Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.253
Zato sto je glupi vepar i zato sto bi uvek tudjim k...em da mlati gloginje.
Kako Dodik može da im odbrusi i da glat odbije sve njihove ultimatume, bez vučićevskog straha da će mu pobeći svi investitori ako se slučajno usudi da ih u bilo čemu ne posluša ?
Nije sve samo galama. Kada je Dodik preuzeo vlast 2006. godine, zatekao je slabu Republiku Srpsku kojoj su stranci otimali nadležnosti na nedeljnom nivou, on je taj proces uspeo da zaustavi, a u zadnjih nekoliko godina čak pokušava da povrati ono što je oteto pre njega. Naravno da to nije lak posao, kada imaš 30% glasova a ne 50%, i kada ti zvanični Beograd sve vreme zabija nož u leđa. Ukucaj na internetu "Butmirski Paket", pa pročitaj čime su sve pretili Dodiku da bi pristao na ukidanje Policije Republike Srpske, i on ih je odbio. Možeš li zamisliti kakav bi epilog bio da je na tom sastanku umesto Dodika sedeo Vučić ?Ti ne voliš Vučića kao ni ja ali se ložiš na galamu... Šta vredi nezavisna i otcepljena RS kad to niko neće priznati... To i Dodik zna i samo preti praznom puškom za vas koji se ložite i držite ga na vlasti... Ljudi sa tim papirima nezavisne srpske ne bi mogli nigde da otputuju, verovatno ni u Srbiju i naravno da bi uticalo na investicije sa zapada...
Evo..."Dodikčina i 7 sveštenika".
Овај случај је био конкретно да је лице легитимисано не на прелазу већ у једном граду у централној Србији, дало ЛК Косова репубљик, приведено због тога, и онда пуштено по инструкцијама из Београда.Koliko sam ja razumeo Došljak ulazili su al uz dokument koji je izdavala Srbija.. (dakle u Srbiji je formalno pravno bio validan taj dokument, a ne njihove lk sa "republika Kosova" kad ih ne priznajemo...)
Da Kosovo ne bi izdavalo takav dokument Srbima, prihvaćeno je rešenje da ni mi ne treba njima...