Šta je novo?

Izbori 2024

Ako neko ima 99% vremana na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom i pritom je sve što govore o njemu 99% pozitivno, a ja u onih 1% imam 98% negativnih priloga, mogu da budem najpošteniji čovek na svetu,najveći patriota, da 100% kapiram kako narod diše i kako razmišlja ništa mi neće pomoći!

stf,

Zao mi je kad vidim da neko mlad i bar formalno obrazovan ovako razmislja. Nadam se da te primoravaju na ovo pisanije, u suprotnom :violina:

Од сујете на жалост, вас пар ништа не капира. Само сујету примирите и отвориће вам се видици, и схватићете зашто је све тако, како је. Није вам крив ни СТФ, ни Вучић, ни режимски медији, ни глупи необразовани народ коме треба забранити да гласа, ни пензоси који боље да поцркају .... не, криви су ваши неспособни лидери отуђени од народа.

Да би неко освојио власт, треба да разуме народ, цео народ, а не само један његов део, а да би разумео цео народ треба да проводи време са њим. Имали сте два кандидата грађанске опције, Јанковића и Прелетачевића. Први је сујетан и сноб. Други није, други је дечко из народа. Значи, не генерализујем грађанску Србију као што ви волите да генерализујете све напредњаке као олош.

Ево велике разлике између Јанковића и Белог који се може јасно видети само у изјавама поводом протеста. Ко разуме схватиће, ко не разуме, неће никад ни разумети велику разлику између њих. Јанковић као обичан дериват ДС-а, и Бели који сваким својим "шарлатанским" гестом шаље јасну симболику и јасну поруку.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444555#p444555:wzputy87 je napisao(la):
Saša Jankovic » 05 Апр 2017 09:17 am[/url]":wzputy87]
U potpunosti razumem i podržavam mirne proteste. Sraman je način na koji mlade ljude, ali i njihove roditelje i starije sugrađane, prikazuju režimski mediji, nazivajući ih ološima, huliganima, klošarima, stranim plaćenicima i ostalim uobičajenim uvredama kojima se služi propaganda Aleksandra Vučića. Upravo zbog takvog odnosa prema građanima, protesti se i dešavaju. Srbija je naša zemlja.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444555#p444555:wzputy87 je napisao(la):
Beli Preletačević » 05 Апр 2017 09:17 am[/url]":wzputy87]Не могу никоме да забраним да иде на протест, свако треба своје мишљење да искаже али се плашим да неко оће ту омладину да искористи зарад личних интереса и интереса своје странке. Зато, само паметно и лагано молим вас. Пс. да додам, немојте ми наметати да ја треба испред те омладине да стојим. Ја сам своју мисију одрадио, показао сам да може, а сад лепо спремајте локалне покрете и мењајте ствари из корена, не са врха. До сад смо мењали ствари са врха и многооо нам је лоше. Настављамо да ширимо љубав. Аве !

Ja ne razumem zašto ljudi uopšte gledaju taj RTS. Kako im se ne smuči kad gledaju Vučića ceo dan. Posle nekog vremena valjda primetiš da nije objektivno kad uvek slušaš mišljenje jedne strane. Je l' su svi zaboravili da ovo postoji??
N1-_Identity1.jpg

A i kvalitet je bolji u svakom smislu.

CNN exclusive? Zaista?
CNN bese onaj sto je govorio kako Tramp gubi za 15 % razlike?

Sve je to nebitno, pratim ja i N1, pratim i ostale medije i nekako kapiram da je istina u sredini, a realno jeste tako.

Ne razumem koji deo vam nije jasan u pisanju STF-a? Pa pogledajte rezultate prema opstinama i gradovima i videcete kako se razlikuju. Opozicija nije skapirala kako se prilazi siroj skupini naroda i to je to. Jankovic je prisao samo uskoj grupi ljudi, Beli mahom mladima, ostali su zanemarljivi, dok je Vucic ipak imao najsiru podrsku. To su cinjenice.

