I ne koriste ih, eno mi dva skupljaju prašinu.Gledam sad Šapića...koliko sam razumeo on je samo Đilasa zamenio sa ovim što šeta lemura i ide po prigradskim selima sa prikolicom i obećava svašta.
Rekao je i da je rečni gradski prevoz imaginacija njegovog prethodnika i da će odustati od tog projekta. Kao i dodana nabavka tableta za osnovce...racional mu je da ih niko ne koristi u školama.
Zanimljivo.
Gledam sad Šapića...koliko sam razumeo on je samo Đilasa zamenio sa ovim što šeta lemura i ide po prigradskim selima sa prikolicom i obećava svašta.
Rekao je i da je rečni gradski prevoz imaginacija njegovog prethodnika i da će odustati od tog projekta. Kao i dodana nabavka tableta za osnovce...racional mu je da ih niko ne koristi u školama.
Zanimljivo.
sa ovim što šeta lemura
Kako navode "Novosti", Ustavni sud Srbije odlučio je da odredbe Pravilnika o postupku utvrđivanja neakademskog ponašanja u izradi pisanih radova, kao i Odredbe Statuta Univerziteta u Beogradu, a koje su se primenjivale retroaktivno, u slučaju poništavanja doktorata Siniši Malom, nisu u saglasnosti sa Ustavom i zakonom.
Zbog te odluke, kako prenose beogradski mediji, Malom bi trebalo da bude vraćen doktorat, jer proizilazi da su postupci protiv njega pred nadležnim organima Fakulteta organizacionih nauka i Univerziteta u Beogradu vođeni na osnovu neustavnih propisa.
Danas je ovo malo drugačije preneo. U suštini Ustavni sud je doneo odluku/ocenu da određene stavke u Pravilniku Univerziteta nisu ustavne, jer, parafraziram, Univerzitet nema pravo da nekome oduzima titulu i diplomu, jer to na kraju postaje javna osuda zbog čega ta osoba gubi posao.Malom bi trebalo da bude vraćen doktorat: Neustavni i nezakoniti propisi na osnovu kojih je poništen
Kako navode "Novosti", Ustavni sud Srbije odlučio je da odredbe Pravilnika o postupku utvrđivanja neakademskog ponašanja u izradi pisanih radova, kao i Odredbe Statuta Univerziteta u Beogradu, a koje su se primenjivale retroaktivno, u slučaju poništavanja doktorata Siniši Malom, nisu u...www.b92.net
лол
лмао чак