Najsmešnija od svega što ta ZSO ne predstavlja ništa jer se ne menja ustav Kosova.
ZSO ne predstavlja ništa, jer ona nema veze sa Republikom Srbijom i njenim ustavnopravnim poretkom. ZSO je Ahtisarijev Plan, nevladina organizacija u skladu sa ustavom i zakonima tzv. "Kosova", logorska šargarepa koja treba da kod preostalih Srba stvori lažnu nadu da će moći da opstanu kao zaštićena nacionalna manjina u okviru šiptarske paradržave. Istu takvu zajednicu opština je potpisao Milošević kada je 1995. Erdutskim Sporazumom predao Sremsko-Baranjsku Oblast bez ispaljenog metka. Ta zajednica opština je trebala da obuhvata Vukovar, Borovo, Beli Manastir, Mirkovce, Tenju, pa eto ni 27 godina do dana današnjeg nije formirana, niti je iko više pamti, a od "mirne reintegracije" SBO u Vukovaru ne može opstati nijedno ćirilično slovo, i većina Srba se odatle iselila posle Erdutskog Sporazuma.
Smeća od Bljuca i Kur(v)ira u današnjem izdanju slavodobitno pišu kako će ZSO imati svog predsednika, skupštinu, statut, grb/logo, zastavu, koja nevladina organizacija to nema? A tek na kraju teksta onako stidljivo priznaju da će sve to biti u skladu sa šiptarskim secesionističkim "ustavom", i da će sve akte ZSO nadzirati teroristička vlada u Prištini i njen "ustavni sud". Da li je žaba već toliko skuvana da bilo koji, pa čak i dementni birač SNS-a može pročitati ovo, i prihvatiti Vučićevu veleizdaju epskih razmera kao normalnu i prirodnu stvar? Ako su mu već taj smrdljivi sendvič i dve crvene bitniji od celog Kosova i Metohije i Srba na njemu, da li mu ikada padne na um da se Vučić neće zaustaviti na izdaji KiM, i da će možda baš taj nesrećni sendvičar iz Prijepolja, Kuršumlije ili Vranja biti sledeći koga će izdati?
Kada je predavao Kosovo i Metohiju, ja se nisam bunio jer ne živim na Kosovu i Metohiji. Kada je predavao Rašku, ja se nisam bunio jer ne živim u Raškoj. Kada je predavao Vojvodinu, ja se nisam bunio jer ne živim u Vojvodini. Kada je predavao Preševo i Bujanovac, ja se nisam bunio jer ne živim u Preševu i Bujanovcu. Kada je predavao moju kuću, nije više bilo nikoga da se pobuni zbog mene............