E sad, mi mozemo diskutovati o nacinu, kampanji i slicno, ali da ga "narod" kapira i gotivi i to je istina. Ako neko ima drugacije misljenje zivi u vestackom mehuru.

Toma je 2 puta gubio na izborima od Tadica i oba puta mu je dostojanstveno cestitao (cini mi se 2004 i 2008). Toma je protestvovao i nije bilo haosa (stiropor protest - strajk gladju i zedju). Skapirao je kako se radi.

Jankovic ne sme da prizna poraz, vec proglasava nekakvu pobedu (pritom ne u saljivom fazonu kao sto je to uradio, za njega, gospodin Beli).

A najgore od svega je sto organizatori protesta misle da to sto nije izaslo 46% ljudi na izbore znaci da bi po automatizmu svi bili protiv Vucica. To jednostavno nije tako i ko god da je ikada u svom zivotu radio ili ucio izbornu statistiku zna da nije tako. Oni nisu ni za koga i zato ne izlaze, jednako nisu ni za Vucica, koliko nisu ni za Jankovica i verovali u to ili ne.

Pobednici ovih izbora su Vucic i doktor Beli! Kraj

N1 je pay tv kanal. A i da ga uvedu free to air ne bi imao mnogo uticaja na taj deo biračkog tela. Nego niko ne komentariše rusku osudu protesta i implicitnu osudu zapada da stoji iza toga.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444397#p444397:3rylpsob je napisao(la):
Дошљак » 04 Apr 2017 12:57 pm[/url]":3rylpsob]Бели је у потпуности управу. Вучићева сва снага јесте у његовим локалним моћницима којима он држи у шаци обичне људе уцењене да гласају за њега под претњом губитка посла. Људи морају да се окрену прво себи и својим срединама и ту да мењају ствари и најуре банду полтрона, опортуниста и користољубника, па ће се онда и ова власт заклиматати.

Pre će pasti Vučić, nego neki lokalni šerif... na lokalu isti lokalni šerifi vladaju 25 godina, a za to vreme pali i Sloba i Đinđić i Koštunica i Tadić... vladaće i kad padne Vučić, niko im ništa ne može...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444575#p444575:3rylpsob je napisao(la):
Zderic2222 » 05 Apr 2017 11:45 am[/url]":3rylpsob]Apsolutni pobednici izbora su Vucic i Beli.
Jankovicev DOS se vec raspao.
Cao.

DJV, ti si?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444574#p444574:2kv2d2g7 je napisao(la):
Galeks » Sre Apr 05, 2017 12:43 pm[/url]":2kv2d2g7]
Toma je 2 puta gubio na izborima od Tadica i oba puta mu je dostojanstveno cestitao (cini mi se 2004 i 2008). Toma je protestvovao i nije bilo haosa (stiropor protest - strajk gladju i zedju). Skapirao je kako se radi.

Jankovic ne sme da prizna poraz, vec proglasava nekakvu pobedu (pritom ne u saljivom fazonu kao sto je to uradio, za njega, gospodin Beli).

A najgore od svega je sto organizatori protesta misle da to sto nije izaslo 46% ljudi na izbore znaci da bi po automatizmu svi bili protiv Vucica.

Tadić je barem ostavio prostor za pobedu drugim kandidatima. To Vučić ne dopušta, potpuno je priuštio sebi sve medije.
Janković ne priznaje poraz zato što ovo nije poraz za njega. On ima svoje lične interese koje sad može da ispuni. Njemu nije bila važna pobeda nego da osnuje stranku, boli njemu uvo za gradjane.
A proteste ne organizuje niko, to su gradjani izašli na ulicu zato što ne žele diktaturu. Ne treba niko da organizuje protest kad su gradjani nezadovoljni izaćiće sami. A 46% koji nisu izašli bi verovatno izašli u drugom krugu, barem 10-20%.

