Šta je novo?

Izbori 2024

Pratite ponasanje SPC.
To je indikator buducih dogadjaja.
Oni imaju nos za pare.
Kako je bilo pre potpisivanja Briselskog sporazuma? Isto kao sad. Izašao Vučić na tv sav skrušen i uplakan, kukao kako smo pred ultimatumom kao 1914, da mora to da se potpiše inače nam slede sankcije i izolacija.. Crkva je kao nešto počela da se buni i cap, baš tada je obelodanjen skandal sa Kačavendom..izašli snimci itd..eno proverite vesti iz aprila i maja 2013..i tako su Crkvi zapušena usta, ko zna šta bi još mogli da izvade iz naftalina ako neko iz SPC počne opet da se protivi.

Njihovim biracima treba izgovor za podrsku ovom planu za koji nemamo pojma sta je - a ova laz je najbolji, tj najbezbolniji. Ultimatum, pa moralo je tako, inace vize i sankcije. Krive su strane sile, a ne Vucic za koga glasam da bih imao platu/penziju, pa samim tim - ni ja nisam kriv. Ovo je kao i uvek obracanje njihovom birackom telu, a pride i sludjenoj Z-ombi ekipi kojoj uvek trebaju balade o sotonskom zapadu i njihovom slugi Vucicu.

какво црно Косово ако не можеш без визе на викенд у Будимпешту или на скијање у Гармиш партенкирхен
Sram da bude svakog Srbina koji je išao, ili bi voleo da jednom u životu ode u mrsku Budimpeštu ne bi li video nešto dalje od zatucanog propalog Balkana, kad već nema para i mogućnosti da vidi ostatak sveta.

A ovo drugo ne znam ni šta je, ni gde je. A i briga me, iskreno.

MC je makar priznao da su mu pogledi na svet i život izvitopereni nakon previše razočarenja. I poštujem to, jer treba hrabrosti i zrelosti da osoba spozna i prizna tako nešto. Kod tebe pak mi se čini da si čvrsto zabetonirao da svako ko želi da vidi još nesto osim Budve i Paralije, je automatski pomodar i podanik zapada koji se automatski gnuša i stidi svega srpskog.

Znači po toj logici, ako ja uzmem da odgledam film Usual suspects ili recimo Good Will Hunting američke kinematografije, ja sam skorojević podanik zapada. Nema veze da li sam pre toga odgledao XY filmova srpske/jugo kinematografije, da li sam plakao nad Sabirnim centrom ili se cerekao uz Ko to tamo peva... Nema veze što idem u srpska pozorišta kad mogu, i u srpske koncertne dvorane... Ne, sve to pada u vodu ako jednom poželim da vidim i osetim još nešto osim Nebeske Srbije i Ponosnog Balkana.

Inače, baš se pitam koliko ultra i zadrtih nacionalista koji bojkotuju sve zapadno, su samo nekad otišli u Kolarac, u Narodni muzej, u bilo koje pozorište, ili pročitali bilo šta izvan lektire...

A i ove postove koje pišemo, siguran sam da neki od nas pišu sa srpskih računara i srpskih mobilnih telefona, koristeći srpski operativni sistem. I template/struktura ovog foruma su inače pravili Srbi. I hosting mu je u Srbiji. I kamere kojima slikamo gradilišta pa kačimo ovde, su isto srpske. Mda...

P.S.
I naravno, odlazak bilo gde van Balkana = statusni turizam. Nebitno dal se samo slikaš i poziraš, ili zapravo ideš da vidiš i iskusiš nešto... Ne, čim se obilazi nešto van Balkana, to je statusni turizam. A svaki odlazak u CG ili Grčku = pravi, istinski turizam. Eno, i Zlatibor u Srbiji prepun istinskih turista. Svi do jednog idu da se nadišu planinskog vazduha, odmore od elektronike, upoznaju lokalce i dožive lokalitet. Mda...

Poslednja izmena:
Zan Pol Sartr je opisao ovakav momenat... kada nemacke armije ulaze u Pariz.
"Kao vreo noz kroz puter"

Petenovi fasisti bili su simbol izdaje.
Danas je to SNS uz pomagace iz Dveri, Moramo, SSP, SPS itd.
Da, da, ali i Sartr je pod okupacijom dobro prolazio, a posle je morao da izmišlja kako je slao kulturne nemačke vojnike na pogrešnu stranu kad pitaju za adresu.

Lako će seljačke bitange dok je - salonskih bitangi.

Glede naše bitange, njemu je sad možda jeftinije da se igra sa Kosmetom nego da raskida sa Moskovijom, jer odatle mogu da mu pošalju neki naročito radioaktivan izotop na gajbu. A sam je zaglupio narod dodatno u oba ta pravca.

Poslednja izmena:
Evo i jedne slike istinskog, patriotskog turizma, u skladu sa načelima Srpstva:
palma-paralija-kolo.jpg

P.S.
Živo me zanima kako se po načelima Srpstva ocenjuje turistički obilazak Rusije. I da li ako je neko bio u Rusiji pa dobio plusić za Srpstvo i Pravoslavlnost, pa potom bio i u Americi, da li se to međusobno anulira, ili kako li se to računa...? :unsure: Takođe, da li se kod odsedanja u pravoslavnim zemljama (Grčka i Crna Gora) ''slažu'' odnosno akumuliraju plusići, ili se gleda po principu ''jedna odobrena zemlja = jedan plus, jedna mrska zemlja = jedan minus"...?

