Šta je novo?

Izbori 2024

Ukrajinci toliko ginu za Ukrajinu da ih sada vise ima izvan Ukrajine nego u njoj.

Takodje, Ukrajinci jadni nisu osetili kako je biti izopsten iz celog sveta i biti dupe kontinenta.

Kako je krenulo, uskoro ce na ovoj temi da se otvori i peticija za ozivljavanje klonova Milosevica i Arkana i da se predlaze nova ofanziva na Zagreb i Sarajevo, i Pristinu, naravno.

Jedino ce biti malo neprijatno kada se ustanovi da u konvojima kamiona koji putuju ka KZB ima najmanje kosovskog akcenta. Jer oni najbolje znaju koja je to izgubljena i besmislena rabota.

Nije dovoljno niti je uopšte ispravno to poređenje s Ukrajinom, to je logička greška. Čečeni nisu u Batajnici s bornim kolima, ne ginu hiljade Srba kao što ginu Ukrajinci.

Ajde da priznamo malo da smo slabi, i da nam nije svejedno da ostanemo bez nečega. Jednom da ne lažemo sami sebe. Kako ono beše: žene oficira bacaju cveće na tenkove '91. na NB, a onda se 2% mladića odazove mobilizaciji. Zaebite to više.

Ili će biti dovoljno da uvedemo sankcije Rusiji, da ojačamo sebi poziciju i da ovo možda izbegnemo. A što smo se tu pa qurchili, a? Ispo nam Kadirov iz oka i onaj kepec iz Kremlja? Pa doći će i to na naplatu...

Poslednja izmena:
Srbija već uveliko ne predstavlja Kosovo u međunarodnim odnosima, osim ako ne mislite da ona zvezdica (*) ne obezbeđuje to neko naše predstavljanje.

Nije baš jasno na šta se ovde primate.

Pazite, ono krajnje rešenje proterivanja/genocida/'istrage' u šta se solidan broj ljudi uzda - ostaje, šta god (ne) potpisao Vučić. To je nelegalno pa je nelegalno, ali ako uspe - uspe.

Tekst „evropskog” predloga „osnovnog sporazuma Kosova i Srbije”, 20.1.2023.

Svesni svoje odgovornosti za održavanje mira;

Posvećeni doprinosu plodnoj regionalnoj saradnji i bezbednosti u Evropi;

Shvatajući da su nepovredivost granica i poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta, kao i zaštita nacionalnih manjina, osnovni uslovi za mir;

Postupanje na osnovu istorijskih činjenica i bez prejudiciranja različitih stavova stranaka o osnovnim pitanjima, uključujući pitanje statusa;

Sa željom da se stvore uslovi za saradnju partija u korist naroda,

Dogovara se sledeće:

Član 1

Stranke će međusobno razvijati normalne, dobrosusedske odnose na bazi jednakih prava.

Obe strane će međusobno priznati relevantna dokumenta i nacionalne simbole, uključujući pasoše, diplome, tablice vozila i carinske pečate.

Član 2

Obe strane će se rukovoditi svrhom i principima utvrđenim u Povelji Ujedinjenih nacija, posebno onim o suverenim pravima država, poštovanju njihove nezavisnosti, autonomije i teritorijalnog integriteta, pravu na samoopredeljenje i zaštiti ljudskih prava i nediskriminacije.

Član 3

U skladu sa Poveljom Ujedinjenih nacija, strane će sve međusobne sporove rešavati samo mirnim sredstvima i uzdržaće se od pretnje ili upotrebe sile.

Član 4

Stranke polaze od pretpostavke da nijedna od njih ne može predstavljati drugu stranu u međunarodnoj sferi ili delovati u njeno ime.

Srbija se neće protiviti članstvu Kosova u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji.

Član 5

Obe strane će podržati njihove težnje da postanu članice Evropske unije.

Član 6

Iako ovaj osnovni sporazum predstavlja važan korak u normalizaciji, obe strane će nastaviti proces dijaloga koji vodi EU novim zamahom, što će dovesti do pravno obavezujućeg, sveobuhvatnog sporazuma za normalizaciju odnosa.

