Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.234
Eh, ogresih dusu...
XD
XD
Ok, ako je tako, koju stranu si ti zauzeo?Оно што је приметно јесте да је свако заузео своју страну и да само чита и верује ономе што пише штампа из његовог табора.
Ја не могу то тако јасно да проценим.To je tačno ali dela govore više od reči a po Vučićevim delima on se više približava Rusiji nego EU
Мислим да овде можда не постоје две стране, управо из разлога што се неке теме уопште не начињу.Ok, ako je tako, koju stranu si ti zauzeo?
Prethodni deo posta relativno ok, i onda odjednom za kraj ova rečenica koja implicira da neko kome je pun Rusije sigurno mora da proždire Novu i N1, a neko kome je pun zapada sigurno mora da proždire Deformer i V92.Оно што је приметно јесте да је свако заузео своју страну и да само чита и верује ономе што пише штампа из његовог табора.
EU nas je vec udaljila od EUI ja
Ali svejedno nas udaljava od EU
Vučić je korak bliže Putinu: Ne mari za EU, a njegovi novi potezi mogu da promene kurs Srbije
Srbija ne samo što nije uvela sankcije Rusiji, već sada i u Ujedinjenim nacijama ne glasa protiv interesa Moskve. Ruska državna televizija “Raša tudej” uskoro otvara predstavništvo u Srbiji, a predsednik Aleksandar Vučić se ovih dana sastaje i sa nižerangiranim ruskim zvaničnikom i poručuje da...nova.rs
Sram ga bilo, sad ćemo u EU 2080. umesto 2075.I ja
Ali svejedno nas udaljava od EU
Vučić je korak bliže Putinu: Ne mari za EU, a njegovi novi potezi mogu da promene kurs Srbije
Srbija ne samo što nije uvela sankcije Rusiji, već sada i u Ujedinjenim nacijama ne glasa protiv interesa Moskve. Ruska državna televizija “Raša tudej” uskoro otvara predstavništvo u Srbiji, a predsednik Aleksandar Vučić se ovih dana sastaje i sa nižerangiranim ruskim zvaničnikom i poručuje da...nova.rs
Usklađenost Srbije sa EU od dolaska Vučića na vlastEU nas je vec udaljila od EU
Zar to nije taj sa tvoje slike? Vučić njega i Erdogana kopiraVucic je stub evropskog fasizma na Balkanu,
Sviđa mi se što ima ovakve izjaveTaj sa moje slike je klasican suverenista.
Covek ukazuje na dvolicnost Eu fasista.Sviđa mi se što ima ovakve izjave
Orban: Srbiju je juče trebalo primiti u Evropsku uniju
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas u Beogradu da je prema njegovom mišljenju Srbiju "juče trebalo primiti u Evropsku uniju" i da će se njegova zemlja potruditi da stvori koaliciju zemalja koje bi ubrzale prijem, da se taj proces što pre završi.www.danas.rs