Ministarka odbrane Kristine Lambreht naredila je vojnicima da iseku etikete sa svojih uniformi, odnosno ako etikete sadrže važne podatke, onda samo onaj deo na kojoj je označena veličina, navodi ''''Bild''''.
Kako je to Beograd kako kažeš "podržao" Republiku Srpsku i Krajinu, ako ih nije ni priznao, niti pripojio SRJ što su one tražile, čak je Republici Srpskoj zaveo sankcije na Drini zato što nije htela da prihvati Vens-Ovenov Plan, odnosno sopstveno ukidanje i svođenje na nekoliko teritorijalno nepovezanih "Zajednica Srpskih Opština" u skladu sa Alijinim ustavom tzv. RBiH. A Krajinu je Milošević direktno predao Tuđmanu i omogućio mu da dovrši Pavelićev i Budakov projekat "trećinu pobiti, trećinu proterati, trećinu pohrvatiti".Ne shvatas, zasto bi iko terao Vojvodinu ili bilo koji drugi region na neposlusnost ako bi rezim u Beogradu zatvorio pitanje crtanja novih granica prema drugim drzavama. Zasto gledas Srbiju automatski kao zrtvu ako ne bi ni doslo do sukoba? Posto su se krajiski i bosanski Srbi osilili a Beograd je to podrzao, zasto ne bi po automatizmu Albanci mogli istu tu stvar da urade? Svi narodi su po istom receptu pokusali da brane legitimitet svojih postupaka.
Moguce je.Nemoguće je dugoročno graditi miran i stabilan Balkan na neograničenom poniženju i razbijanju najbrojnijeg naroda na njemu, saterati taj narod do zida i onda očekivati da se on sa prvom prilikom sa tog zida neće sjuriti u protivnapad i razbucati čak i neke slabije susede koji nemaju nikakvu krivicu, i da pritom neće tražiti glavne saveznike u njima rivalskoj Rusiji i Kini. To je dokaz da američki cilj nije stabilan Balkan, nego slaba i ponižena Srbija, i da je njihova osnovna antisrpska geopolitika imuna na bilo kakve političke promene u Beogradu.
To je sve bilo u Ahtisarijevom planu koji je Koštunica glat odbioМинимум на који смемо да пристанемо јесте аутономија за све српске средине и екстериторијалност за верске објекте и културне споменике.
Znači da nelečeni vodi tvoju politiku, a svoje birače 10 godina laže da je Koštunica. Učlani se onda u SNS i ne glumi opoziciju.To je sve bilo u Ahtisarijevom planu koji je Koštunica glat odbio
Čak i ovo do sada što je nelečeni potpisao sve je u suštini Ahtisarijevi plan.
A više od toga ne verujem da možemo i nećemo dobiti.
Ne vodi moju politiku a i sve da vodi opet ne bih mogao da budem kod njega u stranci jer znam da je u duši radikalZnači da nelečeni vodi tvoju politiku, a svoje birače 10 godina laže da je Koštunica. Učlani se onda u SNS i ne glumi opoziciju.
Taj "radikal u duši" 10 godina ukida srpsku državu na severu KiM, pritiska Republiku Srpsku, Srbiju naseljava migrantima, organizuje deset gej parada godišnje, postavlja nakazu iz NALED-a za premijera i glasa protiv Rusije u Ujedinjenim Nacijama.Ne vodi moju politiku a i sve da vodi opet ne bih mogao da budem kod njega u stranci jer znam da je u duši radikal
Pa ono što su Tadić i ekipa radili. A ti poteze ti hvališ. Znači ipak je bolje da imamo proevropsku vladu nego ovo sad što je na vlastiŠta bi tek radio ovoj zemlji da nije "radikal u duši" ?
Ja isprva mislio da je fotomontaza ili Njuz kad ono stvarno.
Ali lik (Nelečeni) otkaže učešće na samitu G20 gde su i Bajden i Si da bi se slikao sa ovim ČečenomJa isprva mislio da je fotomontaza ili Njuz kad ono stvarno.
Dva bolida jbt. XD S kim se mi druzimo i slikamo...
Nisam siguran ali je bilo pomena da bi trebalo i zemlje zapadnog balkana da prisustvuju ali ne kao direktni učesnici nego kao gosti. Sad vidim da su ipak samo ovi iz G20 grupe tuOzbiljno???