Šta je novo?

Izbori 2024

па добро, нека је шта је. његова ствар. свакако никога животно не угрожава

Prejadno.
Vucic spasava klinca iz snega, a sada botinu iz ropca u emisiji!?

Sta je za njega da spasi i nesrecnu Srbiju!?

Nikada, ali nikada nisam razmisljao o odlasku iz ove zemlje, ali kada vidim ove stvari i kada pomislim da ovaj covek moze da vlada jos 10 godina, prodje me neka jeza i ta misao o odlasku pocne da mi se mota po glavi.

Naravno da hocu, ali me vredjaju ovakve stvari.

Pre neki dan, cekam prijatelja kod arene, gledam neki cudan narod oko sebe u grupicama, zacudjeno zvera unaokolo, nekakvim telecim pogledom, niti zna gde je, ni sta tu radi, ni koga i zasto podrzava, nista mu od toga nije vazno, vazno je da je "ubio" dan tako sto je dobio dzabe put do Bga, snabdeven je limenkom Zajecarkog piva i cacanskim cipsom (masa njih) i na izborima ce naravno zaokruziti broj 6, jer nit je cuo niti ga zanima da u razmatranje uzme nekog drugog kandidata.

Zivi u Vlasotincu u ocevoj kuci i prezivljava sa nekih 30 000 dinara mesecno, na nivou domacinstva, ima 8 razreda skole, ima bastu u selu od 2 ara koju jedva jadan stigne da obradi od ispijanja piva ispred prodavnice, ima tri zuba u glavi i 5 godina do penzije, ali ga niko ne prima na posao jer je mator i nema gde da se zaposli.
Ali ZNA da Vuci treba da vlada, zna da se posvadja sa komsijom ako ovaj kaze nesto protiv njega, i zaveden i ocaran sve svoje nade i ocekivanja polaze u njega uveren da ce mu ovaj to omoguciti i ostvariti, posto ga tako lepo laze svakodnevno preko tv-a.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443477#p443477:1mji3at1 je napisao(la):
JohnnyLee » 31 Mar 2017 10:59 am[/url]":1mji3at1]па добро, нека је шта је. његова ствар. свакако никога животно не угрожава

ova tvrdnja je toliko pogresna da to boli.. ne mora vucic da ide okolo i puskom ubija stanovnike srbije niti ovaj bot svojim smiranjeme moze da izazove neciji slog ili infarkt.. ali posledice zivota i dela ovih neljudi ne da su ugrozavali nego su i odneli ne mali broj zivota do sada a o katastrrfalnom uticaju na kvalitet zivota svih koji smo primorani da zivimo na teritoriji pod njihovom vlascu nema potreba ni da govorimo

ko ovo ne razume ili negira gori je od njih i zasluzuje ne samo da zivi pod njima nego i da se orodi

а иначе пре Њега нам је текло мед и млеко :roll: . и квалитет живота је био бољи. хау јес ноу. исти к*****, само друге боје

Alo, čovek je pao u nesvest na naređenje velikog vodje. Takve metode uopšte nisu bezopasne niti je onaj koji se njima služi. Došao da zaradi sendvič i padne u nesvest i manipuliše narodom, ma kome to smeta, ne dira on mene, ne diram ja njega, sunce sija, ptice pevaju.

@JohnnyLee, Ne znam kako bih nazvao tvoje učešće na ovoj temi, da li nihilizmom, cinizmom, totalnom razočaranošću, ali nemoj je širiti, pusti nas da se nadamo još 2 ili 16 dana. Imaš pravo, užasno je, i može biti još gore, ali može i bolje. I ta činjenica da je sve isto je čista njegova demagogija, dosovski kandidati i slično.

Ali pre njega nismo imali predsednike, ministre i gradonačelnike diletante sa kupljenom diplomom, nikad nismo imali takvu i toliku kontrolu medija, ono od juče nije viđeno nigde na svetu, nikad nismo imali toliko urušenu svaku instituciju funkcionisanja države, i situaciju da jedan čovek sve radi, koji je pritom patološki egoista, i svaka rečenica mu počinje i završava se sa "ja", "za razliku od drugih", nismo imali ucenjivanje ljudi njihovim poslovima i radnim mestima da dolaze i lažno pružaju podršku tom istom bolesniku, potpuno urušenu instituciju deomkratskih izbora (niko više ne reguje u regularnost izbora), toliku količinu laži na svakom koraku, nismo imali policiju koja odbija da reaguje na pozive građana... itd itd... (setiću se još, ako treba)

Ne želim povratak u vreme pre 2012. demokrate su sje*******ale ovu zemlju potpuno, ovaj samo nastavlja, ali ne želim ni da ostane ovako. Od 2000. do danas, nikad nije bilo ovako nepodnošljiva politička situacija.

