Šta je novo?

Izbori 2024

Imam plan za državu. Prvo treba pobediti Vučića, odnosno SNS. Dogovor levih i desnih iz opozicije da formiraju vlast, ako postoji mogućnost. Vlada da traje 2 godina tokom kojih će očistiti Srbiju od kriminala, potrpati u zatvor Vučića, Mitrovića i slične, konfiskovati im imovinu... To treba da predoče narodu, jasna i fer ponuda. U toku te dve godine, Srbija će voditi neutralnu politiku da se ne bi svađali levi i desni. Nakon dve godne, organizovati izbore i neka pobedi bolji. Onda dragi građani odlučite, jeste li za leve ili desne. ;)
Ako neka od strana to ne želi, to znači da radi za Vučića.

Bilo je sjajno, možda najbolji protest na kom sam bio.

Moje čestitke i pozdrav svim saborcima koji su danas bili na ulici. Širite slike i iskustva svima koje znate, kako bi se razbucale i sprečile dezinformacije režima. Pokažite ljudima koliko nas ima, i šta sve možemo zajedno.

Malo kasnije kačim snimak propuštanja Hitne pomoći, kako psi ne bi mogli da lažu da nisu propuštane.

Jbg, da li su oni podmetnuli sliku ili smo ispali glupi, ali evo i Vucic se sprda sa onim fotosopom.

Jbg, da li su oni podmetnuli sliku ili smo ispali glupi, ali evo i Vucic se sprda sa onim fotosopom.
1683923501874.png

👀

Informer ne odustaje (izgleda da djilas otvoreno diskredituje proteste?):​

MONTIRANA FOTOGRAFIJA PROTESTA KRUŽI INTERNETOM, ČAK I IZ OPOZICIJE SE POBUNILI: Zašto to radite, sad mogu da kažu slobodno da lažemo?! (FOTO)​

Advokat i stručnjak za međunarodno pravo, inače istaknuti opozicionar, Relja Radović na Tviteru je razotkrio laži demonstranata koji, krijući se iza navodne borbe protiv nasilja, pokušavaju da sruše vlast.​

Radović je podelio fotografiju koja kruži društvenim mrežama i objasnio da je u pitanju fotomontaža, uz pitanje: "Zašto to radite, samo im dajete na zicer da kažu da lažemo?!"

699130_fotosop_iff.jpg

TAJKUNSKI OLOŠ BI DA ŠALJE NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Porasli apetiti lešinara sa protesta, više neće smene nego da zatvaraju!​

Na početku protesta, zahtevi koji su izneti bili su ostavke državnih funkcionera, smena dela institucija i kontrola medijskog sadržaja u Srbiji, a onda su apetiti porasli.​

Koga boli uvo da l je fotošop slika? Niste valjda ludi da se uvlačite u tu priču? Ko god da pita, odgovor je "u petak će nas biti još više batice", "niko ne veruje dok ne vidi svojim očima".

Uvlače vas u temu koja uopšte nije tema.

Isto tako, opozicija prva mora da izlazi sa procenama koliko je bilo ljudi. Nije bitno koliko je u broj tačno, nego ko je prvi rekao.

Ne pratim, otkad se i Politika bas ovoliko srozala :oops::confused:

Mora jos jace sa protestima, da se regulise ovaj medijski deo koliko je moguce.
Politika se srozala od skoro, tj od pre neki dan kada su poceli protesti.
To samo znaci da im voda ulazi u usi, pa koriste sva rasploziva oruzija.

Дефинитивно је ово био највећи скуп против Вучића, и са највећом енергијом. Моја процена је 40,000 људи, можда и 50,000. То је огроман број.

Верујем да би скуп подршке Вучићу, организован на овакав начин, окупио око 350 људи.

Nego sta je Vradovic pisao, propustio sam te bisere ?
Nije valjda da misli da ce da plene stanove u BNV.

Ne pratim, otkad se i Politika bas ovoliko srozala :oops::confused:

Mora jos jace sa protestima, da se regulise ovaj medijski deo koliko je moguce.
Dobro jutro.
Od pre 2-3 godine.
A V92 otkako su ga kupili oni Vučićevi bagrovi, slično tako.

V92 o protestu:

U pravu si, oni neka rade svoj posao, mi trebamo nas. Treba se pomiriti da cetvrtina naroda to guta i da tesko da ima pomoci da se tu nesto znacajno promeni (iako ce mu otpasti par stotina hiljada biraca, siguran sam). Ali i dalje treba fokus da bude na one tri cetvrtine, kako da se organizuju, ujedine, angazuju, animiraju itd.

Evo kako izgleda 9.000 ljudi (podesio sam na odgovarajući trenutak u videu):

Hvala ovom čoveku i kanalu Beli Bombarder ko god da je i gde god da je. Ništa ne rastura režimske laži kao panoramski snimci iz drona.

Na snimku se lepo vidi masa ljudi od ugla Višegradske i Kneza Miloša, preko Mostarske petlje, Gazele, pa sve do nadvožnjaka kod Sava Centra.

Poslednja izmena:
Vrh