@Andrey

Ma daj, sami se organizovali, onako spontano, sa sve nalepnicama već dizajniranim i odštampanim.

Ljudi, prilika za svrgavanje je bila pre par dana, dobar deo ljudi se napravio pametan i ostao je kod kuće
jelte, to su oni gadljivi na politiku i kandidate. I šta ćemo sada, kakva diktatura?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444579#p444579:2i3bt2s2 je napisao(la):
And7rey » Sre Apr 05, 2017 1:07 pm[/url]":2i3bt2s2]

Ne treba niko da organizuje protest kad su gradjani nezadovoljni izaćiće sami. A 46% koji nisu izašli bi verovatno izašli u drugom krugu, barem 10-20%.

Ok, sada je sve jasno, imamo ljude koji nisu imali nameru da izađu u prvom krugu, već su čekali drugi krug. Iskreno mislim da
ni sam ne veruješ u to.

Neko je pitao koji su zahtevi studenata... ovo su zahtevi NS univerziteta koje će predložiti i kolegama iz drugih gradova:

1. Smena članova RIK, zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda
2. Smena članova saveta REM, zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava
3. Razrešenje Maje Gojković, zbog blokade rada Narodne skupštine
4. Smena glodura RTS i urednika informativnog programa RTS, zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata

Podrzavam te zahteve, ali u tom smislu i smena clanova RIK-a ispred opozicije.

@Andrey
Kada sam rekao organizatori protesta, mislio sam one sto su postavili event na fb. Nisam ni u jednom trenutku rekao da je to opozicija. Tamo u opisu eventa pise da je protest povodom proglasenja pobede pre zavrsetka brojanja glasova. Sto je notorna glupost

Ех, тај сујетни сноб из круга двојке Саша Јанковић. Ето, и Лозница добила трамвај...

Важно да сви који познају Александра Вучића (попут мене) могу да потврде да он није ни најмање сујетан човек :lol:

Али, да Вучић разуме народ, то се слажем. Разумем га и ја, али не бих могао да придобијем гласове већине - у мозак своје таште и таста могу лако да уђем, али богме то баш и не желим. За освајање њихове наклоности је, осим у условима кад брод тоне дубоко као 2000. па се дављеници хватају за сламку, неопходна озбиљна и нечасна, такорећи информеровска манипулација - националним осећањима и социјалним статусом пре свега (у светлу тога треба посматрати и овај излив мржње према кругу двојке на Беобилду). Своје разумевање народа Вучић је крунисао влашћу, коју одржава манипулацијама уличног (уличарског) нивоа, савладаним у Блоку 45 (то је за ове што воле Нови Београд таман колико и круг двојке) где је био међу виђенијим хулиганима, али и у осињем гнезду свеколиког смрада и покварености, у Српској радикалној странци др Војислава Шешеља.

За народ Србије у којој укупно 60% људи гласа за бившег и садашњег радикала, ја нећу да тражим лепе речи. Жао ми је, то је моја земља, навијам за њу кад игра фудбал против Велса или Аустрије, а и у таквим приликама се нисам трудио да зађем у мозак и остварим утицај на ликове који, рецимо, звижде голману наше репрезентације јер је прешао из Звезде у Партизан. Такви и гласају за Вучића. То је тај апсурд лажних патриота, лицемерних верника и приземних типова који улепшавају крајолик ово наше земље што нам је још преостало.

O da, Vučić je sujetan, eto nama opravdanja da i mi budemo takvi. Sve dok građansko-akademski šovinisti budu glasnogovornici dela populacije koji je glasao za SJ, ta opcija neće imati podršku više od petine onih koji izađu. Ups, zaboravih, narod je kriv.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444575#p444575:1obf0qqu je napisao(la):
Zderic2222 » 05 Apr 2017 11:45 am[/url]":1obf0qqu]
Jankovicev DOS se vec raspao.
Cao.
E ćao!

