Šta je novo?

Izbori 2024

Petog oktobra nisu radili ovako.
Mozda zato sto su nesto pre petog oktobra dobili izbore.

Ja zaista ne snam na sta kukate, ja se prikljucio tek od 21 i jos uvek ima ljudi, neverovatno. Kako ste inace zamislili da se zavrsi ova noc, da Vucic izadje i samo kaze ‘e pa ok odo ja?’

Jel otisao Sloba te savrseno organizovane 96/97?

Jel otisao Vucic 2020 kad smo se tukli sa kordonima?

IMG-000000-000000.jpg

Ne bih se uopšte složio da su protesti gotovi, rastureni ili šta god. Ali ja opet kažem, sledećeg petka MORAJU da se ponovo održe. I prethodni put kada su bili ovako veliki protesti, broj je rastao iz nedelje u nedelju, dok se neko nije setio da za neki dan, da li beše praznik bio ili šta, kaže da ih neće biti i onda se posle toga rasturilo. Ovde treba lepo uhvatiti vetar kada je već krenulo ovako dobro, odnosno da se stalno povećava broj ljudi i da se ovoliko bombarduje sa pozivima i objavama na društvenim mrežama.

Jer ne razumem kakve se to promene očekuju ako se borba "pauzira" zbog nečeg potpuno irelevantnog. Mislim da će odustajanje imati mnogo veće posledice, na kraju će biti još jači udar tabloida u fazonu "evo ovi strani plaćenici kao protestuju za decu, protestovali malo i onda im dosadilo i sad ih baš briga za tu decu".

Niko nije rekao da se protesti odlažu, nego da neće biti sledećeg petka... rekli su da će videti da li će pozvati ljude da se okupe u četvrtak ili u subotu...

Mozda zato sto su nesto pre petog oktobra dobili izbore.

Ja zaista ne snam na sta kukate, ja se prikljucio tek od 21 i jos uvek ima ljudi, neverovatno. Kako ste inace zamislili da se zavrsi ova noc, da Vucic izadje i samo kaze ‘e pa ok odo ja?’

Jel otisao Sloba te savrseno organizovane 96/97?

Jel otisao Vucic 2020 kad smo se tukli sa kordonima?
96/97 to nije bio zahtev protesta
2020. oet nije bio zahtev.
nije ni sada.

sto se tice 2000. da strani faktor nije obezbedio pasivnost vojske i policije ne bi od toga bilo nista.
Mirni protesti ne mogu da pobede institucije sile.

Pogresni ljudi vode ove proteste i utrosice svu energiju naroda. Bilo bi dobro da nisam u pravu.

Jao, bože, da, gde baš nađoše da intervjuišu tu strašnu hrvatsku odbornicu, koja se, igrom slučaja, još i zove-Nikolina Rajković...
Po imenu i prezimenu, krsti se s 3 prsta ne lopatom. Valjda je nasa, ali to nista ne znaci, posto etnomimikrija u Hr radi punom parom prema Srbima i vice versa. (Zigmanov rece da je broj Hrvata u Srbiji pao na cca 45.000)

Evo N1 oduševljen hrvatskom odbornicom. Od svih ljudi, intervju sa njom. Vole da se uvlače Hrvatima više nego Amerima. Eto materijala za Pink. Treba žvalavi da vlada još 100 godina. Bolje nismo ni zaslužili.

Hrvati su za nase urbane nesto kao Nemci za sirotinju.
Ako ne mozes da se ulizujes Nemcu, ulizuj se Hrvatu.

96/97 to nije bio zahtev protesta
2020. oet nije bio zahtev.
nije ni sada.

sto se tice 2000. da strani faktor nije obezbedio pasivnost vojske i policije ne bi od toga bilo nista.
Mirni protesti ne mogu da pobede institucije sile.

Pogresni ljudi vode ove proteste i utrosice svu energiju naroda. Bilo bi dobro da nisam u pravu.
Znaci trebalo je da bude nasilan protest?

Ili nije trebalo da se protestuje uopste jer nema podrske stranog fsktora?

Imaju li tvoji postovi nekakav konkretan tok i poentu ili su samo otvoreni kanal gorcine, beznadja i prezira prema svakoj kategoriji ljudi koja postoji na ovoj planeti?

Ja ne znam je li ovo neka skrivena kamera na temi ili sta? Sta ste ocekivali, pad Vlade i Vucica veceras i sutra prosecnu platu od pet hiljada evra?

Izneti su zahtevi protesta, receno je da ce se blokirati saobracaj ako se ne ispune, za to je bila potrebna masovnost koja je postignuta. Eno ga i dalje blokiran Brankov most.

Sve se odvija savrseno, onako kako je i po planu.

Sada se ceka Vlada da ispuni zahteve, ako to ne urade, idemo jos masivnije.

Bravo Beograde, bravo Srbijo!

Ja ne znam je li ovo neka skrivena kamera na temi ili sta? Sta ste ocekivali, pad Vlade i Vucica veceras i sutra prosecnu platu od pet hiljada evra?

Izneti su zahtevi protesta, receno je da ce se blokirati saobracaj ako se ne ispune, za to je bila potrebna masovnost koja je postignuta. Eno ga i dalje blokiran Brankov most.

Sve se odvija savrseno, onako kako je i po planu.

Sada se ceka Vlada da ispuni zahteve, ako to ne urade, idemo jos masivnije.

Bravo Beograde, bravo Srbijo!
Upravo to. Nisu svesni ljudi kolko je bitna ova slika koju saljemo van zemlje. Da ne pricam dalje, razmislite zasto je to dobra stvar i shvaticete

Био би севап, и некакав морални чин, када би се захтевима својим потписима и подршком прикључиле и јавне личности и институције.

И где су факинг студенти?

Šta ljudi očekuju, da Vučić ode tek tako? Zaboravljate da je taj plaćeni 5. oktobar organizovan posle pobede opozicije na izborima. Dakle, pobedite prvo. Fora što pola ovih što su šetali neće izlaziti na izbore.

Sama poruka je bitna. Ovo svi vide, ovo gledaju njegove gazde iz Vašingtona, Moskve i Pekinga. Zeznuo je stvar, stvorio je sebi opoziciju bez opozicionih lidera.

Znaci trebalo je da bude nasilan protest?

Ili nije trebalo da se protestuje uopste jer nema podrske stranog fsktora?

Imaju li tvoji postovi nekakav konkretan tok i poentu ili su samo otvoreni kanal gorcine, beznadja i prezira prema svakoj kategoriji ljudi koja postoji na ovoj planeti?

Trebao je da bude miran protest ispred americke ambasade.
Traziti demokratiju. Oni se kunu u to,
Traizsti slobodu medija. Oni se kunu u to.
Da je 120000 ljudi otislo tamo, sve bi veceras bilo gotovo.
Njih Hulja slusa.

Mc, sto ti ne postanes neki konsiljere u pokretu ili stranci? Sve znas, iskusan si, sta cekas?

Vrh