Strane su saglasne da će u budućnosti produbljivati saradnju u oblastima privrede, nauke i tehnologije, saobraćaja i povezanosti, odnosa u pravosuđu i provođenju zakona, pošte i telekomunikacija, zdravstva, kulture, vere, sporta, zaštite životne sredine, nestalih lica. i druge oblasti. slično kroz postizanje konkretnih sporazuma

Član 7

Obostrano se zalaže za postizanje konkretnih aranžmana, u skladu sa relevantnim instrumentima Saveta Evrope i korišćenjem postojećih evropskih iskustava, kako bi se obezbedio odgovarajući nivo samouprave za srpsku zajednicu na Kosovu i mogućnost pružanja usluga na Kosovu. Kosovo. neke specifične oblasti, uključujući mogućnost finansijske pomoći Srbije i direktne kanale komunikacije između srpske zajednice i Vlade Kosova.

Stranke će formalizovati status Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i obezbediti visok nivo zaštite srpskog verskog i kulturnog nasleđa, u skladu sa postojećim evropskim modelima.

Član 8

Stranke će razmeniti stalne misije. Oni će se nalaziti u sedištu dotične vlade.

Praktična pitanja u vezi sa raspoređivanjem misija biće obrađena posebno.

Član 9

Obostrano je konstatovana posvećenost EU i drugih donatora da kreiraju poseban paket finansijske pomoći za zajedničke projekte stranaka za ekonomski razvoj, povezanost, zelenu tranziciju i druge ključne oblasti.

Član 10

Strane će uspostaviti zajedničku komisiju, kojom će predsedavati EU, koja će pratiti sprovođenje ovog sporazuma.

Obe strane potvrđuju svoje obaveze za sprovođenje svih prethodnih sporazuma.

Evo, uvedemo sankcije Rusiji, pogasimo Sputnjik i RT i debilne JNA-penzionere sa Hepija i rešimo se pritiska. Je l' može tako?

Па не може, решићемо се притиска на 2 дана и опет ће да траже Косово,

Србија је једина држава у историји човечанства која је добровољно цео свој политички, војни, полицијски и безбедоносни врх ухапсила и испоручила страном ентитету и за узврат је добила к….

прво је било срушите Милошевића и милијарде чекају већ на границама, па испоручите Милошевића Хаг и идете у ЕУ,
па испоручите још Караџића и идете у ЕУ, па испоручите … и идете у ЕУ,
па само још Младића,
па још само ово, па приватизујте само још ово, па ово измените, па оно и тако даље и тако ближе,

једноставно тај посао је узалудан, а наши политичари не знају ништа друго него да понављају као папагаји “ЕУ нема алтернативу” у коју очигледно никада нећемо да уђемо, нити им требамо, нити нас желе, а и зато што ћемо увек бити непоуздан партнер за ЕУ, због блиских односа са Русијом и ставом огромног дела становништва према Русији, све они знају, нису они блесави,
зато нас више и не притискају да званично уђемо у НАТО, поготово што се тамо све одлучује консензусом, ево сад шта им Ердоган ради,

морамо да пронађемо начин шта и како даље, а не да губимо време са тим бесмисленим преговорима о уласку у ЕУ,
а године и деценије пролазе, завршити више ту причу,
ни данас нисмо у ЕУ па смо живи, нисмо затворени према свету, проток капитала, робе, услуга…ЕУ земље инвестирају овде итд, неће бити смак света,

сад свака бу**** која дође на власт у Србији само изјави “ЕУ нема алтернативу” и миран је, не мора ништа друго да понуди.

E, tako je, i to dobijanje k... ima da traje sve dok se ne ohlade plahovita dinarska muda i ne pomire se s činjenicom da su mala i nebitna. I da treba da misle na sebe.

'Stav prema Rusiji?' Čime se mi bavimo. A znamo o Rusiji i o Rusima koliko i o Madagaskaru. A Rusi o nama ko o Mozambiku.

Poslednja izmena:
“ЕУ нема алтернативу” @Dzigi Bau ne zato što obožavamo tu EU već zato što smo jedno malo ostrvo u moru te iste EU (plus NATO pakta) ,zato što od te EU potpuno ekonomski zavisimo, od njihovih investicija, fondova i donacija, zato što ceo naš izvoz ide u EU plus zemlje CEFTA (zapadni Balkan). Živimo od njihovih para. Dovoljno je samo da nam ukinu trgovinske preferencijale (bezcarinski izvoz) i naša ekonomija bi propala u roku od godinu dana, nikakve druge sankcije! Što bi ovi rekli: don't shit where you eat.