Mislio sam da iskuliram ali ipak istine radi:

Zapravo kandidat iza koga stoji solidan deo raspalog DOS-a, pobedio je u prvom krugu izbora sa oko 55% glasova.
Još jedan kandidat iza koga stoji manji deo raspalog DOS-a, osvojio je drugo mesto i oko 16% glasova.
Zatim i kandidat sa oko 5% glasova imao je podršku nekih delova raspalog DOS-a.
I na kraju još 2 kandidata sa po 1% glasova su imali podršku pojedinačnih članica raspalog DOS-a.

Uz to valja napomenuti da je još jedan prilično solidan deo raspalog DOS-a - nepostojeći, pa nije bio u prilici da podrži bilo kog kandidata.

To je to čuveno Vučićevo poznavanje narodnog neznanja i neinformisanosti. Dakle Vučić zna kako narod razmišlja i šta želi da čuje, i u to ime toliko pominjanje DOS-a nije čudno. Ali ono što je čudno je želja ovih vucibotova ovde da pominju DOS. *ebo vas DOS!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444587#p444587:1vhsouzc je napisao(la):
Пантограф » 05 Apr 2017 12:26 pm[/url]":1vhsouzc]
За народ Србије у којој укупно 60% људи гласа за бившег и садашњег радикала, ја нећу да тражим лепе речи.

Ali to je njihovo pravo i niko im ga ne moze uskratiti. Ja nemam lepe reci za glasace opozicije (sem oima koji su glasali za Belog), ali to je njihovo pravo takodje.

Relativizujes i generalizujes mnogo. NIko ne kaze da Vucic nije sujetan, ali je ocigledno Jankovic debelo sujetan. Narod hoce drugacije a ne isto. U tom slucaju im Vucic ne smeta.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444046#p444046:2ydh0nr3 je napisao(la):
stf » 03 Apr 2017, 07:03[/url]":2ydh0nr3]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444012#p444012:2ydh0nr3 je napisao(la):
milanche » 02 Апр 2017 11:04 pm[/url]":2ydh0nr3]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443995#p443995:2ydh0nr3 je napisao(la):
stf » 02 Apr 2017, 22:24[/url]":2ydh0nr3]Pošto vidim da bijete bitku oko fakulteta, samo da ukažem na jedan podatak ovima koji se kunu u državne univerzitete.

U vreme kada sam ja upisivao fakultet, mito za moj smer je bilo 14 soma evra na državnom ako te nisu spremali isključivo njihovi profesori. Devojke da rašire noge.

Eto, to su državni fakulteti, poserem se na njih.

Govoris o jedom fakultetu , umetnickom fakultetu, gde se radovi za prijem ocenjuju na racun umetnickog dojma profesora. Pritom nisu svi ni na tom fakultetu profesori takvi, ima vrlo casnih i dobrih profesora. Zbog pojedinacnih slicajeva korupcije, koja se da prijaviti policiji uzgded, sa sve oznacenim novcem, nipodastavas ceo univerzitet sa vise desetina fakulteta. Dok je makar u Srbiji na privatnim fakultetima izuzetak da je student kvalitetan.

Немој ти барем Миланче патити од снобизма, не води никуд и не служи никоме. И ја сам мислио да је корупција на државним факултетима ограничена на, да кажем "небитне" факултете, смерове и струке .... али од када са са девојком која студира медицину хвата ме језа од помисли ко нас све лечи, и како су те особе дошле до диплома ... веруј ми ... не желиш да знаш ... језиво је ...

