Sweet Dee
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.06.2021.
- Pohvaljen
- 2.876
Nema poente ZSO ako vec dan posle neko moze da kaze da ona ne vazi, i mi da gledamo u pod i pricamo o nepravdi. Svako prihvatanje "realnosti" je samozavaravanje, znate i sami da necete apsolutno nista da dobijete ako to uradite vec naprotiv ceka vas more novih problema. Realnost je samo jedna, mozemo da ispunimo sta traze od nas u ovom trenutku i da nastavimo da cekamo na novu listu zahteva od sledeceg dana, ili da odrzimo status kvo i cekamo Godoa, ili neku drugu priliku. Sada nam svakako ne nude nista, tesko da moze gore od toga da bude. To je jedino racionalno ponasanje.Uz vidljiv nedostatak introspekcije, koje je tvoje rešenje, da čekamo pravdu kao Godoa ili da uradimo šta se može... Status kvo vodi u novi sukob... Treba insistirati na formiranju ZSO pre bilo kakvih daljih ustupaka... Al nezavisno od pregovora i svega, zdrava Srbija je Srbija bez Kosova. Zdrava Srbija su građani a ne teritorija... A nas ima drastično manje i upitnog smo mentalnog stanja... Ljuba82 bi nas kao strejter bolje odbranio i više učinio za srpstvo da umesto ta 2 američka poslodavca i dugog jezika ima 5toro dece, recimo... Životom se brani srpstvo a ne večitim prkosom, jalovim busanjem u gudi i gubitničkim ratovima... Ali avaj...
Eto svi nas mrze tek tako. Deal with it the right way. Ne možeš da ih pobediš, a interesi nam nisu u Rusiji. Uključi racio i igraj sa kartama koje imaš u rukama.
Price o nekoj zaveri protiv Srba i da nas svi mrze su smesne, Amerika i Eu imaju vrlo racionalan razlog zasto nam ovo rade, mi smo pro ruska drzava vec duze od veka, Rusi su njihovi protivnici vise od veka i njima je sasvim logicno da oslabe sve ruske saveznike, kako i dalje gledaju na nas. Niko ne veruje u promene preko noci i mozemo da se kunemo od jutra do mraka da smo pro Eu, ali nam nece da veruju jos decenijama. U najboljem bicemo kandidat kao Turska dok se zaista ne uvere u nase prave namere. Turska je prakticno odustala od pridruzivanja, da li smo mi spremni na jos dve decenije u cekaonici Eu?