Na "majku" Rusiju otpada samo oko 6% naše spoljne trgovine a od nje osim "humanitarnog" centra u Nišu nismo dobili ništa...ne da nismo dobili već smo mi njima dali naftnu industriju na poklon! 🤬

Poslednja izmena:
Закон је јасан, али нема ко да хапси

Pogledajte prilog 152901

Odlicno si to pronasao. Medjutim Hulja je apsolutno siguran u sebe.
Setimo se komunizma. Sudije su ponekad odbijala da rade po dikatatu Partije (jednog takvog opisao je V. Draskovic u knjizi "Sudija")

Kosovo bi trebalo da bude problem svih. jendostavno radi se o necem enzakonitom,kao sto je to bila Savamala.
Ako je ekipi iz Moramo smetala nezkaonitost u Savamali, trebalo bi i ovo da im smeta,
Medjutim, osobama kao sto je Dobrica to ne smeta.
Imamo blatantno krsenje ustava, zakona i obicaja, medjutim nijedan tuzilac en reaguje.

“ЕУ нема алтернативу” @Dzigi Bau ne zato što obožavamo tu EU već zato što smo jedno malo ostrvo u moru te iste EU (plus NATO pakta) ,zato što od te EU potpuno ekonomski zavisimo, od njihovih investicija, fondova i donacija, zato što ceo naš izvoz ide u EU plus zemlje CEFTA (zapadni Balkan). Živimo od njihovih para. Dovoljno je samo da nam ukinu trgovinske preferencijale (bezcarinski izvoz) i naša ekonomija bi propala u roku od godinu dana, nikakve druge sankcije! Što bi ovi rekli: don't shit where you eat.

Na "majku" Rusiju otpada samo oko 6% naše spoljne trgovine a od nje osim "humanitarnog" centra u Nišu nismo dobili ništa...ne da nismo dobili već smo mi njima dali naftnu industriju na poklon! 🤬

Nije pitanje Rusija ili EU.
Pitanje je da li smo da se sprovodi nas Ustav i zakoni ili ne?

I ne radi se o tome da je u svetu sve super i poucno, a u Srbiji je sve grozno i uzaludno. Nije to poenta putovanja. Nego da covek vidi da postoje razne stvari.
Pa znas da razne stvari postoje i ovako.
Npr, ja znam da postoje piramide u Gizi iako ih nikad nisam video.

Mislim da se na turistickim putovanjim nista ne moze nauciti.
Moze se nauciti ako negde zivis, manje od tri godine je nedovoljno.

иза Србије стоји Резолуција 1244 Савета безбедности, где пише да је Косово и Метохија интегрални део Савезне Републике Југославије (СРЈ), односно Србије као њеног наследника.

Rezolucije UN i medjunarodeni ugovori imaju snagu zakona.
Postoji i nas Ustav i zakoni.

Ako moze da na ovaj nacin, bez krivicne prijave prodje odricanje od Kosova, proci ce i kopanje litijuma, procice streljanje, vesanja, mucenja i konclogori.
Molim vas da budete ozbiljni i apsolutno sigurni da ce biti ovako kao sto vam govorim.

Setimo se komunizma. Sudije su ponekad odbijala da rade po dikatatu Partije
Imali smo i ubistvo sudije jer nije hteo da radi po diktatu miloševića, tj. da pohapsi štrajkače u kolubari. I kako je prošao? Od svih tih velikosrba nema deset ime da mu znaju.
I što nemaš takve sudije? Pa niko nije blesav

O tome su trebali da misle kad su potpisivali kumanovsku kapitulaciju 1999....sad je malo kasno.
Zasto lazes? Za pare?

иза Србије стоји Резолуција 1244 Савета безбедности, где пише да је Косово и Метохија интегрални део Савезне Републике Југославије (СРЈ), односно Србије као њеног наследника.

Srbija u Kumanovu nije bezuslovno kapitulirala.

Imali smo i ubistvo sudije jer nije hteo da radi po diktatu miloševića, tj. da pohapsi štrajkače u kolubari. I kako je prošao? Od svih tih velikosrba nema deset ime da mu znaju.
I što nemaš takve sudije? Pa niko nije blesav

Ako se toliko plasite smrti, onda ne treba da budete sudija.
Ako se u jednom narodu ili zajednici toliko plase smrti, onda taj narod prestaje da postoji i ne moze sam da gospodari sobom.