Ne patim od snibizma, ali mi je mucno da neka osoba kao ti se, kako kazes posere po svim onim profesorima , naucnicima, istrazivacima, umetnicima, inzenjerima, pravim doktorima nauka, ljudima koji su otvarili zavidne strucne rezultate. Ako se po njima poseremo ko nam, Stf, ostaje? Ko? Ko je taj koji treba da obrazuje, daje dobrinos ovom drustvu, ko je taj koji treba da vodi glavnu rec? Ako se poseremo po svima njima, ostaju nam ljudi "sliavog" karaktera, ostaju nam vlasnici pecenjara kao direktori javnih preduzeca, keramicari kao ministri... Ako se zbog protivljenja toga nazivam snobom, ili da ne shvatam drzavu, ili da zivim u krugo dvojke, onda ok, prihvatam.

Naravno da i na drzavnim fakultetima ima sve losijeg kadra, korupcije i to treba kritikovati, ali ne generalizovati, makar dok nije, jos uvek, uhvatilo maha. Ja licno znam jednog kolegu sa moje godina na Arhitektonskom fakultetu, koji je kupovao radove, tj radili mu dugu projekte za pare, koji je sad docent. Uguran je na fax preko SNSa, jer mu tata daje pare za stranku. Ugurao ga je isti onaj Vladimir Mako, koji se, da iskoristim tu rec, posrao po profesorki Ljiljani Blagojevic, profesoru sa Jejla i oterao je sa faxa. I zbog takvih, Stf, koji se poseru po struci, znanju, nam i propada i skolstvo i zdrastvo i sve ostalo, zato se i jezis. A koliko vidim, ovo ce samo nastaviti dalje.

p.s Pantografe + ko vrata

Milance, to da uceni ljudi, obrazovani i ljudi sa velikim iskustvom moraju biti ti koji se pitaju stoji i potpuno si u pravu.
Ali da bi do toga doslo, narod mora za njih da glasa, a oni ne umeju da pridju narodu na nacin na koji to umeju samo ozbiljni politicari.
Ako ti uzmes i zoves najvecu glasacku populaciju krezubi majmuni, kako mislis da dodjes u poziciju da se pitas za nesto?
Samo da malo promene pristup, pokazu da su bolji i drze se pristojnosti i doci ce rezultati, a tad ce moci i Vucic da se smeni i bilo ko, ko ne valja.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444592#p444592:a3ndtf5a je napisao(la):
milanche » 05 Апр 2017, 13:41[/url]":a3ndtf5a]Ne patim od snibizma, ali mi je mucno da neka osoba kao ti se, kako kazes posere po svim onim profesorima , naucnicima, istrazivacima, umetnicima, inzenjerima, pravim doktorima nauka, ljudima koji su otvarili zavidne strucne rezultate

ооо, не можеш ни да замислиш колико су ти људи сујетни. веруј ми, био сам у том свету

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444593#p444593:a3ndtf5a je napisao(la):
Zderic2222 » 05 Апр 2017, 13:46[/url]":a3ndtf5a]Jankovic je sujetan i argogantan.Nikad se ne smeje sto znaci da skriva nesto ruzno iz proslosti kao npr "aferu pistolj" Uz sve to on ponizava vise od 50% gradjana koji podrzavaju Vucica.Zato ce ga ubrzo stici sudbina Radulovica u vidu 1% glasova.

заправо, ако се реши ове гамади која га је окружила, Јанковић и има добру шансу да буде јака опозиција

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444581#p444581:p6iebxxh je napisao(la):
kkorisnikk » Sre Apr 05, 2017 1:12 pm[/url]":p6iebxxh]@Andrey

Ma daj, sami se organizovali, onako spontano, sa sve nalepnicama već dizajniranim i odštampanim.

Ljudi, prilika za svrgavanje je bila pre par dana, dobar deo ljudi se napravio pametan i ostao je kod kuće
jelte, to su oni gadljivi na politiku i kandidate. I šta ćemo sada, kakva diktatura?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444579#p444579:p6iebxxh je napisao(la):
And7rey » Sre Apr 05, 2017 1:07 pm[/url]":p6iebxxh]

Ne treba niko da organizuje protest kad su gradjani nezadovoljni izaćiće sami. A 46% koji nisu izašli bi verovatno izašli u drugom krugu, barem 10-20%.

