Šta je novo?

Izbori 2024

Nećemo se prozivati jer mislim da smo mi koji smo protiv Nelečenog i SNSa već dovoljno podeljeni.

Ali to neće promeniti činjenicu da se vlast - pogotovu ovakva - menja na izborima. I da je apsurdno, debilno i smehotresno očekivati da se 700.000 hipnotisanih krezubih Orkova koji misle da je Đilas bio premijer a Šolak predsednik, osveste i obrazuju. Umesto da se samo podigne guzica i na dan izbora izađe i zaokruži bilo koji kandidat koji neće sklopiti pakt sa Nelečenim.

Logika u fazonu "pre ću 700.000 pacijenata ds preobratim nego što ću da izađem na te mrske mi izbore 400 metara od gajbe mi..."

Зашто је забрана мобилних телефона са интернетом малолетницима нереаланији предлог од забране одређених врста ТВ садржаја?
Zato što roditelji prvi to neće želeti. Roditelji se osećaju sigurnije kada znaju da im dete ima telefon na koji uvek mogu da ih dobiju i kada znaju da im se mogu javiti ako nešto nije u redu.

Opet, zabrana bilo čega ne vodi do rešenja. I ja sam imao telefon kao mali, doduše nisam ga nosio u školu jer sam se plašio da ću ga izgubiti - prvi telefon sam poneo tek u petom/šestom razredu (pre 15 godina npr.). Decu treba edukovati o opasnostima telefona i interneta i staviti im do znanja da uvek mogu da se obrate roditeljima ako ih neko na bilo koji način uznemirava. A većina roditelja to sigurno ne radi, a verujem da ni nemaju takav odnos za bilo kakve druge stvari.

Kod nas opet fali stroga regulacija i kontrola. Mi na zakonu imamo dosta stvari koje treba da zaštite maloletnike - ali oni opet nekako uspeju da uplate tiket u kladionici, da kupe cigare na trafici. Tako da, zabrana postoji, ali se ne kontroliše.

Ја нисам за забрану мобилних телефона већ само оних са интернетом.

Vlast se u potpunosti skida glasanjem na izborima za bilo kog protiv-kandidata.

Ovi protesti mogu u najboljem slučaju da izdejstvuju samo smenjivanje nekih šabana, ali ne i glavnog i ne i njegove partije.

Što pre ljudi shvate to, to bolje.

Kada pred sobom imaju beskrupuloznu fasisticku vlast. domet protesta je veoma ogranicen.
Mozda ce da smeni O. Zekic i da dovedu nekog slicnog.

Ne postoji mogucnost da SNS izgubi izbore koje organizuje. Zato je besmisleno izlaziti na izbore.

Sto se tice zabrana. Vidimo da klinci mogu i u streljane. By the way. Ime streljane i njenog vlasnika je bolje zasticeno od imena samoh zlocinaca. Da nije Neciji sin takodje isao tamo da vezba gadanje?

Imam fenomenalno resenje za ometanje mitinga 26. bez blokade saobracaja i licnog konflikta. Npr autobusi krecu iz Uzica. U Krcagovu se desetak automobila gradjanskih udruzenja i opozicije ukljuce ispred njih i voze 20-30. Autobusi ne mogu da ih preteknu, oni nemaju licni konflikt, a ne cine ni prekrsaj. Od Pozege ih preuzimaju aktivisti iz Pozege i isto guse saobracaj, od Cacka Cacani, a u. Beogradu mi napravimo haos. Na svim ulazima u Beograd napravimo guzvu i vozimo po 20 i vrtimo se u krug. Ne bi dosli iz Uzica, Bajine Baste, Bora i Zajecara po deset sati u BG. Na auto putu slicno jedan grupa vozi 30 u voznoj traci a drugi 40 u preticajnoj. Znas kada ce da dodju do BG na kukovo leto. Policija ne bi znala ko usporava saobracaj a ko ne moze da prodje od usporivaca.
Ideja je dobra, ali je teško izvesti. Prvo logistički, drugo oni svi dolaze u 14h a u 18h je skup. Čak i da ih usporiš, stižu. A mislim da bi policija odma sklanjala prvog iz kolone.

Ali i dalje sam za to da opozicija organizuje skup po planu, isti dan. Prilično sam siguran da bi imali barem približan broj ljudi kao ovih iz avtobusa.

