Potpuno sam saglasan, kandidati smo već 11 godina, i od toga nemamo ni k***a. Imamo samo štete, koliko i od SSP-a( Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju), kojeg jednostrano primenjujemo i svake godine izgubimo po dve linije beogradskog metroa od carina koje smo ukinuli.Nek' Srbija onda odustane od kandidature za EU ako nije u stanju da ispuni to sto se trazi u pregovarackim poglavljima.
Inace, sto se tice vucicevog ili bilo cijeg kmecanja/zalbi na neke ''pritiske'', niko im nije kriv (vucicu & co.) sto po svaku cenu hoce da budu na vlasti i u foteljama.
Naravno. MIlosevic je radi glasova kosovskih Srba drzao Albance pod represijom.Ali i "mi" smo radili neke hladnjače... Hajde da krenemo dalje od toga, već stasavaju generacije koje nisu bile ni rođene za vreme rata, a odgovornost za to zlo je podeljeno... Nismo samo mi ti koji su propatili, propatili su i drugi zbog nas...
Zbog svog interesa.Vučićev i Milov režim nije klasična orijentalna despotija? Zašto ih onda zdušno podržavaju te zapadne sile, za koje kažeš da su svetionik svetske demokratije?
Pogledaj naslove i kako su veličali Putina i kineze pre ovoga u Ukrajini i biće ti jasno kako su proruska glasila.Inače, odakle ti to da su Sralo, Svinjformer i Antisrpski Lelegraf "proruska" glasila? Oni su provučićevski, a ako je Vučić "rusofil", ja sam onda drugosrbijanac krugodvojkaš.
Zato podržavaju agenta CIA-e AV ? Pogledaj malo sajt Vikiliksa.Večernje Novosti ne pominjem, oni su glasilo FSB
Kao i sve drugo, da se ne lažemo..У свету капитализма новинарство је роба.
Narod dobri je glasao za sve to (radikale, SePSu, ''celicno bratstvo''), sada neka trpi i ne kuka...Nego, MC, šta kažeš ti na ono miniranje brda iznad stambenih zgrada u Majdanpeku? Nisi to pominjao, iako često pričaš i o ekologiji i o ljudskim pravima.
Ja pretpostavljam da su Ameri u pitanju. Kod njih ljudski život ne vredi ni pišljiva boba. Kinezi nisu sigurno, oni vrednuju živ... oh, wait...
Eko Straža: Ziđin minira planinu iznad stambenih zgrada u Majdanpeku
"Ziđin, vlasnik borskog i majdanpečkog rudnika minira planinu Staricu ispod koje se odmah nalaze stambene zgrade", navela je Eko Straža u objavi na Tviteru i dodala da "ljudi iz zgrada nisu evakuisani".rs.n1info.com