Ok, sada je sve jasno, imamo ljude koji nisu imali nameru da izađu u prvom krugu, već su čekali drugi krug. Iskreno mislim da
ni sam ne veruješ u to.

Ljudi koji ne veruju u promene i misle da je Vučić nepobediv ne izlaze na izbore. Kad vide da su promene moguće, pogotovo zbog drugog kruga, onda izlaze.
I šta sad? Hoćeš da mi kažeš da studenti nemaju pravo da protestuju, zato što babetine nisu izašle da glasaju i umesto njih su sendvičari odlučili ko će biti predsednik? Mi živimo u diktaturi koju je Vučić pobedom osigurao za narednih 5 godina. Ako neko ne želi to da prihvati onda ima pravo da izadje na ulicu i da protestuje. Ako mora onda ćemo ih silom srušiti, ni oni ne igraju po pravilima, nisu ni na izborima, pa zašto moramo mi?

Ima ovde gomila stvari koju bi valjalo rascivijati, ali mi dve najvise bodu oci.

Prvo-zamena teza vezano za nezadovoljstvo naroda, pa, svime, i jednacenje toga sa politikom najuspesnijeg opozicionog kandidata Sase Jankovica. Svojevrsna nebuloza pazljivo konstruisana. Verujem da vecina, kao i ja, nije nesto posebno mirisala nijednog opozicionog kandidata, jedini za koga je glasano sa osmehom na licu je Beli. Dakle niko ovde, ili mozda tek svaki dvanaesti covek( statisticki u skladu sa podrskom Jankovicu), ne podrzava strogo Jankovica vec se protivi strahovladi i diktaturi Vucica. Pljuvanje Jankovica, a posebno njegove stranacke prisljamcene podrske, je zanimljiv sport, mogu i da se prikljucim, ali nebitan za ovu diskusiju.

Drugo-zamena teza vezana za proteste. Najspontanije okupljanje u skorasnjem periodu se ovde jednaci sa fasizmom, i to ne samo od pristalica SNS-a. Kao opravdanje za to uzima se manjak konkretnog povoda. Dakle nije dovoljna sveopsta beda, najprljavija kampanja ikada vidjena, apsolutna izdaja drzave, urusavanje drzave i nacije. Nego je potreban neki drugi povod. Izborna kradja? Ubistvo protivkandidata? Rat? To bi vam vise pasovalo? Osim incidenta sa rusenjem postera ovo su najmirniji masovni protesti za koje znam. Evidentna je eksplozija nezadovoljstva i ljudi imaju pravo da je iskazu pa makar kroz mirnu setnju, ne razumem sta vas sve toliko pogadja.

Sto se tice botova i trolova oni su simpaticni i dobro me nasmeju. Nije ni da ne govore poneki delic istine.
Stf s druge strane moze da bude skolski primer proucavanja erozije licnosti. Klasican primer nekvalitetnog coveka koji je najbrojniji i najopasniji kadar, lepak sastava vrha i armije nizih poslusnika. Ekvivalent nizeg vojnog oficira, recimo. Nije svestan ali nije ni nesvestan, ubedio je sebe u nesto i lakse mu je da tera dalje kroz zivot.

Ko brani protest, cemu to lupetanje?
Danas sam prvi put video da bilo gde pise neki zahtev i to par postova iznad i prvi sam podrzao zahteve na ovom forumu, zato sto jesu smisleni uz malu dopunu.

