Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.293
Zelenović i Ćuta idu u paketu. I sada su zajedno u stranci Zajedno.
Red placa i zalopojki ali bez promena u sustini.
Sve tačno s tim što će potpisivanje formalno da uvale Brnabićki. On sigurno neće, a Dačić se već opekao kao potpisnik Briselskog sporazum.Brnaba je glupa k'o top, tako da tu neće biti nikakvih problemaNešto pre njega, podosta sa njim al završni udarac na prestanak državnosti Srbije na Kosovu će dati on
On mi lici na jeftinog trgovca koji prodaje na komad, da bi kupio vreme/vlast jos koju godinu. Nece on nista da potpise, smesi nam se Turska dva, zamalo Eu, ali ipak nikad clan. Ali Sns je pri kraju svakako, videcemo sta ce nova vlast da uradi za nekoliko godina.Bogami za 10 godina se puno promenilo... Briselskim sporazumom smo prihvatili sve institucije Kosova, sudstvo, tužilaštvo, energetika, izborni sistem Kosova, kosovska policija postaje nadležna i na severu, pre Vučića je bila prihvaćena terminologija border-boundary i uvedena carina, a za vreme Vucića sve ono što sam naveo plus smo priznali tablice, lične karte, pasoše i nije ostalo još mnogo...
Nešto pre njega, podosta sa njim al završni udarac na prestanak državnosti Srbije na Kosovu će dati on.
Praktično gotova stvar.Bajden je ,u čestitki preCedniku pre neki dan, već pozdravio prihvatanje sporazuma...ostalo je samo kako će to ovaj da spakuje u "nema predaje, idemo napred",itd. za domaću upotrebu.Biće potpisa uskoro, sve ide u tom smeru..
Ko moze da ode iz ovog pakla nek ide.Vladimir Đukanović se sklonio iz politike. To samo govori da je trenutak potpisa veoma blizu. Verovatno uz to idu i sankcije Rusiji.
Vučić dobija vlast na 20 godina. Menja Ustav i po pitanju Kosova i po pitanju broja predsedničkih mandata. Laku noć, Srbijo!
To je sve deo jednog istog paketa-da se Rusija potpuno izbaci iz Evrope, kad se pitanje Kosova reši Rusija gubi poslednju polugu uticaja na Balkanu (iz ostatka Evrope su već najureni). Plus zima bila blaga i još malo pa gotova, cena gasa je trenutno najjeftinija u poslednjih 18 meseci, skladišta su skoro puna, gasni interkonektor sa Bugarima gotov do jeseni...majčica nam više ne treba.
Зеленовић је толико небитан лик, боље би сте прошли на изборима без њега. Он ни у Шапцу није био битан до поплава 2014. када је смењен његов претходник Миша Милошевић. Био је на власти на локалу докле год је бивши Шабачки Г17 био уз његов бивши Шабачки ДС, и исто се одржавао на власти попут СНС гласовима запослених преко странке. Не треба заборавити ни ухлебе које хе довео у Шабац из целе Србије попут Марка Видојковића који је био фиктивно запослен у локалном јавном предузећу.
Da zatrazimo pileca krilca i kolu za potpis, ni to nam ne bi dali. Sustina je da mi ne dobijemo bas nista. Nije to zbog Kosova, mi smo nebitni a tek ta zabit koja je ekonomski i mentalno jos u srednjem veku, poenta je da se zavrsi prica o nevaljalom detetu koje nije htelo da prihvati liberalni kapitalizam 90ih kao sva druga deca, i bilo je kaznjeno zbog toga. Sada nam ostaje samo da junacki prihvatimo kaznu i kazemo da se slazemo sa njom konacno. I da sluzimo za primer drugoj deci za sva vremena. To je jedina istina.Mogu Trebinje, Herceg Novi, Kotor i sever Kosova i Metohije u zamenu za priznanje.
Treba biti strpljiv, zapad propada, geopoliticka situacija se menja... Oh, wait...Da zatrazimo pileca krilca i kolu za potpis, ni to nam ne bi dali. Sustina je da mi ne dobijemo bas nista. Nije to zbog Kosova, mi smo nebitni a tek ta zabit koja je ekonomski i mentalno jos u srednjem veku, poenta je da se zavrsi prica o nevaljalom detetu koje nije htelo da prihvati liberalni kapitalizam 90ih kao sva druga deca, i bilo je kaznjeno zbog toga. Sada nam ostaje samo da junacki prihvatimo kaznu i kazemo da se slazemo sa njom konacno. I da sluzimo za primer drugoj deci za sva vremena. To je jedina istina.
Emmm, neka hvala...Mogu Trebinje, Herceg Novi, Kotor i sever Kosova i Metohije u zamenu za priznanje.
Далеко је Зеленовић од левичара.Fascinantno kako nasa evro-urbano-atlantska levica vodi potpuno istu politiku i ima iste fore zakriminal kao SNS.
Ko je izvor? Srbin.Info?Neproverena insajderska informacija: bice organizovan lazni drzavni udar u navodoj reziji ruskih sluzbi.
To ce biti izgovor za sankcije Rusiji.
Ne shvatam, sta ce mu to, ako je istina.
Ima apsolutnu podrsku vecine stanovnika za bilo koji potez i bilo koju politiku.
Ko je izvor? Srbin.Info?