S
Није само Тикток споран. А и шта ће клинцима приступ интернету 24/7? Интернет није играчка. Контроле садржаја у реалности нема. Сви лажу за узраст ако сајт тражи верификацију. А често сајтови и немају ту опцију.
Kod mene kuci internet pristup nije zabranjen, ali je otezan.
WiFi je obicno iskljucen, narocito nocu.
WiFi signal je namenski slab, pa nema pristupa svuda.
Televizor je planski samo jedan, da bi se svi svadjali sta ce da se gleda i time pristup bio ogranicen.
Kompjutera ima, ali ne moze da s ekoristi nocu itd.

Ne postoji mogucnost da SNS izgubi izbore koje organizuje. Zato je besmisleno izlaziti na izbore.
Ne slazem se, ako je tako zasto su tako bedno prosli u Beogradu na proslim izborima, mogli su da imaju sigurnu vecinu da zaista varaju? Na sledecim gradskim izborima nemaju nikakve sanse Sapic je ugasio a i oni sa njim.

Ако сам добро испратио, зна се која је стрељана и није пуцао из ватреног оружја већ је ишао на Ер софт, где се користе реплике са дијаболама.

Ne postoji mogucnost da SNS izgubi izbore koje organizuje.
Postoji. Samo što ne može odjednom. A to je problem, mnogi ovde bi SVE, ODJEDNOM.
E oće to, prc.

Pritom ja odgovorno tvrdim da bi SNS kome je udeo u Skupštini spušten na 55% bio bolja vlast nego bilo koja trenutna opcija iz opozicije. Iz brojnih razloga. Ali glavni je to što svaka vlast koja je u strahu da sutra može da izgubi primat, uvek radi najbolje što može.
Zato je besmisleno izlaziti na izbore.
Ništa, onda slobodno možemo da pootkazujemo sve predstojeće proteste i aktivizme, jer onda to ne vodi nikuda.
Ako ljudi u 2023. godini, u Beogradu, ne razumeju da sve i da smeniš jednu vlast, država i društvo će očekivati da ponudiš zamenu... onda nema šta dalje da se priča.

A vi samo ne izlazite na izbore, to ovo Nelečeno đubre i njegovi cionisti savetnici i čekaju. Čekaju da se do leta svi istresemo i međusobno poubeđujemo da smo nešto mnogo postigli i da je pobeda iza ćoška (jer u bajkama to tako ide, još jedna poslednja bitka protiv zla i dobro pobeđuje za vjek i vjekova) a onda da stvari polako krenu da splašnjavaju, te da prođe par meseci do izbora na jesen, ili još više do izbora sledeće ili koje već godine... I opet će da oduva sve rivale i da uzme, što de jure, što de facto, 90% političke i medijske moći u Srbiji. I opet će da nam zavuče sve do grla.

Nećemo se prozivati jer mislim da smo mi koji smo protiv Nelečenog i SNSa već dovoljno podeljeni.

Ali to neće promeniti činjenicu da se vlast - pogotovu ovakva - menja na izborima. I da je apsurdno, debilno i smehotresno očekivati da se 700.000 hipnotisanih krezubih Orkova koji misle da je Đilas bio premijer a Šolak predsednik, osveste i obrazuju. Umesto da se samo podigne guzica i na dan izbora izađe i zaokruži bilo koji kandidat koji neće sklopiti pakt sa Nelečenim.

Logika u fazonu "pre ću 700.000 pacijenata ds preobratim nego što ću da izađem na te mrske mi izbore 400 metara od gajbe mi..."

Jel treba da podsecam da su se Biljane u moru bisera zalagale za obaveznu vakcinaciju?

1:47

Vucic me bar nije do sada prisilio ni na sta slicno. Da za ovo glasam?

Kako je rekao Koniljo

Imam plan za državu. Prvo treba pobediti Vučića, odnosno SNS. Dogovor levih i desnih iz opozicije da formiraju vlast, ako postoji mogućnost. Vlada da traje 2 godina tokom kojih će očistiti Srbiju od kriminala, potrpati u zatvor Vučića, Mitrovića i slične, konfiskovati im imovinu... To treba da predoče narodu, jasna i fer ponuda. U toku te dve godine, Srbija će voditi neutralnu politiku da se ne bi svađali levi i desni. Nakon dve godne, organizovati izbore i neka pobedi bolji. Onda dragi građani odlučite, jeste li za leve ili desne. ;)
Ako neka od strana to ne želi, to znači da radi za Vučića.

