Šta je novo?

Izbori 2024

Vidi ti lisicu Dačića.. koja Rusija, koji bakrači, kad je svoje d... u pitanju.. i lova...

• Sviđa mi se
Reagovanja: BGG
Kosovo (i sankcije Rusima) za mečku! :LOL:

Znaci to je razlog da zzavolimo rio Tinto?
Kakva prevara.

Истраживање НСПМ: За СНС би гласало 37,8 одсто. Против уласка у ЕУ 50,6 одсто, “ЗA” 34,3 одсто. Против санкција Русији 79,4 одсто испитаника

Ohrabruje tesna vecina protiv ulaska u EU.

Medjutim, na realnim izborima, uz cenzus od 5% SNS i SPS trijumfuju. Ljudi su bezmerno glupi, iako su protiv politike EU, ipak ne razumeju da ih HUlja tamo vodi.

NSPM:

Шта је, према Вашем мишљењу, највећи проблем у Београду?вредности у процентима
лош градски превоз и саобраћај (гужва, застоји, проблем паркирања)32.2
загађењеност ваздуха и еколошки проблеми12.7
инфраструктурни проблеми (лоша и спора реконструкција, раскопан град, нелегална градња, недостају: водовод, канализација)9.2
комунални проблеми (нехигијена, небрига за околину, лош рад комуналних служби, пси луталице)8.7
криминал и корупција (непоштовање закона, мафијашки обрачуни, мито, намештени тендери)6.0
низак животни стандард и високе цене (сиромаштво, мале плате и пензије, скупа станарина, храна и услуге)5.2
лоше здравство (чекање, јавашлук, мањак кадра)4.5
лоше управљање градом (лоша општинска управа, нестручни кадрови, чекање у редовима, бахатост)4.2
лоше понашање људи (непоштовање, некултура необразованост, примитивизам)3.7
остало 5.7
не знам / без одговора7.9
Укупно100,0

Да се сутра одржавају београдски избори, за коју странку или листу бисте гласали?са неизјашњенима

(вредности у процентима)
без неизјашњених

(вредности у процентима)
СНС – Александар Вучић29.237.8
СПС/ЈС – Ивица Дачић / Д.М. Палма7.09.0
опозиција, али не знам тачно за кога6.58.5
ССП – Драган Ђилас/ Мариника Тепић4.76.1
Нови ДСС – Милош Јовановић4.55.8
Србија Центар – Здравко Понош3.84.9
Еколошки устанак – А. Јовановић Ћута3.64.7
Двери – Патриотски блок - Бошко Обрадовић2.93.7
Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски2.33.0
НС – Вук Јеремић/ Мирослав Алексић2.12.7
НДБГ – Д. Веселиновић/ Р. Лазовић1.92.5
ДС - Зоран Лутовац1.82.4
СРС – Војислав Шешељ1.52.0
СДС – Борис Тадић1.21.6
ПОКС – Војислав Михаиловић0.81.0
неко други/ остали3.24.3
не зна/ нема став/ не би гласао23.0/
Укупно100,0100,0

Poslednja izmena:
I Orban, Vučićev pajtos ide u Kijev :p
Navukao ovog našeg na tanak led pa ga sad zeza

Vredjajuci gospodina Orbana pokazujes da ne razumes medjunarodne odnose.
RAzgovara se i pregovara upravo sa nesitomisljenicima.
Sa prijateljima nema potrebe da pregovaras.
Gospodinu Orbanu je najvaznije da spreci mobilizaciju etnickih Madjara.

Ima li ikakve sanse da Rio Tinto ne dodje ovamo?

Професор Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, Зоран Чворовић, изјавио је данас да ће Србију у Бриселу 27. фебруара представљати уставом неовлашћени преговарач "који ће прихватљивост или неприхватљивост појединих клаузула споразума ценити из угла сопствених интереса".

jedan profesor prava je reagovao na bezakonje.
Sljam iz SANU cuti.

