imaju veceras goste.
Dosla je gomila njihovih rodjaka iz provincije.
Svi oni zele da budu tu kad On progovori.
Развило се коло наше
Вучић коло краси
Ој Србијо наша мила
Увек здраво да си!

Pa ako je otac KK zaista bio prijatelj prve Familije, to objasnjava sve,
KK je zaista bio na izvoru apsolutnog zla.

Bilo je tesko, ali deluje da ce vecerasnja desavanja u centru biti odvratnija nego sutrasnja.

Dvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.

Dvojica od ove trojice su lekari, i to veoma uspesni i cenjeni u svojoj profesiji. Skolovani u sistemu koji je mnogo vise cenio znanje, postenje i moral od danasnjeg. Ali opet su ovakvi kakvi su. Problem je sada sto ih sadasnji sistem stiti umesto da budu adekvatno kaznjeni, ili cak preventivno upozoreni da se ovakve situacije nikada ne dogode. Zato cemo da menjamo vlast i pravimo bolju Srbiju od sadasnje.

Misliim da se se ovi ljudi skolovali posle 2000.

Bilo je tesko, ali deluje da ce vecerasnja desavanja u centru biti odvratnija nego sutrasnja.
Kakva ce to biti desavanja?

Ako Srbija ustane, ako Srbija blokira puteve, onda je to zaista kraj Hulje.
Beograd je kilav i zaplasen, Beograd moze samo da seta.
Tih 120000 ljudi koji mirno setaju ne smetaju realno Hulji, smetaju mu utoliko sto je ludi hoce da nakupi vise ljudi.

Poznata turbofolk pevačica Neda Ukraden potpisala je danas pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci.
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić objavio je ovu informaciju na svom Instagram profilu.

Neda je tom prilikom izjavila da već odavno simpatiše SNS ali da je sad rešila da SNS i predsedniku Vučiću pruži moralnu podršku svojim zvaničnim pristupom stranci.

Poslednja izmena:
Mislim da su školovani i formirani devedesetih. Ali ne mislim da je to najvažniji faktor.

Da je sablja izvedena do kraja, da je odležao u zatvoru, bio prokazan i postavljena vladavina prava onaj čovek bi sada živeo normalan porodični život, a 10 ljudi bi bilo živo.

Ova ekipa se vratila na vlast 2003. Sve do 2012. je bila samo predigra, zagrevanje. Biće gore.

Mislim da su školovani i formirani devedesetih. Ali ne mislim da je to najvažniji faktor.

Da je sablja izvedena do kraja, da je odležao u zatvoru, bio prokazan i postavljena vladavina prava onaj čovek bi sada živeo normalan porodični život, a 10 ljudi bi bilo živo.

Ova ekipa se vratila na vlast 2003. Sve do 2012. je bila samo predigra, zagrevanje. Biće gore.

Ekipa kriminalaca nikada nije ni silazila s vlasti.
Verovatno nikada ni nece.
Kriminalac Djindjic je samo bio clan druge bande.
Kao Nikola Pasic, kao Aleksandar Karadjirdjevic, kao vrhovi UDBE.

Vrh