Dakle, treba se srediti drzava. Gori od korupcije, inflacije, nebezbednosti, nasilja, ubistava, manjka medijske slobode, niskog kvaliteta medija, nezaposlenosti, stranackog zaposljavanja, nestrucnih ljudi na ozbiljnim mestima...

Srbiji nisu gorece teme vakcinacija, Kosovo, rat u Ukrajini, clanstvo u NATO... Nek to ostane tu gde jeste i kako sada jeste.

A ove Biljane ne samo sto propagiraju takve stvari nego i time jasno pokazuju ili da su glupe ili da su placene da to govore da slucajno ne bi pobedili.

Nek se potpise da se ne uplice u sve te stvari trenutno i nek se pici.

Cuta je energican i ima snagu za ulicu, onaj Srdjan Milivojevic isto, Vox je valjda pisao da je Marina Vidojević, zena koja je procitala zahteve na prvom protestu, jako dobra i postena zena jer mu je predavala... eto vec nekih ljudi koji pokrecu neke stvari na ulici i donose energiju, vec protesti donese nesto.

A ekonomiju treba da vodi najsposobniji ekonomista i to isto vazi za svaku oblast - prosvetu, zdravstvo, privredu... Nikakve Cute, Biljane i slicni.

Ако сам добро испратио, зна се која је стрељана и није пуцао из ватреног оружја већ је ишао на Ер софт, где се користе реплике са дијаболама.
Išao je i u streljanu. Airsoft je samo jedna komponenta.

Jel treba da podsecam da su se Biljane u moru bisera zalagale za obaveznu vakcinaciju?

1:47

Vucic me bar nije do sada prisilio ni na sta slicno. Da za ovo glasam?

Kako je rekao Koniljo

Dakle, treba se srediti drzava. Gori od korupcije, inflacije, nebezbednosti, nasilja, ubistava, manjka medijske slobode, niskog kvaliteta medija, nezaposlenosti, stranackog zaposljavanja, nestrucnih ljudi na ozbiljnim mestima...

Srbiji nisu gorece teme vakcinacija, Kosovo, rat u Ukrajini, clanstvo u NATO... Nek to ostane tu gde jeste i kako sada jeste.

A ove Biljane ne samo sto propagiraju takve stvari nego i time jasno pokazuju ili da su glupe ili da su placene da to govore da slucajno ne bi pobedili.

Nek se potpise da se ne uplice u sve te stvari trenutno i nek se pici.

Cuta je energican i ima snagu za ulicu, onaj Srdjan Milivojevic isto, Vox je valjda pisao da je Marina Vidojević, zena koja je procitala zahteve na prvom protestu jako dobra i postena zena jer mu je predavala... eto vec nekih ljudi koji pokrecu neke stvari na ulici i donose energiju, vec protesti donese nesto.

A ekonomiju treba da vodi najsposobniji ekonomista i to isto vazi za svaku oblast - prosvetu, zdravstvo, privredu... Nikakve Cute, Biljane i slicni.
Ti si nesposoban da shvatiš razliku između odnosa 90:10 i 60:40. I samim tim svaka dalja rasprava postaje besmislena.

Nelečeni i Cionisti čekaju da se sve ovo istroši do leta, a onda će posle na prvim sledećim izborima ponovo da okupe svoje Orkove, da im ponovo properu mozgove i memorije, i ponovo će rasturiti opoziciju i vladati sa 90% moći i udela.

Razlika je 80:20 za nas, samo Biljane prave zabludu da oni vode.

Iskreno da ti kažem - j' mi se za Biljanu. Čak je ni ne pratim, niti znam mnogo o njoj, osim da je opičena.

Ali ono što znam je da su uvek uspešnije i prosperitetnije one zemlje gde je vlast u večitoj frci da ne sklizne sa trona, nego u onima gde vlada sa 90% moći.
A to se postiže tako što se na dan izbora digne guzica i da glas bilo kome ko je protiv vlasti, samo da vlast ne bi imala XY više mesta u Skupslini.

Sama činjenica da ima toliko ljudi koji bi kao da menjaju i sklanjaju nešto, a da pojma blagog nemaju kime bi popunili i zamenili upražnjena mesta (Ćuta je super, ali njega i sličnih ima 10 u vrh glave), govori da masa ljudi ovde ne razume ne samo elementarne stvari iz politike, nego čak ni matematiku iz 3. razreda osnovne, gde se uče proporcije.