Mene ne iznenadjuju NGO pitomci i "levicari".
Zabavlja me cutanje rent-a patriota, SPC lopova, salonskih desnicara/patriota ili licnosti ako E. Kusturica, N. Djokovic, M. Beckoviv i drgih koji zaradjuju od podrske rezimu.

Kraj.

Nije kraj.
Nasa tragedija bice sve dublja, bezakonje koej prihvatamo od starne okupatora ucinice da jos lakse prihvatimo bezakonje fasisticke vlasti.
Uskoro oni ce da udare na nasu privatnu imovinu.

Banovao bi te jer zatrpavaš forum postujući vise stvari za redom. Koristi Edit opciju i poštuj Beobuild kao savestan gost.

Da se zna ko je gazda i ko odlučuje o ulasku u EU:

Mislim da će posledice biti da će Srbija ubrzano krenuti ka Zapadu i da će Zapad krenuti ka Srbiji. Srbija će biti dobrodošla i mislim da će ući u EU, rekao je Hil.

Prema njegovim rečima, Srbija je evropska zemlja i svvako ko provede „10 minuta u Srbiji, a ne 10 meseci“, shvatiće da je evropska zemlja i da zaslužuje da uđe u Uniju.

Francuska? Nemačka? Samo nemi posmatrači.

Истраживање НСПМ: За СНС би гласало 37,8 одсто. Против уласка у ЕУ 50,6 одсто, “ЗA” 34,3 одсто. Против санкција Русији 79,4 одсто испитаника

Ohrabruje tesna vecina protiv ulaska u EU.

Medjutim, na realnim izborima, uz cenzus od 5% SNS i SPS trijumfuju. Ljudi su bezmerno glupi, iako su protiv politike EU, ipak ne razumeju da ih HUlja tamo vodi.

NSPM:

Шта је, према Вашем мишљењу, највећи проблем у Београду?вредности у процентима
лош градски превоз и саобраћај (гужва, застоји, проблем паркирања)32.2
загађењеност ваздуха и еколошки проблеми12.7
инфраструктурни проблеми (лоша и спора реконструкција, раскопан град, нелегална градња, недостају: водовод, канализација)9.2
комунални проблеми (нехигијена, небрига за околину, лош рад комуналних служби, пси луталице)8.7
криминал и корупција (непоштовање закона, мафијашки обрачуни, мито, намештени тендери)6.0
низак животни стандард и високе цене (сиромаштво, мале плате и пензије, скупа станарина, храна и услуге)5.2
лоше здравство (чекање, јавашлук, мањак кадра)4.5
лоше управљање градом (лоша општинска управа, нестручни кадрови, чекање у редовима, бахатост)4.2
лоше понашање људи (непоштовање, некултура необразованост, примитивизам)3.7
остало 5.7
не знам / без одговора7.9
Укупно100,0

Мораће да почну да расписују изборе тик пре лета кад народ заборави на загађеност ваздуха.

Samo da se ne vrati neobavljena posla, proglasi sebe za najvecem patriotu u istoriji i heroja otadzbine. Covek koji je rekao Ne ;)
On im je rekao "da" još pre 10 godina , to mu je bio uslov da mu dozvole da dođe na vlast.Ovo je samo tužan ali očekivan kraj. Zato mu i tolerišu sve ostalo, da im završi prljav posao oko Kosova. U međuvremenu je kuvao žabu i to je to.

On im je rekao "da" još pre 10 godina , to mu je bio uslov da mu dozvole da dođe na vlast.Ovo je samo tužan ali očekivan kraj. Zato mu i tolerišu sve ostalo, da im završi prljav posao oko Kosova. U međuvremenu je kuvao žabu i to je to.
Da.
Mnogi se danas dive kako se Dacic preobratio, onako kako se na snarod divi pokvarenim i po njima "snalazljivim" ljudima.
U stvari, Dacic je stranu pormenio jos 2008.

Дачић Титов ђак. По потреби добар са русима али и са америма, и то све за нашу корист.

Vrh