Pa ako se taj narod toliko plaši i ima da nestane, i ne može da gospodari sobom, što se onda pališ džabe da l će kosovo da bude nezavisno?

Pa reeeeko sam vec. XD Kazem ti, zadnji put kad sam to napisao u decembru tokom 4952. krize na Kosovu, Uzice je upao u sok i trajno napustio ovaj podforum. Cak je trazio da mu se izbrisu postovi s ove teme. Covek upao u krizu identiteta bogte.

To nije ni izgovor ni opravdanje da se pridruzujes nekolicini ostecenih ljudi koji srame i ismevaju Srbe kojima nije svejedno da li ce zbog izgubljenog Kosova Srbija da ostane otvorena i pozeljna, ili ce da postane Balkanska Severna Koreja i dupe kontinenta.

Takodje je primetno kako su svi (kvazi) nacionalisti s ove teme izbegli da mi kazu jel pomodarstvo, izivljavanje i pozeraj i kad neko napusti (privremeno) Balkan da bi otisao na put u Rusiju, recimo. Jer je stvoren taj neki narativ da ko letuje van Balkana on je prodana dusa i pozer. Samo sto su neki izgleda toliko zardjali sa geografijom da zaboravljaju da je i Rusija inostranstvo, i izvan Balkana.

Sto je najludje, mislim da ni vi ovdasnji nacionalisti sami niste svesni u koliko se stavova apsolutno razlikujete, i koliko ste jedni drugima kontradiktorni. Sto je po meni samo jos jedno bure baruta koje ceka da pukne, kad krenu razni ovdasnji Turbo Srbi da mere ko jr veci Srbin i patriota. Na primer, i ti Kailan mislite da ste patriote i da znate sta Srbiji treba. Ali kad se radi o Kosovu, ti do groba neces odustati od njega, dok bi ga Kailan npr prodao na keca. No dobro, to je vec druga tema. Koju cu obavezno ispratiti kad se desi, sa sve kokicama. Pa kad krene da prsti srpstvo na sve strane ohoho...

Ma verujem ti ja (ja delim poverenje sakom i kapom 😄 ) ali mislim da kada tvoje kolege nacionalisti otkriju to, da nece biti tako popustljivi i puni razumevanja kao ja.

Mislim ako smo dosli dotle da nije istinski Srbin onaj koji bi da letuje van Balkana, mislim da je vise nego jasno da tek odbijanje svete cirilice i pisanje pismom konvertita - latinicom, je stvarno previse i nece se vise tolerisati medju krugovima nacionalista.

No dobro, sve je to u roku sluzbe. Da ne kazem "all in the game", kako kazu u seriji Wire, kada se neko upusti u posla sa djavolima i rdjavim ljudima a onda se posle cudi kada ga isti izdaju i kazne sto odbija da u svemu misli i radi kako mu oni narede.

Sećam se Užice-a :), nisam nešto posećivao temu i ne sećam se najjasnije, mogu reći da sam se uglavnom slagao sa njim, eto i predvideo je neke stvari. Čoveku bilo krivo verovatno, pradeda ti gazio Prokletije, a ti tako. Mislim ja to zaista razumem i poštenije je reći to odmah tako, a ne vrteti neke priče o putovanjima kao u*ran golub dok ne ubodeš poentu.

Lepo ti je odgovorio @Dzigi Bau, ovim će postati nedodirljiv, biće ti gore od Severne Koreje. Pa mi u stvari kao da jesmo u SK, eto ubedio vas je sve na majke mi da će biti ne znam kakve izolacije, za par godina ćeš da veruješ da smo uzeli SP u fuci. :ROFLMAO: Već te vidim kako mu ti kačiš vukove na profil za koju godinu. :ROFLMAO: Pa ne ide to tako, pre svega zbog ekonomije i njihovog interesa! Ne znam da li ste svesni toga! Ako ovo prođe, prolazi bukvalno sve! Ima iz EU da dolaze te pendreče kad budeš išao na protest protiv iskpavanja litijuma lupam. Mene zanima kako će desne partije da odreaguju na ovo, ali ne ove udbaške za kontrolu poput vojvode ili Miše Piše i ostalih populista. Ima tu pristojnih ljudi, desni centar pre svega. Ako ne doreaguju, sve je jasno. Prvo, što opet reče @Dzigi Bau , on nema ingerencije da pristaje na ovako nešto samoinicijativno dok se ne promeni Ustav (onaj Vojin, eto nek je nešto dobro uradio)! Sad nisam pravnik, ali mi se čini da je ovo baš ozbiljno krivično delo i valjda će neko u ovoj državi da insistira na tome! E onda kad se skupite svi vi aktivni (i pasivni), ostvarite većinu da promenite Ustav (što mislim da će glatko ići), meni će biti jako krivo, ali ću razumeti. I sve to nema nikakve veze sa Rusijom, Kinom ili USA, kamo sreće da i tamo i ovde i svuda dođe recimo čovek kao ovaj. https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Paul