Jbt više...

Ko im smisli samo ove gluposti sa vukovima, odakle to sad, iznenada, mislim da to nikada ranije nisu kačili.. kakvi mozgovi..

Био си у праву, знају они чиме да плаше народ и шта народ највише боли (нажалост), какво црно Косово ако не можеш без визе на викенд у Будимпешту или на скијање у Гармиш партенкирхен

Jos jednom vam ponavljam.
Za vecina gradjana, najstrasnija kazna je nemogucnost da obavljaju statusna putovanja.
St.ka ide u Grcku, bogati na Tajland. To je sve cime pokusavaju da izdignu sopstvene izvote..
Vecina gradjana Srbije svedena je na stanje rata svih protiv svih, ono iz vlaznih snova Tomasa Hobsa i Margaret Tacher.

Njihovim biracima treba izgovor za podrsku ovom planu za koji nemamo pojma sta je - a ova laz je najbolji, tj najbezbolniji. Ultimatum, pa moralo je tako, inace vize i sankcije. Krive su strane sile, a ne Vucic za koga glasam da bih imao platu/penziju, pa samim tim - ni ja nisam kriv. Ovo je kao i uvek obracanje njihovom birackom telu, a pride i sludjenoj Z-ombi ekipi kojoj uvek trebaju balade o sotonskom zapadu i njihovom slugi Vucicu.

Tacno si primetio. Obracanje njihovom birackom telu.
Boraci Djilasa, Moramo i Boska su takodje to isto biracko telo, isti mentalni sklop.

Evo i jedne slike istinskog, patriotskog turizma, u skladu sa načelima Srpstva:

P.S.
Živo me zanima kako se po načelima Srpstva ocenjuje turistički obilazak Rusije. I da li ako je neko bio u Rusiji pa dobio plusić za Srpstvo i Pravoslavlnost, pa potom bio i u Americi, da li se to međusobno anulira, ili kako li se to računa...? :unsure: Takođe, da li se kod odsedanja u pravoslavnim zemljama (Grčka i Crna Gora) ''slažu'' odnosno akumuliraju plusići, ili se gleda po principu ''jedna odobrena zemlja = jedan plus, jedna mrska zemlja = jedan minus"...?

Jbt više...
Odlasci u Moskvu i St. Pertersburg visoko se kotiraju medju urbanima.
Destinacije su nebitne.
Bitan je efekat putovanja n abliznje po povratku.

Nije narod kriv što barem na 10 dana želi da pobegne iz ove ludnice.

Inače, loži AV ovom propagandom sam sebe, mali vukovi uz velikog vuka, a jednog dana će mu oni prvi okrenuti leđa i gledaće da se operu.. nadam se da im to neće proći, da će ta stranka zla i svi mali vučići u kompletu biti lustrirani.

Nije narod kriv što barem na 10 dana želi da pobegne iz ove ludnice.

Inače, loži AV ovom propagandom sam sebe, mali vukovi uz velikog vuka, a jednog dana će mu oni prvi okrenuti leđa i gledaće da se operu.. nadam se da im to neće proći, da će ta stranka zla i svi mali vučići u kompletu biti lustrirani.
Mislim da nece.

Odlasci u Moskvu i St. Pertersburg visoko se kotiraju medju urbanima.
Destinacije su nebitne.
Bitan je efekat putovanja n abliznje po povratku.
To nije bilo moje pitanje. I nije bilo upućeno tebi. No dobro, ako hoćeš da se spuštaš na taj nivo, i da pritom kao neko ko je video pola Evrope (ako ne i više, ne znam te, ne poznajemo se, ali znam ponešto što si pisao) sa visine i sa podsmehom gledaš na nekoga iz Srbije ko je od sveta video jako malo pa bi da ga obiđe i vidi još nešto osim Balkana... ok, be my guest.

Ti se ponašaš kao neko ko je bio profesionalni vrhunski sportista, osvojio sve medalje i turnire, postao poznat i bogat, i onda sad govori mlađim naraštajima ''nemojte da bude kao ja, to je proklestvo... svo ovo bogatstvo, ova slava, ova dostignuća... sve je to gubljenje vremena''. A opet se ne odričeš ni bogatstva ni slave ni svih tih ''prokletstava''.

Poslednja izmena:
Oho, vidim otišlo se već na sledeći nivo.

78cqwp.jpg

A u realnosti, Kosovo nije srpsko već 24 godine. :ROFLMAO: Ali dobro, koga briga... Mora raja nečime da se zanima i zamajava da ne bi razmišljala o tome što su joj potrošačka korpa i kupovna moć sve manji, a porezi, inflacije i kirije sve veće. 😌

P.S.
Dogodine u PriZrenu!!!
(će se desiti isto što i prethodna 24 puta)

Косово је издала дегенерација Срба која је дала Албанцима де факто државу након 1945. а посао завршила она која је подржавала Слобу 90их

Овај споразум буквално само потврђује Бриселски против ког се нико није бунио а којим је Србија признала Косово као равноправну, независну државу са којом преговара и дала јој монопол над употребом силе

• Sviđa mi se
Reagovanja: BGG
Vrh