Prizor 80.000 - 100.000 ljudi koji koračaju Beogradom je istovremeno i divan i žalostan. Divan je jer pokazuje da ima razuma i normalnosti više nego što se isprva misli, i jer pokazuje jedan ogroman potencijal i nakupljenu energiju. Pogotovu kad znamo da na svakog ko je izašao na protest, ima još bar 3 istomišljenika koji nisu iz ovog ili onog razloga (neki npr nisu mogli sad u petak, kao jedan moj ortak koji je bio na prethodnom). To je oko 300 do 400 hiljada ljudi. Ogroman potencijal. Ali ipak žalostan je prizor kada se uvidi da će sva ta energija i potencijal biti protraćeni, jer su ljudi odrasli nadojeni bajkama u kojima se zlo pobeđuje jednom i onda dobro vlada za vjek i vjekova, i jer su naučeni da u svaku bitku moraju da ih vode Isus ili Aragorn lično. Iako nema potrebe ni za čim od toga, već je dovoljno samo da se na izborima glasa protiv aktuelnog režima i to je to. Samo glas za bilo koga od pravih protivnika, i to je to. Sutradan SNS gubi vlast ili pada na jedva 51% i trudi se da budu bolji nego bilo ko u istoriji, da ne bi izgubili potpuno.

Ali ne... slađe je rokati se bajkama, pa posle kad to pukne ulaziti u depresije i melanholije sledećih 20 godina, pa onda opet u proteste, pa opet razočarenja, i tako u krug...
Dok se za to vreme svaka vlast koja naiđe masti i masti i prolazi nekažnjeno, te posle odlazi da krcka to po Amerikama, Bahamima, Černogorjima...

Političari se smeju gluposti i povodljivosti ovog naroda. I to ne samo onog neobrazovanog, krezubog dela. Nego i svih koji čekaju Isuse i Aragorne jer im teško da odu i zaokruže jbni listić. Tačno mogu da vidim i razne Đeliće, Dinkiće, Vlahoviće... kako iz nekih penthausa po Murici, Karibima i Černogorjima gledaju sve ovo i kikoću se u fazonu ''haha, evo ga opet, sve u krug''.

Poslednja izmena:
Postoji. Samo što ne može odjednom. A to je problem, mnogi ovde bi SVE, ODJEDNOM.
E oće to, prc.

Pritom ja odgovorno tvrdim da bi SNS kome je udeo u Skupštini spušten na 55% bio bolja vlast nego bilo koja trenutna opcija iz opozicije. Iz brojnih razloga. Ali glavni je to što svaka vlast koja je u strahu da sutra može da izgubi primat, uvek radi najbolje što može.
Bravo, ne bih mogao bolje da kazem! 90% bolesnih hvalisanja se odnosi na Beograd i razne gradjevinske poduhvate, a onda ce da puknu ima da onaj ludak potpuno poludi zbog toga. a i narod ce da pocne da razmislja i u ostatku zemlje. Drugi deo takodje, uplasena vlast ce mnogo bolje da vlada od sadasnjeg primitivizma i bahatosti kada su mislili da im niko nista ne moze. Plus nece da bude opterecena koalicijom od xyz stranka kao sto bi bilo da dodje opozicija na vlast. Krenulo je na bolje i bice sve ok.

2011.-2014. postojala je kohabitacija. Djias u Beogardu Hulja na nivou republike.
Mogu oni i tako da vladaju.
Sto je jos gore, Djilas, Marinika, Bosko, Jeremic, Dobrica, mogu da se u tom slucajuu DOGOVORE sa Huljom.

Da se sutra oni dogovore, vlast preraspodeli, a SNSu politička moć opadne sa de facto 90% na 70% (što je opet bolje nego 90%), odma bi svi počeli da kmeče i osuđuju to. I da zahtevaju da SNS tek tako baci peškir, 700.000 Orkova se promene iz korena, a Braća Vučić da napuste Srbiju. Aha, hoće to...

Za mnoge, logika je: zašto ići postupno ali sigurno, kad je slađe zahtevati sve ili ništa, i to preko noći. Zašto vrabac u ruci kad može golub na grani.
Nelečeni i Cionisti znaju to i zato svako zaletanje na njih (na vlast, na tron) uspevaju da deflektuju i pošalju u božju mater. Jer se deo opozicije i deo ljudi koji bi da smeni SNS, ponašaju kao glupi bik koji jedino ume da juri na crveno, i to pravom linijom. I ova đubrad se onda samo izmaknu u poslednjem trenutku, i tako 10 puta, i puste bika da se zaleće i prenosi svu tu energiju u prazno, te da se izmori, dok na kraju sam ne padne od premora. I tako svakih par godina. Svaki. Jbni. Put.

