Šta je novo?

Izbori 2024

Na tvojim slikama se kolona rasula vec. Kneza Milosa pokazuje sve sto treba.

Nije bas mala setnjica od skupstine do Sava Centra i nije za svakoga. Nekog su vec bolele noge, neko nece ili ne sme da blokira autoput, neko ima obaveze pa je otisao, nekom se dete unervozilo itd.

Slazem se da su kadrovi bili impozantni, ali za broj ljudi je najbolje gledati kada je celo kolone bilo kod Skajlajna.

Kod skupstine se jos nije skupio sav narod, na Gazeli se vec rasulo. Kneza Milosa je pravi pokazatelj.

Sto je naravno samo moje misljenje o tome koji su kadrovi najbitniji i samo jedan deo price.

Drugi deo price, nevezan za ovaj prvi, je sto gase ljudima kanale jer su snimali protest i ako je to razlog gasenja onda... da ne pisem sad...

Ali šta znači oslobađanje medija?
Nezavisnost medija od političkih i kriminalnih struktura gde će novinari moći da napišu članak a da im neko ne zapali kuću ili automobil i ne polomi noge i sl.

Kao i jednaku zastupljenost svih političkih činilaca u medijima nezavisno od njihove leve,desne ili centralne orijentacije.

Stvar je u tome što je snimak Belog Bombardera bio jedini koji je 1) iz vazduha 2) videom 3) okretom sdesna na levo i preletom prikazao CELU DUŽINU povorke u jednom kadru.
Bukvalno si imao jedan kadar u videu, neprestani kadar, dužine od pola minuta, koji je u jednom dahu i bez prekida prikazao sve što se dešavalo od Višegradske do Sava Centra.

Bio je prisutan još jedan dron, ali ne znam čiji je on, možda je režimski.

Imam poklon za tebe 😉

Zastp im je toliko vazno da prokroji brojnost protesta kad omi uvek mogu da dovedu aitobusima bar toliko?

Нема ништа бесмисленије од мирних протеста, шетање са малом децом и кућним љубимцима типа “Београд је свет” или седи доле и те глупости од тога нема ништа,
само се тупи оштрица и губи моментум док се протести полако гасе,
такође мора да постоји организација и да се тачно зна шта је план кад се окупи критична маса.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Inace, eto i cela ta prica oko drustvenih mreza, gasenja... Da, stete ko ih ne koristi kako treba, ali evo sad bi bilo jako korisno kada bi Beli bombarder imao neku drustvenu mrezu da se oglasi.

Нема ништа бесмисленије од мирних протеста, шетање са малом децом и кућним љубимцима типа “Београд је свет” или седи доле и те глупости од тога нема ништа,
такође мора да постоји организација и да се тачно зна шта је план кад се окупи критична маса.
Plan postoji.

Masa je sve veca.

Prognoziram jos vecu u petak.

Izađimo na izbore kada budu bili, i ništa od ovoga neće biti uzalud.

Ђинђић се страховито замерио Русима. Путин је у то време водио отворено антисрпску политику (повлачење са Косова, постављење србомрсца Ивановског за амбасадора у Београду...). Први тежак фаул, по виђењу из Кремља, било је изручење Милошевића, коме је Иванов (дакле Путин) гарантовао да се то неће десити. Даље, Ђинђић је у личном контакту са Путином био непромишљен и бахат - успео је, чак, да му каже: "Уосталом и ви и ми имамо истог газду..." И још један велики гаф је направио. То је, иначе, поприлично познато у Москви међу упућенима, нису се трудили грчевито да остане иза затворених врата.

Причу да је Ђинђић "убијен због Косова" лансирао је, у Вечерњим новостима, стари безбедњак и одвратан новинар, вишегодишњи дописник из Москве, Ђуро Билбија. Касније је, прешавши у Курир, објављивао Легијина писма из затвора.
Свакако ми не пије воду да су Руси организовали атентат на њега. Што га онда нису убили кад је Ђинђић испоручио Милошевића?

Свакако ми не пије воду да су Руси организовали атентат на њега. Што га онда нису убили кад је Ђинђић испоручио Милошевића?
Meni ne pije vodu da bi zapadnjaci ubili svog čoveka koga su doveli i postavili.

Da li ima neki dokaz da je ovo stvarno? 🤣

IMG_20230515_192216.jpg

Tacka sedam mi je omiljena 🤣🤣🤣

Da li ima neki dokaz da je ovo stvarno? 🤣

Tacka sedam mi je omiljena 🤣🤣🤣
Tacka 7. je sjajna. Beogradjani ce da im zavide zbog bogatog sendvica.
Brine se o zdravlju clanstva, tu je i obavezna jabuka i flasica vode.
Skoro da je dirljivo. To je narodni miting, narod se spontano organizovao u ljubavi spram Vodje.
Sam spisak pokazuje kolika je moc SNS-a, koliko je velika ropska poslusnost naroda.
Mi ne razumemo SNS, to su radikali, pasicevci to je jedna velika srecna porodica.
Oni ce sada nama, ostalima, da pokazu koliko su jaki.
U njihovom svetu pokazivane jacine (i duzine) izuzetno je vazno.

Izbori bez sređivanja biračkih spiskova i medija nisu izbori već poklonjen mandat vučiću i snsu...
Tacno. SNS ne moze da izgubi izbore koje organizuje. Izbori su besmislica.

Poslednja izmena:
To sad kruži po viberu, i ja sam dobio.. ma neko se zahebava, mada, nikad se ne zna..

Idem na jedan izuzetan put taj dan u unutrasnjost i razmisljam da li da im se uvucem u bus i besplatno putujem, jos dobijem sendvic i jabuku, ihaaj

Ne znači da su ga ubili, al jbg, onolike svoje opozicionare i disidente... ubiše. Pa ko zna. Surova je to ekipa. 'Jednom čekista, uvek čekista', to je VVP rekao sam za sebe, pa zašto da mu se ne veruje.

@Beki, 3 ili 4 čoveka po kvadratnom metru se uzima kao standard za stajaće mitinge. Za šetnju je standard 1 čovek po kvadratnom metru. U Kneza Miloša je kolona bila prilično gusta, celom dužinom, i sve vreme. Može se slobodno uzeti 1,2 ili 1,3 čoveka po kvm. Bilo je oko 40,000 ljudi, sve ostalo nije realna računica.

Vrh