Šta je novo?

Izbori 2024

Није им довољно брз у својим уступцима. Али поново ће они подржати њега чим настави да спроводи Француско-немачки план или уведе санкције Русији.

Jelena Vasiljević je odbornica NDMBGD/Moramo u SGB.

P.S
Hebo te Djilas i liberali.
Brani Pink. Protiv je zabrana.
Nemam povrenja u ljude iz NDMBGD/Moramo jer smatram da su lojalniji Ambasadi nego gradjanima. Kad tad ce uci u deal sa SNSom, bas kao sto je Djilas vec uradio.

Ako uvede sankcije svojim gazdama završiće kao Đinđić.
А извини ко би га убио због тога и ко би организовао атентат? Иначе, довољно је послушати последњи Ђинђићев интервју и биће ти јасно ко је и зашто организовао атентат на њега:

Djindjica su ubili kriminalci iz protivnicke ekipe.
Prica o Kosovu je samo legenda.

Jedan od zahteva ovog prostesta ako se već traži ostavka Vučića pre svega treba biti sređivanje biračkog spiska i oslobađanje medija.
Bez toga koliko god izbora da se organizuje Vučić će opet imati većinu.

Znači sređivanje spiskova, oslobađanje medija pa tek onda izbori

А извини ко би га убио због тога и ко би организовао атентат? Иначе, довољно је послушати последњи Ђинђићев интервју и биће ти јасно ко је и зашто организовао атентат на њега:
Ђинђић се страховито замерио Русима. Путин је у то време водио отворено антисрпску политику (повлачење са Косова, постављење србомрсца Ивановског за амбасадора у Београду...). Први тежак фаул, по виђењу из Кремља, било је изручење Милошевића, коме је Иванов (дакле Путин) гарантовао да се то неће десити. Даље, Ђинђић је у личном контакту са Путином био непромишљен и бахат - успео је, чак, да му каже: "Уосталом и ви и ми имамо истог газду..." И још један велики гаф је направио. То је, иначе, поприлично познато у Москви међу упућенима, нису се трудили грчевито да остане иза затворених врата.

Причу да је Ђинђић "убијен због Косова" лансирао је, у Вечерњим новостима, стари безбедњак и одвратан новинар, вишегодишњи дописник из Москве, Ђуро Билбија. Касније је, прешавши у Курир, објављивао Легијина писма из затвора.

Иначе, највећи русофоби у српској политици су заправо Коштуница, Владета Јанковић, покојни Ђорђе Мамула... дакле стари ДСС. После 5. октобра је и та странка постала Млада Босна, илити једно крило старе Пашићеве радикалне странке, како год.

rock-clapping.gif

Svaka čast i Mortal Kombajnu* i deci za ovo. (y)

* - ja to od milošte

P.S.
Da, ovo definitivno treba da se peva na protestima.

Poslednja izmena:
Политички аналитичар Цвјетин Миливојевић је оценио да председник Србије Александар Вучић "нуди ванредне изборе у септембру" да би "спиновао и дезавуисао" конкретне захтеве са протеста "Србија против насиља".
Миливојевић је рекао да се „Србија претворила у једну велику пророчицу“ која гледа „у то шта је и да ли је Вучић одлучио да о нечему одлучи, а што није у опсегу његове функције“.
„Сада, не само ми као грађани него и као политичка опозиција „гледамо у пасуљ’ да ли ће Вућић одлучити да буде ванредних превремених избора или неће“, казао је Миливојевић, те подсетио да то „није надлежност председника и он већ тиме крши Устав Србије“.
Оценио је да „нико живи сем Вучића нема појма да ли ће бити избора и каквих“, те додао да мисли да то „не знају ни његови најближи сарадници а ни лидери опозиције“.

„Сви смо помало заборавил и да је Вучић нешто обећао делу опозиције у замену за признавање његове наводне победе (коалиције око Српске напредне странке) на београдским изборима пре годину дана, када је опозиција освојила 70.000 гласова више“, рекао је Миливојевић.
Подсетио је да је тада „један лидер опозције (Драган Ђилас) отишао код Вучића“ и, како је додао, „у замену за то што је Вучић рекао: ‘Биће ванредних београдских избора најксније у марту, а можда и у децембру али прошле године’ „, прихватио да је Вучић победио и у Београду.
„И видите, ко сад помиње београдске изборе, па нико“, рекао је Миливојевић.

Jedan od zahteva ovog prostesta ako se već traži ostavka Vučića pre svega treba biti sređivanje biračkog spiska i oslobađanje medija.

Ali šta znači oslobađanje medija? Svi ti mediji za koje mi smatramo da su državni tabloidi, u stvari i žele da budu to. I bili su i biće, dokle god dobijaju pare. Posle će biti na strani onoga od koga dobijaju pare. I to realno ne može da se mnogo promeni, nažalost. Umesto tog oslobađanja, treba zahtevati neke druge promene koje će promeniti ulogu medija u društvu. Potrebna je stroga i pravedna regulacija medija, neko regulatorno telo, koje nije REM (koje treba ukinuti, jer ono po pravilu reguliše elektronske medije, a u to spadaju i mediji na internetu koje uopšte ne regulišu), a koje će potpuno objektivno kontrolisati, sankcionisati i nagrađivati medije. To je teško postići, ali je svaka promena u odnosu na ovo trenutno stanje u REM-u bolja.
To oslobađanje medija može značiti bilo šta i realno se može reći da imamo "slobodne" medije, jer imamo ovamo tabloide i s druge strane nešto tipa Danas i N1, koji opet nisu baš objektivni u svemu. I to je realno scena slobodnih medija, jedni koji slobodno prihvataju finansiranje i prisvajanje vlasti, i druge koji su kritični prema vlasti.