Jer mnogi ljudi čekaju Aragorna i Isusa i jednu epsku bitku u kojoj će izvojevati pobedu i onda večno živeti u dobroti i prosperitetu sa Isusom kao vladarom. Evo sad će, i Isus i Aragorn, samo što nisu. Doleću hitno da ispravljaju piz'rije i gluposti u koje je deo ljudi ovde sam sebe uvalio svojom inertnošću, povodljivošću i lenjošću. Evo sad su se javili, zadržali su se zbog gužvi na granicama, ali sutra stižu vozom u Beograd...

Poslednja izmena:
Bolest... inače, kažu roditelji da žele da se utvrdi ko je odgovoran.

Da, utvrdiće se.. kao što se utvrdilo ko je kriv za rušenje mosta u Ovčar Banji, ko je kriv za potonuće splava 1.januara, ko je kriv za one pse krvoloke, koji su ubili čoveka na Kosmaju, ko je kriv za davanje pogrešne vakcine deci u Narodnom frontu, ko je kriv za ove majske nesreće itd.. i to sve u poslednjih 6 meseci.
Nadlezne sluzbe ce ispitati slucaj i doneti resenje.
Nemo se sekirate.

Zar nije SNS-u svejedno ima li pola + jednog poslanika ili 80%.
Dovoljno da donose odluke.

Takodje, uvek je isti patern:

-revolt
-opozicija preuzima protest
-besmisleni dogovor sa SNS-om ili odustajanje (npr Savo Manojlovic)

kolika je samo bila greska izlazak na prosle izbore.

da su uvek uspešnije i prosperitetnije one zemlje gde je vlast u večitoj frci da ne sklizne sa trona, nego u onima gde vlada sa 90% moći.
Zar nije SNS-u svejedno ima li pola + jednog poslanika ili 80%.
Dovoljno da donose odluke.

giphy.gif

Iskreno da ti kažem - j' mi se za Biljanu. Čak je ni ne pratim, niti znam mnogo o njoj, osim da je opičena.

Ali ono što znam je da su uvek uspešnije i prosperitetnije one zemlje gde je vlast u večitoj frci da ne sklizne sa trona, nego u onima gde vlada sa 90% moći.
A to se postiže tako što se na dan izbora digne guzica i da glas bilo kome ko je protiv vlasti, samo da vlast ne bi imala XY više mesta u Skupslini.

Sama činjenica da ima toliko ljudi koji bi kao da menjaju i sklanjaju nešto, a da pojma blagog nemaju kime bi popunili i zamenili upražnjena mesta (Ćuta je super, ali njega i sličnih ima 10 u vrh glave), govori da masa ljudi ovde ne razume ne samo elementarne stvari iz politike, nego čak ni matematiku iz 3. razreda osnovne, gde se uče proporcije.

Prizor 80.000 - 100.000 ljudi koji koračaju Beogradom je istovremeno i divan i žalostan. Divan je jer pokazuje da ima razuma i normalnosti više nego što se isprva misli, i jer pokazuje jedan ogroman potencijal i nakupljenu energiju. Pogotovu kad znamo da na svakog ko je izašao na protest, ima još bar 3 istomišljenika koji nisu iz ovog ili onog razloga (neki npr nisu mogli sad u petak, kao jedan moj ortak koji je bio na prethodnom). To je oko 300 do 400 hiljada ljudi. Ogroman potencijal. Ali ipak žalostan je prizor kada se uvidi da će sva ta energija i potencijal biti protraćeni, jer su ljudi odrasli nadojeni bajkama u kojima se zlo pobeđuje jednom i onda dobro vlada za vjek i vjekova, i jer su naučeni da u svaku bitku moraju da ih vode Isus ili Aragorn lično. Iako nema potrebe ni za čim od toga, već je dovoljno samo da se na izborima glasa protiv aktuelnog režima i to je to. Samo glas za bilo koga od pravih protivnika, i to je to. Sutradan SNS gubi vlast ili pada na jedva 51% i trudi se da budu bolji nego bilo ko u istoriji, da ne bi izgubili potpuno.

