[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=714446#p714446:2mvtbjzw je napisao(la):
dragan » Čet Mar 05, 2020 2:03 pm[/url]":2mvtbjzw]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=714427#p714427:2mvtbjzw je napisao(la):
MC_ » 05 Mar 2020 12:25 pm[/url]":2mvtbjzw]MIslim da svako normalan bojkotuje ove izbore. . .
Ja mislim da svako nenormalan bojkotuje izbore, ali ipak "serćan vam bojkot".
I smislite šta ćete da radite i pričate prvi dan posle izbora. Biće to interesantno.
Svako ko ne bojkotuje izbore je apsolutno nenormalan. Posle ovakve propagande koja traje 7 godina, 7/7 medija sa nacionalnom frekvencijom koji konstantno truju ljude lažima, kojekvih Barbara, džipova bez tablica u Merdarima, povratka Miše Vacića i Gorana Davidovića, Savamale, Jutki, fantomskog hapšenja Aleksandra Obradovića, paljenja kuća novinatima, Aldahre i PKB-a, Jovanjice, Vulinove tetke, krvi organizatora protesta po Srbiji, prebijanja jednog od lidera opozicije, hapšenja deteta od 16 godina,
Sns kampanje od vrata do vrata, izjave koja je od svega ovog možda i jedna od najnepoznatijih, ali po meni najskandaloznijih, ,,da je na fenomenalnog građevinskom poduhvatu Koridora 10 poginula čak manj3 ljudi nego u omanjem ratu 90-ih godina" i to da dolazi iz usta čoveka koji je direktno pozivao na sukobe i učwstvovao u njihovom provociranju...
Možda gospodin predsednik radikal/navijač Crvene Zvedze/predvodnik horde huligana 2008-2012/projektant puteva, tunela, pomerač brda nije čuo, ali u omanjem ratu poginulo je 100 000 ljudi...
Ali oprostimo mu to, tada se useljavao u novi stan u Kneza Miloša, pa još nije povezao televizor.
I na kraju nakon svega toga da mi rešenje bude Metla, Vacic, Srbija 21, Firer, izdajnici iz 1od5miliona sa kojima sam bio 5o subota, (ali hvala im na svemu, uradili su vrlo ozbiljno i doraslo zadatku veliku stvar, i skoro 1 dana borbe), Vucic, Pupsom i SPS-om????
Neka hvala,
Bojkot,
26. aprila svi normalni biće na Trgu republike i po celoj Srbiji i sprečiće najezdu batinaša, i džipova bez tablica i kojekavih srpskih ,,patriota"koji otvoreno podržavaju fašizam, koji svaki pravi patriota koji ceni ljude koji su tada izgubili živote zbog ludaka.