A to svoje mikroshvatanje nacionalizma ćeš da revidiraš kad budeš glasao za promenu Ustava, pa budeš mogao da putuješ. ;) Slušao u svakakvim negativnim konotacijama, gledao u Bulajićevim filmovima :ROFLMAO:, prvi put čujem da to neko povezuje sa putovanjima ovde ili onde, ozbiljno. :ROFLMAO: Ne daj Bože još ako su egzotičnije lokacije, sa egzotičnim damama, prsatim. :ROFLMAO:

1674424432897.png

iju, ovo su šokovi! :ROFLMAO:

Ubeđen sam da ne postoji opasnost od 'ekonomskog uništenja zemlje', već eventualno od uvođenja viza - što smatram katastrofalnim, da se odmah razumemo - a to je posledica ne zbivanja u vezi sa Kosmetom, nego katastrofalne spoljne politike zemlje od 24. februara naovamo: Vulinijade, Selakovićijade - konsultacija sa ruskim MIP-om, itd. To su gafovi i beskorisni faulovi koje nijedna organizovana država ne bi sebi dozvolila - svakim je dodatno slabila svoju poziciju. Rečju, diletantizam.

Treba, bogme, da se povuče Respirator. To mu je dobar predlog.

Чорба је скувана, сад мало да се промеша у казану.
Какав год буде епилог, испадамо намагарчени.