Mislim, mene nervira to ponavljanje zahteva sa prethodnih protesta, što mi govori da opet nema konkretnih zahteva i predloga, nego samo ono, e daj ovo, daj ono.

Ђинђић се страховито замерио Русима. Путин је у то време водио отворено антисрпску политику (повлачење са Косова, постављење србомрсца Ивановског за амбасадора у Београду...). Први тежак фаул, по виђењу из Кремља, било је изручење Милошевића, коме је Иванов (дакле Путин) гарантовао да се то неће десити. Даље, Ђинђић је у личном контакту са Путином био непромишљен и бахат - успео је, чак, да му каже: "Уосталом и ви и ми имамо истог газду..." И још један велики гаф је направио. То је, иначе, поприлично познато у Москви међу упућенима, нису се трудили грчевито да остане иза затворених врата.

Причу да је Ђинђић "убијен због Косова" лансирао је, у Вечерњим новостима, стари безбедњак и одвратан новинар, вишегодишњи дописник из Москве, Ђуро Билбија. Касније је, прешавши у Курир, објављивао Легијина писма из затвора.

Иначе, највећи русофоби у српској политици су заправо Коштуница, Владета Јанковић, покојни Ђорђе Мамула... дакле стари ДСС. После 5. октобра је и та странка постала Млада Босна, илити једно крило старе Пашићеве радикалне странке, како год.

Sve su to fantazije. Djindjic je bio na strani jednog od kriminalnih klanova koji se sukobili oko toga ko ce da radi poplocavanja, izgradnju puteva...

To se svi pitaju, zato što je lik sve snimio svojim dronom, na svom kanalu i bez ikakvih kršenja nekih zakona Srbije ili YT propisa.

Evo zamenskog snimka koji je neko okačio. Drago mi je da sam izvukao screenshotove iz obrisanog videa, a ovaj zamenski sam skinuo kod sebe da imam, tako da može posle ponovo da se okači.

Mislim da je to bila mala usluga americke duboke drzave koja stoji iz Hulje.

To je kao u "1984." "Ko kontrolise proslost kontrolise buducnoct"
Unistice sve dokaze o tom skupu i tvrdice da se nikada nije ni dogodio.
I vecina ce verovati u njihovu laz, zaslepljena obozavanjem svog Vodje.

SNS đubrad su ubila Youtube kanal koji je iz drona snimio celu povorku protestanata

Pogledajte prilog 161755
@vucko

Samo predlažem, ništa te ne obavezujem - ti imaš poznanike u N1 ili Novoj. Prosledi im ovo i pitaj ih da naprave reportažu o ovome. Ako skidanje videa koji je čovek sam napravio, na javnom mestu, svojim sredstvima, i ubijanje njegovog kanala, nije znak da se ovde zavodi Orvelovski brlog, onda ne znam šta je.

Neka nađu lika, neka izvuku videe i neka ih ponovo okače. Siguran sam da će posle ovoga i sam Beli Bombarder biti više nego oran i srećan da ponovo ustupi i okači videe. Neka ih prikažu i u dnevnicima, pa čak da vidim što će onda Youtube moći da ih skida.

U Turskoj je juce bila izlaznost preko 85%, kod nas je to nemoguce upravo zbog birackih spiskova koji skoro pa imaju vise upisanih od broja stanovnika, krajnje je vreme da se to sredi.

Opet će se setiti Djiki da traži to mesec dana pred izbore, a ne sada kad ima vremena.

Ma neka, uništiće baš stotine hiljada fotografija snimaka koje su ljudi napravili.

1,5/1,6 km od Skajlajna do kraja Kneza Milopa, 15 metara široka ulica (za saobraćaj), računajte kvadraturu.

Pa uračunajte po ovome koliko ljudi staje u kvadratni metar, neka je i ova prva slika(a nije) gde su dva čoveka po kvadratu

IMG_20230515_170052.jpg

A ove slike neće obrisati

Screenshot_2023-05-12-23-38-41-429_com.instagram.android.jpg

20230512_185931.jpg

Pa dodajte da su ljudi još bili ispred skupštine kada je Kneza Miloša bila puna. Pa dodajte da su neki išli ispred kolone i čekali na mostu/petlji kada je Kneza Miloša bila puna.

A onda na sve to dodajte i trotoare koji su na mnogim mestima bas široki u Kneza Miloša i koji do sada nisu ni uračunati i po kojima su se takodje ljudi kretali.

Ma neka, uništiće baš stotine hiljada fotografija snimaka koje su ljudi napravili.
Stvar je u tome što je snimak Belog Bombardera bio jedini koji je 1) iz vazduha 2) videom 3) okretom sdesna na levo i preletom prikazao CELU DUŽINU povorke u jednom kadru.
Bukvalno si imao jedan kadar u videu, neprestani kadar, dužine od pola minuta, koji je u jednom dahu i bez prekida prikazao sve što se dešavalo od Višegradske do Sava Centra.

Bio je prisutan još jedan dron, ali ne znam čiji je on, možda je režimski.

Vrh