Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.286
Sve same demokratije...
Toliko o tome da su KSA, UAE, Kuvajt i slicne zalivske despotije ''verni saveznici zapada i demokratije''.
Па СНС је настао на сличан начин, Тома се одвојио од СРС и основао послачничку групу Напред Србијо. Требали су да му одузму мандат пошто се гласало за СРС а не за Томислава Николића лично, али је ДС подржао Томин чин желећи да тиме ослаби СРС. Наравно то им се обило о главу, СНС је прогутао ДС и послао га на маргине.Како може неко ко је избачен из странке да има мандат у Скупштини Града ако му је мандат дат као члану странке? За њега лично није нико гласао већ за партију? Ваљда и да пређе у СНС то не мења број мандата које је СНС добио. А ако је на страни СНС-а а у ПОКС-у то ваљда значи да је ПОКС званично у коалицији са СНС-ом иначе би избацили посланика који је у спрези са СНС-ом?
"prosvecenog vladara", hahahaНаивни "омладинац" посветио кнезу Михаилу. Подбуњивали неписмен народ са друге стране границе против просвећеног владара. Годину касније, хтели да увуку Србију у рат против Аустрије и Турске истовремено (на наговор Мацинија - пише син једног од "омладинаца", Слободан Јовановић). Изузетно штетно и неодговорно, по Србију погубно деловање.
Kao i Apis malo kasnije i zaverenici, pa nam nabacili sankcije na vrat i na kraju i Prvi svetski rat, pa general Simovic sa svojima koji je hrabro rekao "ne"Nemackoj koja je bila od Spanije do SSSR, kao da smo mi bili neki globalni faktor i znamo i kako se to zavrsilo. Moderne price takodje znamo, nasi ljudi prosto ne razmisljaju previse o posledicama svojih dela.
Ваљда чак и без**** уцењени окупациони управник Вучић није толико глуп, наиван уцењен и без*** да изврши баш свако наређење газда и да ће се некако измигољити да не уведе санкције Русији.To su dve potpuno razlicite stvari.
Uloga Apisa u atentatu na Ferdinanda pokazue da srpska vlada nije kontrolisala svoju vojnu obavestajnu sluzbu.
Nesmisleni puc 1941. rezultat je delovanja placenih spijuna engleske vlade, lai pokazuje aljkavost jugoslovenskih vlasti.
Danas imamo nesto slicno, uvodimo saknkciej Rusiji iako ce nam to doneti ekonomsku stetu. Uvodimo sankcije Rusiji sada kada se menja tezv evropski narativ i oni se spremaju da ponovo pregovaraju s Rusijom. (Жозеп Борел: Европа ће морати да коегзистира са Русијом након завршетка рата у Украјини. Русија ће наставити да постоји и неопходно је наставити разговоре са Москвом)
To je isti funkciober koji je pre dva meseca pricao da rat mora da se zavrsi vojnim porazim Rusije i da nema pregovora.
Da li mislite da su u EU toliko blesavi da nece zrrtvovati Ukrajinu zbog svoje ekonomije?
Prica o evropskom moralu je standardna prica za mlade urbane istocnoevopske majmune.
Pokusali su, povuikao ih je pljackaski mentalitet. Ponadali su se padu Putina i dovodjenju nekog poslusnog te pljacki ruskih resursa.
Od toga izgleda nema nista.
Cak i Putin, koji nij mnogo pametan politicar ispao je pametniji od njih.
Ja mislim da jeste.Ваљда чак и без**** уцењени окупациони управник Вучић није толико глуп, наиван уцењен и без*** да изврши баш свако наређење газда и да ће се некако измигољити да не уведе санкције Русији.
Nisi me razumeo, mislio sam na Majski prevrat i besmisleno ubistvo Obrenovica ( cele dinastije, pobili su i rodjake cak i prijatelje dinastije) i sankcija veceg dela Evrope i obelezavanja Srbije kao varvarske zemlje, sto nas je pratilo sve do Prvog svetskog rata. Udaljavanje od politike saradnje sa Austrijom je posle toga dovelo i do samog Prvog svetskog rata, Obrenovici su mnogo pazljivije pristupali spoljnoj politici od Karadjordjevica.To su dve potpuno razlicite stvari.
Uloga Apisa u atentatu na Ferdinanda pokazue da srpska vlada nije kontrolisala svoju vojnu obavestajnu sluzbu.
Nećemo uvesti sankcije. Kasno je za to sada.Danas imamo nesto slicno, uvodimo saknkciej Rusiji iako ce nam to doneti ekonomsku stetu. Uvodimo sankcije Rusiji sada kada se menja tezv evropski narativ i oni se spremaju da ponovo pregovaraju s Rusijom.
А ђе је НАТО да им помогне?Evo ih ovi...Nista bez srpske cucle...
da, slazem se. Aleksandar Obrenovic nije bio toliko los vladar, pod nim barem nije bilo politickih ubistava kao do tada.Nisi me razumeo, mislio sam na Majski prevrat i besmisleno ubistvo Obrenovica ( cele dinastije, pobili su i rodjake cak i prijatelje dinastije) i sankcija veceg dela Evrope i obelezavanja Srbije kao varvarske zemlje, sto nas je pratilo sve do Prvog svetskog rata. Udaljavanje od politike saradnje sa Austrijom je posle toga dovelo i do samog Prvog svetskog rata, Obrenovici su mnogo pazljivije pristupali spoljnoj politici od Karadjordjevica.
Plus:Nisi me razumeo, mislio sam na Majski prevrat i besmisleno ubistvo Obrenovica ( cele dinastije, pobili su i rodjake cak i prijatelje dinastije) i sankcija veceg dela Evrope i obelezavanja Srbije kao varvarske zemlje, sto nas je pratilo sve do Prvog svetskog rata. Udaljavanje od politike saradnje sa Austrijom je posle toga dovelo i do samog Prvog svetskog rata, Obrenovici su mnogo pazljivije pristupali spoljnoj politici od Karadjordjevica.