Šta je novo?

Izbori 2024

Uh brate ova slika portreta u kancelariji u Nemanjinoj...
Zamena za laksativ? Ili pretnja maloj deci kad neće na spavanje...u stvari ne znam da li je to dozvoljeno konvencijom o pravima deteta.

Info koji je do mene stigao je (iz druge, treće ruke) da bi devojka koja je danas povređena trebalo da bude dobro ako je scan OK (potvrđujem objavu razbibrige i Bekija); info je od lekara koji je bio u kontaktu sa onima koji su je pregledali po prijemu.
Prijatno sam iznenađena informacijom da dosta dece zaposlenih u javnom sektoru ide u blokade (pišem u pokušaju da iskočimo iz šablona da ~svi koji rade u javnom sektoru su pripadnici i/ili pristalice vladajućih).
Ove ostrašćene, lude babe i dede što napadaju studente će tačno dovesti do samoistrebljenja ako ovako nastave: popadaće i izlomiti kukove a znamo šta to znači...
Dosta njih je komentarisalo utiske o zamiranju(ili navijalo za iste), ali oni se rasplamsavaju (u ovom slučaju je nažalost uzrok lanac napada na studente).

Poslednja izmena:
I to čovekoliko stvorenje izlazi na izbore i glasa.. ma zabrana bato i ćao.

Za blokade bi bilo dobro kad bi moglo da se napravi nešto što lako može da se nosi i postavi i isto tako lako i demontira.

Ne mora ništa drastično, nije potrebno da se zaustavljaju tenkovi i šta ti ja znam. I ne mora da bude u nizu, ne mora da pokrije celu ulicu. Samo da može da se postavi na nekim "ranjivim" mestima duž pravaca i da onemogući prolazak automobilu odnosno da vozač rizikuje oštećenje ako pokuša preko toga.

I da, padaju i meni na pamet oni prenosivi policijski šiljci što se otvore i prostru. Ali ne znam, voleo bih da se nađe neko malo diskretnije i elegantnije rešenje. Nešto što ne upada toliko u oči a radi posao taman toliko da obeshrabri automobile.
Nešto tipa:
giphy.gif

ili
(od 0:17)

Pa dokle smo stigli: kakvi topovski udari/petarde?! Ali ove čiče, babe, dede..to k'o da je sve poludelo, hoće da se biju, ne mogu ni proteze sa preteranom salivacijom da iskontrolišu a oni bi na nekoga da potežu nož? Šta su istripovali da su gerijatrijske nindže?! Ma kad nemaš funkcionalno-iskoristiv mozak sedi bre u toj penziji, igraj šah ispred zgrade, zevaj u čitulje, traži "Burdu" za neki kroj koji ćeš kao šiti, gledaj nešto predviđeno za svoj mentalno-intelektualni sklop-indijske, turske serije itd. nešto radi, mesi kolače pa deli deci, zalivaj cveće, ogovaraj komšiluk sa ostalim udovicama iz ulaza, mani se bre mladih...

Daj da smirimo tenzije, ja ću prvi, ali:

-izjednačio današnje događaje iz Beograda i NS, čak i više pričao o babi i nju lično zvao

-opozicija zloubotrebljava tragediju da nedemokratski dođe na vlast

-studenti se tuku međusobno

-studenti održavaju protivzakonite proteste

Ali nemojmo se svađati pliz, hocu da me cvi volite.

Mrš!

Daj da smirimo tenzije, ja ću prvi, ali:

-izjednačio današnje događaje iz Beograda i NS, čak i više pričao o babi i nju lično zvao

-opozicija zloubotrebljava tragediju da nedemokratski dođe na vlast

-studenti se tuku međusobno

-studenti održavaju protivzakonite proteste

Ali nemojmo se svađati pliz, hocu da me cvi volite.

Mrš!
Psiho.

Vrh