Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 899
opozicija je ostvarila svoje.Stokholmski sindrom. A i opoziciji je toliko stalo do nasih glasova da smo resili da uzivamo u zlatnom dobu.
Nećeš da izađeš da glasaš iako imaš pravo i baš na tvom biračkom mestu se ponavljaju izbori a u 21h ćeš da kmečiš ovde kako je sns ubedljivo pobedio.Nas 30 tak iz ulice necemo glasati. Sns ce na 49 -ki imati sigurnih 60% izaslih.
Hvala na sugestiji. Necemo se zaliti i kukati. Unapred cestitamo pobednicima. Dosad smo bili u zabludi da se na izborima nesto bira . Vise nismo pa da ne mracimo.Nećeš da izađeš da glasaš iako imaš pravo i baš na tvom biračkom mestu se ponavljaju izbori a u 21h ćeš da kmečiš ovde kako je sns ubedljivo pobedio.
Šta ti konkretno nije jasno, eno ti na biračkim mestima po 20 i više opozicionih kontrolora plus crta. To što ti se ne dopada koga narod bira to je tvoj lični problem.Hvala na sugestiji. Necemo se zaliti i kukati. Unapred cestitamo pobednicima. Dosad smo bili u zabludi da se na izborima nesto bira . Vise nismo pa da ne mracimo.
Na 49 je izaslo 320 ljudi. 300 je sns jutros doveo sns da ne zakasne da daju siguran glas. Nas 30 tak iz ulice necemo glasati. Sns ce na 49 -ki imati sigurnih 60% izaslih.
zasr su ti zapalili pcelinjak?Zuma, uspeli su. Ucene, pretnje, zapaljen pcelinjak, administrativne gluposti i porodicna egzistencija je gotova. Bas juce su me " ubedili " da sam sam sebi zapalio pcelinkak, da mojih 300 kosnica nije ni postojalo, da sam lopov koji je varao drzavu, da pcelarstvom ne mogu da se vise bavim sve i da se pcele rode iz pepela zgarista.
Samo je policiji jasno sta se desava ali to su obicni ljudi koji ne mogu da rade svoj posao .
Tri puta dosad. Sada uspesno. Sada svi znaju zasto. Kako ni to nije bilo dovoljno institucije rade pa su ga juce i obrisale iz registra da se slucajno ne oporavim.zasr su ti zapalili pcelinjak?
Oni da daju ostavku?! . . koja bi to kvota bila u kladionicama.Niko ne ocekuje da Djilas ili Jeremic daju ostavku zbog lose procene i losih rezultata.
Kao i Tadić, a ne da juri po ulici tudje glasače da glasaju za njegovih 3%.Trebali bi da daju ostavke i ostave mesta na pol. sceni za sposobnije.