Ono što Džoni piše nama sada izgleda kontroverzno. Ali setimo se šta je bilo pre Vučića. Demokratska stranka je bila skotro isto toliko loša kao što je i SNS. Skandali, korupcija, namešteni tenderi, kontinuirani pad životnog standarda, katastrofalna privatizacija. Ne čudi me što se Udba vratila na vlast. Demokratska stranka je mrtva. I ja se razmišljam da ako u drugi krug prođu Saša Janković i AV ne izađem tada da glasam. Ne zbog Saše nego zbog ovih iza njega.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443508#p443508:1mdc041e je napisao(la):
Kokos » 31 Мар 2017, 14:24[/url]":1mdc041e]@JohnnyLee, Ne znam kako bih nazvao tvoje učešće na ovoj temi, da li nihilizmom, cinizmom, totalnom razočaranošću, ali nemoj je širiti, pusti nas da se nadamo još 2 ili 16 dana. Imaš pravo, užasno je, i može biti još gore, ali može i bolje. I ta činjenica da je sve isto je čista njegova demagogija, dosovski kandidati i slično.

заправо, сурови реализам, помешан са тешким цинизном. а и надајте се, нада инако умире последња (и ја се, али узалуд, надам). и наравно да може боље, само што се тај још није појавио

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443507#p443507:1mdc041e je napisao(la):
Beki » 31 Мар 2017, 14:10[/url]":1mdc041e]Alo, čovek je pao u nesvest na naređenje velikog vodje. Takve metode uopšte nisu bezopasne niti je onaj koji se njima služi. Došao da zaradi sendvič i padne u nesvest i manipuliše narodom, ma kome to smeta, ne dira on mene, ne diram ja njega, sunce sija, ptice pevaju.

нисам гледао емисију, тако да, у време када сам писао, нисам ни знао шта се десило нити ко је пао у несвест (када сам видео, било је касно да мењам постове). а и мој пост је ионако везан за људе на слици, не тог великомученика (за кога, понављам, нисам ни знао у време писања) коме је свевишњи Вођа рекао да, за мало већи сендвич, падне у несвест

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443509#p443509:1mdc041e je napisao(la):
tragac » 31 Мар 2017, 14:30[/url]":1mdc041e]Ono što Džoni piše nama sada izgleda kontroverzno. Ali setimo se šta je bilo pre Vučića. Demokratska stranka je bila skotro isto toliko loša kao što je i SNS. Skandali, korupcija, namešteni tenderi, kontinuirani pad životnog standarda, katastrofalna privatizacija. Ne čudi me što se Udba vratila na vlast. Demokratska stranka je mrtva. I ja se razmišljam da ako u drugi krug prođu Saša Janković i AV ne izađem tada da glasam. Ne zbog Saše nego zbog ovih iza njega.

ако уопште и буде други круг, и у њему Саша против Вође, не излазим. ем што, ако буде на Ускрс, нећу ни бити кући, ем што Саши не дам глас управо због свих тих протува које су иза њега

Što se mene tiče, u prvom krugu "Ave Beli", u drugom ko god prođe protiv Vučića (valjda neće neko od dvojice morževa proći, jedino u tom slučaju bojkotujem).
@Johnny: Što se tiče toga "E, ako on prođe, bojkotujem", moram da priznam da si me malo razočarao tim postom, tim pre što iskreno jako cenim tvoje mišljenje na ovom forumu.
Ni ja ne ljubim naročito Sašu Jankovića, a još manje Šutanovca, Čedu i ostale, koji su ga što direktno što deklarativno podržali. Ali, najiskreniji da budem, radije sam spreman da rizikujem i glasam za Jankovića, nadajući se da to neće podrazumevati otvorena mala vrata za povratak na vlast gore navedenih protuva, već iskrenu promenu, nego da ne izađem i time dam priliku pojedinima da produže politički život ne samo Vučiću, već i Malom, Vesiću, Stefanoviću, Lončaru, Gašiću i ostaloj bagri. Znam da je ovaj stav možda nedovoljno dobar i da ceo sistem treba menjati.
No, šta ako prođe Jeremić? Isto tako treba da se setimo da ga je podržao Boris Tadić, koji je ozbiljno narušavao svoja predsednička ovlašćenja, i šta? Da zbog toga bojkotujemo izbore, jer je jedna osoba, koja je ostala trajni politički marginalac, rekla svojoj široj rodbini da glasa za Jeremića.