Ali ne... slađe je rokati se bajkama, pa posle kad to pukne ulaziti u depresije i melanholije sledećih 20 godina, pa onda opet u proteste, pa opet razočarenja, i tako u krug...
Dok se za to vreme svaka vlast koja naiđe masti i masti i prolazi nekažnjeno, te posle odlazi da krcka to po Amerikama, Bahamima, Černogorjima...

Političari se smeju gluposti i povodljivosti ovog naroda. I to ne samo onog neobrazovanog, krezubog dela. Nego i svih koji čekaju Isuse i Aragorne jer im teško da odu i zaokruže jbni listić. Tačno mogu da vidim i razne Đeliće, Dinkiće, Vlahoviće... kako iz nekih penthausa po Murici, Karibima i Černogorjima gledaju sve ovo i kikoću se u fazonu ''haha, evo ga opet, sve u krug''.
Prvo i osnovno, sada je lep trenutak i postoji potencijal.

Jesmo sprecili zatvaranja onim protestima, ali zamisli ti te mozgove koji upadaju u skupstinu ili hoce da upadnu i postignu sta konkretno? 🤣

Ja sam bio u prvom redu da se razumemo.

Sada vidim jednu smirenost, razum, kulturu, dostojanstvo... na ovim protestima i mogli bi malo na tome da gradimo za dalje.

Apsolutno svi smo gresili u proslosti, ali ovo bas deluje kao pravi trenutak da se podvuce crta i krene napred.

Tako da, smesno je sto ja sad tu nesto apelujem, ali eto, koliko mogu, da se polako i razumno krene sa gradjenjem i nove opozicije pa onda i nove drzave.

Kapiram da su svi besni, i ja sam, ali mogli bi malo da naucimo da se kontrolisemo i pokazemo da smo bolji od njih.

Npr. oni nas zovu lesinari, ti ovde za njih pises da su orkovi, MC kaze rec hulja sto puta dnevno... em se izjednacavamo u retorici, em se siri neka negativna energija.

Isto to vazi i za politicare i mora da se iskulira.

Zamisli Biljana je za obaveznu vakcinaciju. Broj jedan - ista je ko Vucic jer tripuje tu neku autoritarnost i tu bi neke mere protiv volje gradjana donosila.

Broj dva, ko si bre ti? Zavrsila Fakultet politickih nauka. Sta ti znas jel treba ili ne treba?

Jel toliko tesko zahtevati da postoji neko ko ce reci - otkud ja znam, to nije moja struka, imacemo strucne kadrove i oni ce doneti odluke o tim pitanjima u skladu sa situacijom? U nasem timu su doktor taj i taj i doktor taj i taj...

Mozes ti optuzivati mene, Ziku, Miku, Peru...sto nismo izasli, ko se pogleda u ogledalo, zna vrlo dobro da jos nije bilo zrelo za pad Vucica.

Sada polako postaje i ne vidim sta je sporno da se trazi na vreme da se uradi nesto kako treba umesto da se vredja gotovo 50 posto naroda sto nisu izasli.

Da izadjem u kafic i startujem tri devojke i sve me odbiju, ne bih njih optuzio da su pasivne i neodgovorne i ne bi ih optuzivao da ne znaju da je bolje imati bilo koga nego biti singl. Ne, video bih gde sam ja pogresio u pristupu.

Tvoj post je tvoje misljenje i to je to, nije jedino ispravno i tacno i ne postoji nacin da dokazes da jeste. Ista situacija i sa mnom.

Ko se bude zalagao za obaveznu vakcinaciju i slicne stvari, bez nepobitnih argumenata i tima strucnjaka iza sebe koji bi nam jasno dokazali zasto to mora tako, nece dobiti moj glas.

Sad kazem odmah, pa mi vi zovite posle imenima kakvim hocete. To je misljenje i sloboda na koju imam pravo.

Ne razumeš.

Neizlazak na izbore = glas da Vučić ostane.
Takav je zakon jbg, nisam ga ja pisao. Da jesam, svakako ga ne bih tako napisao. Ali jbg, tako je kako je.

Dokle god to ne dopre do mozga, sve je uzaludno i završiće isto kao i svi prethodni protesti.

Ponoviću još jedanput:
Neizlazak na izbore = Glas da Vučić ostane = sve ostaje isto ili postaje još gore.

Vrh