Ako je to pravi razlog onda sam za, ali smatram da je to trebalo uraditi pre izbora, a tada bih to i ja podrzao. A nije, zato sto opoziciji tek sada to odgovara kada su potpuno do nogu dotuceni od strane glasaca. (jedino su Jankovic i Beli postigli neki rezultat) svi ostali su zanemarljivi.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444599#p444599:lpdedlbh je napisao(la):
AleksandarGrf » 05 Апр 2017 01:08 pm[/url]":lpdedlbh]
Sto se tice botova i trolova oni su simpaticni i dobro me nasmeju. Nije ni da ne govore poneki delic istine.
Stf s druge strane moze da bude skolski primer proucavanja erozije licnosti. Klasican primer nekvalitetnog coveka koji je najbrojniji i najopasniji kadar, lepak sastava vrha i armije nizih poslusnika. Ekvivalent nizeg vojnog oficira, recimo. Nije svestan ali nije ni nesvestan, ubedio je sebe u nesto i lakse mu je da tera dalje kroz zivot.

Ја у потпунсоти разумем отворену мржњу појединих неостварених форумских индивидуа према СТФ-у.

У вашим главама, ваши противници су полусвесни портал ботови. Са њима је лако носити се. Упалиш 5% мозга и расправа у којој сигурно побеђујете, може да почне. Е, па СТФ је мало зајебанији играч од портал ботова и "делић истине" коју он прича баш и није угодна и и ви у таквим расправама не испадате баш увек у праву. А то сујетне боли ко шамар. :wink:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444602#p444602:1743gtcd je napisao(la):
stf » Sre Apr 05, 2017 2:24 pm[/url]":1743gtcd]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444599#p444599:1743gtcd je napisao(la):
AleksandarGrf » 05 Апр 2017 01:08 pm[/url]":1743gtcd]

Ја у потпунсоти разумем отворену мржњу појединих неостварених форумских индивидуа према СТФ-у.

У вашим главама, ваши противници су полусвесни портал ботови. Са њима је лако носити се. Упалиш 5% мозга и расправа у којој сигурно побеђујете, може да почне. Е, па СТФ је мало зајебанији играч од портал ботова и "делић истине" коју он прича баш и није угодна и и ви у таквим расправама не испадате баш увек у праву. А то сујетне боли ко шамар. :wink:
Bas o tome i pricam. Bolju potvrdu nisam mogao dobiti. Srednji kadar SNS-a na delu, dame i gospodo. Prica je klasicna sa par sitnih varijacija na temu. Nezadovoljan svojom situacijom, mlad nadprosecan covek odlucuje da se proda stranci i tako uveca svoju koricu hleba, na ustrb sebe ali i drugih. Ovo moralno posrnuce prvo sebi relativizuje sopstvenom situacijom, a zatim objasni sebi i kako ti njegovi i nisu bas toliko strasni. Ipak mu u glavi bolje pali to da mozda i jesu, ali nisu nista losiji od ovih drugih. Ma sigurno nisu! Sebe od sebe nekako odbrani, tesko ali mu uspe. Slab je u toj odbrani, ali je jos slabiji u napadu pa mu podje za rukom.

Ali sebe od drugih brani agresivno i beskrupulozno. Ne libi se da ih vredja i ponizava, mada mu najbolje ide ignorisanje. Ipak je on taj koji je propatio da bi dosao tu gde jeste pa bas i ne mora da se bakce, njemu je lepo i to je jedini argument koji mu je potreban.

Ipak se stvari uvek lose zavrse. Zivot nezadovoljstva i bede u glavi. Jer koliko god "uspeo", koliko god samoljublje upalilo, a i ljubav dezurnih ulizica, nizi oficir diktatorske vojske ne moze da pobedne od sebe. Najteze mu pada susret sa starim drugovima. Ljudi koji su slobodni u svojoj glavi, na ciji mir ne moze da utice ni najstrozi sef, ni najprimamljivija ponuda. Koji koracaju ponosno i bez straha. Neoptereceno pruzaju ruku starom drugu. A najgore je sto su situirani i postovani u svom okruzenju. To je ono sto se ne moze vratiti.

:sesir:

Posteno govoreci, prvi si krenuo sa uvredama na njegov racun. To nije fer sa tvoje strane.

Vrh