Činjenica je da je Beli jedini u ovoj situaciji neko ko je spreman da maljem razori sistem, pa zato i ima moj glas u startu. Ali, nasuprot Vučića BILO ko ima moj glas. A to je, veruj mi, stav svih ljudi iz mog okruženja.

Шеки и Богаљ? тешко да они могу да прођу у други круг. нарочито Богаљ. тај ако сакупи више од 20.000 гласова треба да скаче од среће на здраву ногу

што се тиче Јанковића, гласање за њега јесте враћање наведених протува , јер ће њих задржати око себе, и само због тога му не дам глас. уместо да се људи склоне, и дају другима шансу, не. они се гузе, иако знају да их сви живи мрзе. са Јеремићем је друго. свестан је он врло добро да му Тадић ништа не доноси, а може само да му одмогне, тако да ће се га се лако решити када затреба

е да, и не заборавите, овде се и бели листићи рачунају, тј. не распоређују се као код парламентарних избора

P.S: Svi vi koji "filozofirate" i izvoljevate po pitanju toga za koga nećete glasati u drugom krugu, imajte u vidu da je u ovom trenutku i sam drugi krug veliki luksuz. I to zbog sledećeg:
http://www.021.rs/story/Info/Srbija/159 ... istvo.html
Naravno, zbog tišine nije navedeno ko stoji iza cele incidentne priče, u pitanju je vladajuća stranka u Lazarevcu. Vi već izguglajte koja ;)

A da, što se tiče belih listića, apsolutno, ako je to vaš stav, poništite, ali IZAĐITE (naravno, ako ste tu).

Da, inače, Tadić je meni podjednako problematičan kao Šuntavi i ništa manje ambiciozan. S obzirom na to da nikoga od protuva nisam video na predizbornim mitinzima, pretpostavljam da je to i njima poruka da ne mogu na bog zna šta da računaju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443508#p443508:3607wyts je napisao(la):
Kokos » 31 Mar 2017 01:24 pm[/url]":3607wyts]
Ali pre njega nismo imali predsednike, ministre i gradonačelnike diletante sa kupljenom diplomom, nikad nismo imali takvu i toliku kontrolu medija, ono od juče nije viđeno nigde na svetu, nikad nismo imali toliko urušenu svaku instituciju funkcionisanja države, i situaciju da jedan čovek sve radi, koji je pritom patološki egoista, i svaka rečenica mu počinje i završava se sa "ja", "za razliku od drugih", nismo imali ucenjivanje ljudi njihovim poslovima i radnim mestima da dolaze i lažno pružaju podršku tom istom bolesniku, potpuno urušenu instituciju deomkratskih izbora (niko više ne reguje u regularnost izbora), toliku količinu laži na svakom koraku, nismo imali policiju koja odbija da reaguje na pozive građana... itd itd... (setiću se još, ako treba)

Ne želim povratak u vreme pre 2012. demokrate su sje*******ale ovu zemlju potpuno, ovaj samo nastavlja, ali ne želim ni da ostane ovako. Od 2000. do danas, nikad nije bilo ovako nepodnošljiva politička situacija.

Аве! Све је речено.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rg9Tv_YFA-Y[/youtube]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443507#p443507:3u9mzzny je napisao(la):
Beki » 31 Mar 2017 01:10 pm[/url]":3u9mzzny]Alo, čovek je pao u nesvest na naređenje velikog vodje. Takve metode uopšte nisu bezopasne niti je onaj koji se njima služi. Došao da zaradi sendvič i padne u nesvest i manipuliše narodom, ma kome to smeta, ne dira on mene, ne diram ja njega, sunce sija, ptice pevaju.

Mene plasi da ce doci vreme kada vodja nece vise morati tako da manipulise preko medija, odnosno da se dodvorava i pravi jadan pred narodom, jer to vise nece biti potrebno tj. nece mu biti bitno sta narod misli.

Drugi diktatori se barem trude da budu autoritativni i pokazuju samo stamenost, ovaj nas je jedan ucviljeni diktator (ko iz stripa alana forda) koji se sluzi "pederskim" metodama (probija na zadnja vrata) kako bi se odrzao na vlasti.

Ipak, situacija je vise nego jasna. Maska je postala lice. Za vreme ove kampanje svasta nesto je isplivalo na povrsinu i dobilo veci kontrast, barem sada znamo ko ima nesalomiv slobodarski duh, a ko je dupeuvlaka odvuek bio.

Ako hocete da ponistite listic precrtajte sve kandidate i to je to. Ili iks preko celog listica. Ako zaokruzite dvoje, to moze da se dosminka na kraju.
Sto se tice drugog kruga, ko god da prodje u njega, ja sam svestan da nema teoretske sanse da pobedi budalu, ali taj drugi krug ako ga bude ce biti takva samarcina njemu da ce biti svestan da je konacno poceo pocetak kraja interesne druzine zvane SNS. Koliko mu je frka govori i to da poslednje dve veceri rade takvu antikampanju protiv Jankovica, Jeremica, Radulovica i Boska. Lepe ljudima na soferke i svuda po automobilima nalepnice koje su kao Jankoviceve...
Sto se tice interneta i izborne tisine, moze onaj iz RIKa da prica sta hoce, ali to nije urredjeno tako da se na net ne odnoosi.

Sandučići prepuni lažnih flajera demokratske stranke, dosta je bilo, lokalnog fronta, ne davimo beograd-a, Saše Jankovića... pozivi sinoć posle 22h "ovde štab DS-a, da li ćete glasati za SJ? Stotine automobila sa izlepljenim nalepnicama SJ po šoferšajbni, bravama, karoseriji... Vesiću, poludeo si načisto...

Sutra cu svakoga ko ode na izbore, a misli da je covek kome ce dati glas, neko ko je prava osoba za tu funkciju, smatrati izgubljenim u prostoru i vremenu. Biće mi ga žao. Mocicu da razumem jedino one koji su dali svoj glas nekome za koga misle da je najmanje zlo od svih. Samo sto mnogi takvi nece ni glasati.

Podrška Džoniju za stav. Džabe Jankoviću i da je Gandi kada ga Šutanovac, Balša Božović i ekipa podržavaju.

AVE BELI

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443628#p443628:1yqoty7a je napisao(la):
loyola » Sub Apr 01, 2017 10:40 am[/url]":1yqoty7a]Sto se tice drugog kruga, ko god da prodje u njega, ja sam svestan da nema teoretske sanse da pobedi budalu, ali taj drugi krug ako ga bude ce biti takva samarcina njemu da ce biti svestan da je konacno poceo pocetak kraja interesne druzine zvane SNS.

Verujem da itekako ima šanse da se pičkousti pobedi, pogotovo kad će biti primoran da gostuje u tv duelu sa drugim kandidatom. Da se setimo, Vučić otkad je premijer ni jednom se nije pojavio u tv duelu sa liderima iz opozicije, ali se zato pojavio sa Karleušom u emisiji. Na to kad se doda da će opozicioni glasači koji su glasali za kandidata koji nije ušao u drugi krug, glasati za kandidata koji je prošao, verovatno će izgubiti. A id*** koji neće glasati zato što njihov ljubimac nije ušao u drugi krug nisu ništa bolji od glasača SNS-a.

Tadić je protiv jednog Tome izgubio u TV duelu. To Vučić dobro zna. Ako baš i bude morao da sedne na tu stolicu neće prezati ni od kakve sabotaže, makar neposredno pre duela bude inscenirao tešku havariju u TENTu i nestanak struje većini domaćinstava u trajanju od nekoliko sati.

Jel smem da izađem na glasanje u majici Samo jako ili je to kršenje izborne tišine? :D

mozes da napravis majicu nna kojoj ce pisati SAMO i aplikacija stisnute pesnice ii ruke :D

Vrh