Sećam se Užice-a :), nisam nešto posećivao temu i ne sećam se najjasnije, mogu reći da sam se uglavnom slagao sa njim, eto i predvideo je neke stvari. Čoveku bilo krivo verovatno, pradeda ti gazio Prokletije, a ti tako. Mislim ja to zaista razumem i poštenije je reći to odmah tako, a ne vrteti neke priče o putovanjima kao u*ran golub dok ne ubodeš poentu.
Za pradedu ne znam (napamet), ali recimo moj deda je bio živ i u vreme Prvog i u vreme Drugog svetskog rata. I premda je učestvovao u drugom, za razliku od predaka 90% Srbije koji su se k***ili da su lično goloruki jurišali na naoružane Nemce, on se nikad nije prosipao da je bio nešto što nije, već je uvek govorio da je, zbog svoje profesije i veština, imao sreće da bude van same linije fronta. I upravo taj deda me je naučio da će u Srbiji uvek biti manje više isto, nebitno da li je monarhija, republika, komunistička, kapitalistička, demokratska, autokratska... Pisao sam baš na ovoj temi kako sam se čudio nedostatku njegovih reakcija posle 5. oktobra a on mi kaže ''videćeš, i ovi će jednog dana biti isti pa će i njih da ruše, i onda će doći novi još gori umesto njih, i tako u krug''. Deda bio generacija Patrijarha Pavla, znao je šta priča. Nagledao se i kraljeva, i maršala, i komesara, i demokrata, i nacionalista, i kapitaljara, i komunjara... i shvatio da su najčešće sve to ista g'na, samo druge oblande. Trebalo mi je par godina (bio sam mali 5.10.2000.) ali na kraju sam shvatio da je bio u pravu što se 5.10. nije zanosio da je time rešena sudbina Srbije narednih 100 godina.
Lepo ti je odgovorio @Dzigi Bau, ovim će postati nedodirljiv, biće ti gore od Severne Koreje. Pa mi u stvari kao da jesmo u SK, eto ubedio vas je sve na majke mi da će biti ne znam kakve izolacije, za par godina ćeš da veruješ da smo uzeli SP u fuci. :ROFLMAO:
Samo se ti teši i samozavaravaj.
Već te vidim kako mu ti kačiš vukove na profil za koju godinu. :ROFLMAO:
Pre će biti da to projektuješ sebe na mene. Vidiš, ja i moja porodica se nikad nismo nikome šlihtali, ni za vreme ratova, ni za vreme UDBE, ni za vreme DBa, ni za vreme BIA i SNS. Pa nećemo ni ovome. A čim ti razmišljaš na taj način, to samo govori o tome da se ti podsvesno već spremaš da budeš još jedan sluga i podanik. Ovakva bljuvotina od izjave više govori o tebi, i ujedno mi služi kao podsetnik da nastavim da ti dajem isti tretman kakav dajem najgorim protivnicima na forumu. Pošto si pokazao više puta em da si ispran mozak svojim loženjem na kapitaljare i eksploatatore, a ovime si pokazao i da svoje karakteristike projektuješ na druge pokušavajući da opravdaš svoju metiljavost i promenljivost.
Pa ne ide to tako, pre svega zbog ekonomije i njihovog interesa! Ne znam da li ste svesni toga! Ako ovo prođe, prolazi bukvalno sve! Ima iz EU da dolaze te pendreče kad budeš išao na protest protiv iskpavanja litijuma lupam. Mene zanima kako će desne partije da odreaguju na ovo, ali ne ove udbaške za kontrolu poput vojvode ili Miše Piše i ostalih populista. Ima tu pristojnih ljudi, desni centar pre svega. Ako ne doreaguju, sve je jasno. Prvo, što opet reče @Dzigi Bau , on nema ingerencije da pristaje na ovako nešto samoinicijativno dok se ne promeni Ustav (onaj Vojin, eto nek je nešto dobro uradio)! Sad nisam pravnik, ali mi se čini da je ovo baš ozbiljno krivično delo i valjda će neko u ovoj državi da insistira na tome! E onda kad se skupite svi vi aktivni (i pasivni), ostvarite većinu da promenite Ustav (što mislim da će glatko ići), meni će biti jako krivo, ali ću razumeti. I sve to nema nikakve veze sa Rusijom, Kinom ili USA, kamo sreće da i tamo i ovde i svuda dođe recimo čovek kao ovaj. https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Paul

A to svoje mikroshvatanje nacionalizma ćeš da revidiraš kad budeš glasao za promenu Ustava, pa budeš mogao da putuješ. ;) Slušao u svakakvim negativnim konotacijama, gledao u Bulajićevim filmovima :ROFLMAO:, prvi put čujem da to neko povezuje sa putovanjima ovde ili onde, ozbiljno. :ROFLMAO: Ne daj Bože još ako su egzotičnije lokacije, sa egzotičnim damama, prsatim. :ROFLMAO:
Uh, koliko drame. Te boldovana slova, te mračna upozorenja, te panika, te gomila smajlija da se otpuste viškovi emocija i naboja... Simpatično je da dok se svo vreme trudiš da budeš kul i deluješ smiren, iz ovog tvog posta izbija baš mnogo emocija i drame. To znači da sam u prethodnim postovima verovatno ubo suštinu i istinu pa te sad malo zapeklo. Ali dobro, jbg, nekad mora i tako. Svakom po zasluzi što bi rekli. :) Ajd sad, prepuštam ti ''loptu'', izvoli pa napiši još izmišljotina i dodaj još malo drame i crnih predviđanja. Vidim da ti je potrebno. XD Izbaci to iz sebe.

P.S.
Samo deder, vidi da probaš na ćirilici, mislim krajnje je vreme. XD Ovim tempom i trendom, zameriće ti braća patriote. Koliko god bio grlat u srbovanju i glumatanju.

Dobro, poštujem te za to (ne)šlihtanje, hajde bar za to, kad za drugo nema elemenata. Neke teške reči od tebe, ne znam šta te je to pogodilo, tim pre zbog smajlija. Mene napadali da sam bot zato što sam se prilično precizno trudio neke ekonomske varijable da objasnim, nevezane za bilo koju vlast. Kako je krenulo, dobiće dodatno glasačko telo.

Gomila smajlija je došla stvarno spontano. A jesam emotivan, krivo mi je iskreno, ali iskreno zbog ovoga što se dešava i jesam ogorčen, ne treba to shvatati kao slabost!

Vrh