Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.252
I šta kažete, mnogi veruju da su bageristu prebili strani agenti dok je išao da trudbenički radi... Mnogi će radije da okrenu Pink i Krepi i veruju u sve što im oni kažu nego da izađu na jbni Youtube ili prosto Google, ukucaju par stvari (a da nisu Pink i Krepi) i pogledaju lepo snimke koji su dostupni celom jbnom svetu i spoznaju celu priču. Da jbt, ko bi reko.
A kad ja pre nedelju dana okačim ovo...
Jel da,a? Preteruje se, jel da?
A kad ja pre nedelju dana okačim ovo...
...ljudi ovde okreću glave i kažu mi da nije to baš tako i da se preteruje...73,956 views, Oct 6, 2021
^^
Šta se gleda i u šta se veruje u gradovima (gradovimA, množina, ima ih više, ali ipak svega par...) Srbije koji nisu dovoljno veliki i razvijeni da do njih može da dopre saznanje da postoji svet izvan Srbije, da postoji život bez SNSa, da postoji još operatera osim Lelekoma i još televizija osim Pinka i Krepija. I uopšte, da postoji način gledanja na stvari, život i svet koji se ne svodi na deljenje svega u crno i belo odnosno esenciju dobra (Vučić i Rusija) i esenciju zla (opozicija, CIA, NASA, Vatikan, Đilas, Rokfeleri... )
2:15 - ja eugh gledam najviše... Pink... gledam televiziju.. eugh... Prvu... te dve televizije i... eugh... Hepi. Tu te... dve... eugh... tri televizije... eugh ovako kao... pogodne...
Mislim da je dovoljno.
Jel da,a? Preteruje se, jel da?
Poslednja izmena: