Šta je novo?

Izbori 2024

Bio sam na blokadi u centru. Cuo sam kako pandur na motorolu dobija informaciju da je kod SC preko 6000 ljudi.

Medjutim, Vodja olosa je davno rekao da njemu ne vredi ni ako se 5 000 000 okupi.

Ne znam, uglvnom su bili neki matorci kao ja (na Terazijama). KLinaca slabo.

1996.1997. tadasnji Vodja priznao je izbornu kradju tekposle dva meseca svakodnevnih okupljanja, takodje pod pritiskom tadasnjeg Patrijarha Pavla koji nije bio g..no kao ovaj sada i EU.

Sada su SPC, SNS, EU, USA i korporativni fasisti svi na istoj strani - svi protiv nas.

Sreo sam jednog poznatog istoricara koji mi rece jutros: "Ako im ovo prodje gotovi smo".

Ipak, iritantno je stajati po hladnoci, a oni sto okolo piju kafice i sede te gledaju kao majmuna.
Meni je to bilo neprijatno danas.

Strategija Vodje je jasna: poklopiti ovaj stvarnim dogadjaj virtuelnim dogadjajem poklonjenja mestana Gornjih Nedeljica Njemu.
U tom kraju zivi malo ljudi da bi sprecili taj skup i prekinuli Njegovo obracanje iz Nedeljica.
Ne mozemo da poremetimo njegov virtuelni svet, predstavu u kojoj je on glavni glumac i reziser.
Poremetiti njegov fiktivni svet znaci pobediti zlo. Zato sto smo vec deset godina primorani da zivimo bolest jednog ludaka.
Novinari RTS-a, PInka i ostali branice ga po cenu zivota.

Tuzno je da su aktivisti u strahu, a profesori i asistenti sa Rudarskog koji direktno sluze Rio Tintu broje pare bez da ih je iko upozorio da ne cine zlocin.

Grupa huligana zapalila je baklje na mostu Gazela koje su potom bacili na deo demonstranata, javlja reporter Nova.rs.

1638629202-VEC_8438-750x500.jpg

Jel si video sta se tu tacno desilo? Ja sam bio kod znaka/bilborda SC, nisam mogao da vidim od mase sta se desavalo ispod samog nadvoznjaka.

Pa upalili su baklje, svi su bili sumnjicavi, ali ono, upalili su, ugasili lepo i to je bilo to. Onda je isla druga tura baklji gde su sve vise bacali baklje dole, po kolima, ljudima, gde su ljudi sve vise bili em uzmemireniji, em sumnjicaviji. Poceo je gore metez, potrcali smo gore, pojureni su preko nadvoznjaka, spustili se dole na drugu stranu i pobegli. Cisto pojureni, gotovo sto posto sam siguran da nijedan udarac nije upucen, baceno nesto.

Ne mora da znaci da su SNSovci, ali em su bahati, em su bezali. U svakom slucaju, manimo se baklji nek to bude dogovor, ko zapali SNSovac je i to je to.

Ovog puta u Cacku na magistrali u Preljini malo teze da se svi legitimisu :lol:
Ajmo botovi opet sedam dana koprcanja pa da se opet izadje :laugh:

Био сам, али овако је неозбиљно, 2 сата се блокира и онда разлаз, подсећа ме на прошлогодишње гушење протеста уз помоћ разних нво и тзв антифа са паролом "седи доле", не свиђа ми се покушај преузимања народног протеста и пацификовања истог од стране тзв опозиције и разних Сава Манојловића и Брајана, ко су уопште ти ликови, контролисани мирни протест одговара само овима на власти
IMG_20211204_171033.jpg

Ja sam cekao spajanje grupa i polazak ka centru.

Ali ok, gledam na ovo kao na razbijanje straha, vise je ljudi, a sad je preceno svime i svacim, cak su i organizatori pricali da moze svasta da bude

Sledeci put jos vise ljudi, ali da blejim na mestu opet samo dva sata i nista, ne mogu. Skup, blokada pa setnja.

Takodje, bitno je sto je cela Srbija ustala pa kad krene ozbiljnije da ne znaju gde udaraju.

Svi dobro znamo da salje policijace iz cele Srbije na demonstrante u Beogradu. Ali sta ce biti kad bude potrebno intervenisati na 100 mesta?

Oni policajci sto su tukli proslo leto su skupljeni iz cele Srbije i uz pomoc raznih vozila i suzavaca su jedva zaustavili narod. Nema njih puno, tih krvnika. Ako razbijemo takve da moraju da budu po celoj Srbiji, morace da salje i obicne policajce na ljude. A oni niti su zeljni krvi niti su pudlice rezima.

Pa kad se desi da policija negde krene da bezi ili se predaje i izadju ti snimci, to ce biti jedan kljucnih momenata na putu ka slobodi.

Tiranin je sada spreman da malo promeni zakon, ali Rio Tintovi rudnici ostaju neupitni.
Jos vazniji je zakon o referendumu koji je izgleda prosao bez problema jer ljudi lako zaboravljaju.

Vučić je maestralno odigrao današnji dan. Svaka čast vladaće doživotno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoće, kako da ne.. kraj njegove vladavine se bliži. Evo, i Novak je podržao proteste, šta li će sad da objave sns blatoidi?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=905265#p905265:3es25d40 je napisao(la):
Beki » 05 Dec 2021 03:01 am[/url]":3es25d40]Ovo sa Novakom je ogromna stvar.

A Mirka Ivanića niko da spomene :D

Bilo je OK juče, mislim da svako ko je tamo bio poznaje još bar 10-20 ljudi koji se i dalje nećkaju, čekaju... i da vlast to dobro zna.
Ali od Beograda je bitnije šta će da se dešava u manjim mestima, da tamo ljudi najzad shvate da im sadašnji poredak radio o glavi a da država više i ne postoji... ono što se desilo u Hercegovačkoj sad je došlo svima na vrata zato što ljudi tada nisu shvatili da se ne radi samo o par baraka... šta ćeš, politički neobrazovan narod, a ni to nije slučajno.

Čim Vučić malo nešto kao popušta, lažno naravno, dovoljno govori da ovi protesti imaju odličnu perspektivu. Očigledno su se ukenjali ove situacije, videli su da se na stotine mesta po Srbiji okupilo ljudi, bez da ih je iko doveo. Videli su i da niko na protestima nije podržao opoziciju, tako da ne mogu ni da proteste pripišu njima. Ovo je odličan početak.

Kako ne mogu, tabloidi i dalje baljezgaju da je Djilas organizovao proteste da bi srusio drzavu i naseg vodju.
Medijska istina je paralelni univerzum, samo se nadam da ce neko odgovarati za to kada ovi padnu, ili ce se opet naci neki Kostunica da sve to stopira.

Bilo bi dobro kada bi neko uradio procenu koliko ljudi je juce ucestvovalo u Beogradu i koliko u ostatku Srbije.

To se nekad radilo najnormalnije (pa cak i ako bi procene varirale). Onda su ovi smrdljivi varvari i to obesmislili i ukinuli.

Vrh