Zar nije isto bilo i za Kosovo tako pa op kapitulacija i ode Kosovo?Vlažni san komunjara, nesrba i ostalih autošovinista!
Zar nije isto bilo i za Kosovo tako pa op kapitulacija i ode Kosovo?Vlažni san komunjara, nesrba i ostalih autošovinista!
Stižu kazne na naplatu za sva anticivilizacijska koorčenja od 1219. do danas.Zar nije isto bilo i za Kosovo tako pa op kapitulacija i ode Kosovo?
To ostaje da se vidi.Нема више проруске Србијице. Није је нимад ни било осим делкаративно.
To kolika su Vojvodini ustavna i zakonska prava i ja bih glasao za njih, da se poštuju... I onako su vam skresali ta prava na najmanju moguću meru.. Dosledno poštovanje ovakvog ustava i zakona ne bi ličilo ni na federalizaciju, a kamoli korak ka otcepljenju...Verovatno mislis na stranke koje su pre par godina u Skupstini Vojvodine izglasale deklаrаciju o zаstiti ustаvnih i zаkonskih prаvа Vojvodine, 75 vs 21 glasova i DS Comickinu pricu o Vojvodjanima.
Finska/Nato 2017=19% -> 2022=53%, sta mislis koliko bi danas Vojvodjana na referendumu glasalo za otcepljene, cenim daleko vise od Finaca pre pet godina.
pokuso sam da organizujem komsije da ocitimo dvoriste. ali ne ide.Uvek mozes ti da krenes.
Stižu kazne na naplatu za sva anticivilizacijska koorčenja od 1219. do danas.
U pravu si.Da EU ponudi Vojvodini otcepljenje i automatsko članstvo u EU, nisam siguran da se Vojvodina ne bi odvojila. Trenutno nema šanse, ali ako bi ponudili veliku svotu novca i privilegije, nisam baš siguran. Srbi se prodaju za novac, to je oduvek bilo. Bila bi ista priča kao sa Crnom Gorom. Srbi iz Hrvatske su prisilno došli u Vojvodinu, a ne zato što su imali žarku želju. Tome je kumovao i Beograd, tj. politički vrh. Vojvodina 1918. godine je imala 400.000 Mađara, 300.000 Nemaca, 500.000 Srba i 100.000 Bunjevaca (okvirno). Dakle, multietnička sredina. Nisam ni za kakav Karlobag, Ogulin i Viroviticu, nego kritikujem i EU jer ne želi da očisti Balkan od taloga. Oni podržavaju ovakvo stanje, više nego očigledno.
Nelečeni Vučić izađe pre par dana na TV i pred celom nacijom kaže kako će ovo biti najteža zima od 1945. I da će biti struje ali da će hrane faliti.
Danas raja već uveliko počinje da hoard-uje brašno, šećer i ulje i prazni police.
Već vidim Nelečenog degenerika kako u sredu opet izlazi na TV i prdi i rafališe po narodu što pravi zalihe i što diže paniku koju mu je on sam usadio svojim strašenjima i odvalama.
Kud ga roditelji ne odvedoše kod psihijatra još one davne 1980...
Kad već spominješ njih, paradoksalno je da su te starije generacije normalnije i više civilizovane nego mlađe, naročito od 1996-97 pa nadalje, uprkos svoj modernoj tehnologiji i većoj mogućnosti za otvorenost ka svetu, putovanja i nova iskustva.југобумера
Nema tu paradoksa. Smartphone je killer aplikacija za ljudsku rasu.Kad već spominješ njih, paradoksalno je da su te starije generacije normalnije i više civilizovane nego mlađe, naročito od 1996-97 pa nadalje, uprkos svoj modernoj tehnologiji i većoj mogućnosti za otvorenost ka svetu, putovanja i nova iskustva.
Da, upravo dođoh iz Lidla, ima guzpapir 4-slojni, 2-slojni, ali ne i najtraženiji 3-slojni.Nelečeni Vučić izađe pre par dana na TV i pred celom nacijom kaže kako će ovo biti najteža zima od 1945. I da će biti struje ali da će hrane faliti.
Danas raja već uveliko počinje da hoard-uje brašno, šećer i ulje i prazni police.
Već vidim Nelečenog degenerika kako u sredu opet izlazi na TV i prdi i rafališe po narodu što pravi zalihe i što diže paniku koju mu je on sam usadio svojim strašenjima i odvalama.
Kud ga roditelji ne odvedoše kod psihijatra još one davne 1980...
Takozvani Serbianwave. Ne znam šta da mislim o njemu, pošto s jedne strane ta muzika jeste treš, a i mene ne zanimaju ratnohuškačke fantazije. I znam pozadine tih pesama. Ali s druge strane, to jeste postalo zanimljivo mnogim strancima i neki od njih su čak pravili Youtube dokumentarce na tu temu. Što su posle pogledali milioni drugih stranaca i što je podiglo Srbiju i Balkan u svetskoj medijskoj pažnji. Što može da ima svoje benefite, jelte, publicitet obično dobro dođe...
Šalu na stranu, mislim da je pre jedno nedelju dana bila ili vest ili TV reportaža o tome kako su Srbi ponovo počeli da grabe toalet papir.Da, upravo dođoh iz Lidla, ima guzpapir 4-slojni, 2-slojni, ali ne i najtraženiji 3-slojni.
Mamicu im, i njemu i njima.
Prvo, Dubrovnik je bio pod vizantijskom vlašću sve do kraja 12. veka, što je dokaz da veze nemaš i da sa tobom ne treba istoričar da gubi vreme. Ovo o "the other" ne vredi ni trošiti reči.Kako god, Srbija (kao i ostatak Balkana) je i u srednjem veku bila ''The Other'' u odnosu na Evropu, za razliku od obliznje Dubrovacke Republike ili Kraljevine Ugarske recimo.
A sto se ''napredne Vizantije'' i ''zaostale Evrope'' tice, nema sanse da su evropski gradovi: Dubrovnik, Kotor, Zadar, Split, Djenova, madjarski gradovi.... bili zaostaliji od: bugarskih, vlaskih ili onih na teritoriji danasnje Albanije.
P.S. sto se tice debilnog termina na A koji je izmislio olos cirjakovic, namerno cu to biti da se razlikujem od vas naci-onanista.
Чињеница је да би Миро Семберац, легендарни Роки Вуловић и рани радови Лепог Миће били одавно заборављени да неко није качио тзв. Четновизију на јутјуб са намером исмевања наше ратне пропаганде. Наравно, ујаци су постигли обрнути ефекат, један анонимус хармоникаш је постао веома популаран мим а т музика која никада није имала славу код нас постигла је исту интернационално.Takozvani Serbianwave. Ne znam šta da mislim o njemu, pošto s jedne strane ta muzika jeste treš, a i mene ne zanimaju ratnohuškačke fantazije. I znam pozadine tih pesama. Ali s druge strane, to jeste postalo zanimljivo mnogim strancima i neki od njih su čak pravili Youtube dokumentarce na tu temu. Što su posle pogledali milioni drugih stranaca i što je podiglo Srbiju i Balkan u svetskoj medijskoj pažnji. Što može da ima svoje benefite, jelte, publicitet obično dobro dođe...