Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904843#p904843:3j173e30 je napisao(la):
Beki » Пет Дец 03, 2021 3:00 pm[/url]":3j173e30]Pocinjemo sa operacijom Hitler :lol: :laugh: :lool:

79d7dbe2a69948e20fa2cff0d9d1a226.jpg
Чуј запад :lol:

Prilozi

• FB_IMG_1638553903589.jpg
    FB_IMG_1638553903589.jpg
    71,6 KB · Pregleda: 825
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904909#p904909:2eikheui je napisao(la):
Beki » Pet Dec 03, 2021 6:24 pm[/url]":2eikheui]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904878#p904878:2eikheui je napisao(la):
wexy » Pet Dec 03, 2021 4:33 pm[/url]":2eikheui]Prijavu lica koje vrse blokadu kao i registarskih tablica koja ucestvuju mozete izvrsiti na telefon MUP-a:
0800 104 103

Prijave se takodje mogu slati na e-mail, najpozeljnije sa fotografijom vozila i lica koja su prisutna na:
prijaviblokadu@mup.gov.rs
Vulvulin.jpg
Hahahahaha sjajno!!! :lol: :lol: :kk: :bubanj:
U-inat-udbasima.jpg

Ahahah, kao u Lajanju na zvezde, kad su usred noći jedan po jedan zvali direktora, a on šizi.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904900#p904900:wojuyvo1 je napisao(la):
nex999 » Pet Dec 03, 2021 6:47 pm[/url]":wojuyvo1]@marica

jeste jeste, ajmo jos relativizacija i whataboutizama

Ovaj zakon daje prednost otkupa STRANOJ FIRMI a NE DRZAVI. Jer strana firma preuzima odgovornost za legalnost svega sto kupuje, a ti hipoteticki seljani sto traze 10x cenu ili (jos gore) sade neke vocke ce da dobiju tuki ako im je plac pravno neresen. Uostalom, njihova njiva njihovo pravo da tu sade sta god hoce. I posle svega kada se ekspresno resi, dobice naknadu koju im odredi investitor, a ne drzava - i to za OBRADIVO ZEMLJISTE.

I sve ce to stranom investitoru da se isplati kada drzava to zemljiste potom ekspresno prebaci u gradjevinsko. Ovi sto sadise neke vocke i trazise neke kao vise cene, haha njih odatle oterase odavno, dok sada to gradjevinsko zemljiste vredi x puta vise.

Eto, da budemo malo realni...u ovakvoj drzavi nikad, ali nikad vlasnik zemlje nece imati jednak tretman kao strani investitor jer istoga cuva drzava koja ga je i dovela.

Neksice. Možemo do sutra da pričamo o šta bi bilo kad bi bilo. Činjenica je da su ljudi uzimali ogroman novac za nešto što ne vredi ni 5 dinara. Sada se koristi satelitski snimak godinu dana unazad pa nema "zasadio sam bio prošle godine, a Vi hoćete da mi otmete moju investiciju", a zabio kolčeve JUČE BEZ ikakvih sadnica, plac stojao prazan i napušten decenijama pa je sada čuo da tu treba da prodje put i brže bolje da izmulja. I Ja sam bio lakog verovanja kao i ti da je uvek kriv neko drugi ali eto slušao sam skoro šta su ljudi radil(i to od ljudi koji lično poznaju te koji su to radili) i kako se sada žale što ne mogu. Sada država(firma) otkupljuje po tržišnoj ceni pa zabio ti juče milion kolčeva, na snimku od pre godinu nemaš ništa (Ja sam čak mislio i da im se ne plaća ništa zato sam i krenuo da pljujem taj zakon iako ni sada nisam za njega).

Nemojmo biti extremi i braniti bager od dece. Ili da pljujemo radi pljuvanja jer ne znamo kompletnu priču. Zakon je štetan koliko i koristan samo što je štetnost veća jer radi protiv običnih ljudi(koji ne muljaju) tj zbog muljatora je običan čovek ne*ebao. Kao i zakon za trudnice gde je pre bilo dovoljno da mesec dana prijaviš ženu i da ode na trudničko(plus porodiljsko) sa fiktivnom platom od 100k koju isplaćuje država i to obično žena nekog ko ima dva puta toliku platu jer joj posao nije ni bio potreban. I onda kada su uzeli 18 meseci prosek isto pljuvanje i bes. Normalne žene kojima treba posao i plata i koje su radile par meseci jer nisu mogle da se zaposle ranije su odbačene zbog istih muljatora kojima taj novac nije ni potreban. I sada Ja sam lud što sam zaposlio svoju ženu koja je i trudna radila par meseci za malo više od minimalca, a pametan onaj ko je našao "kombinaciju" da ženu prijavi na mesec dana na 100k platu.

Eto, da budemo malo i realni ova zemlja zbog svih tih silnih muljatora i na vlasti i medju narodom neće biti pravna država i štititi interese njenih gradjana. A dok se ne iskoreni muljanje iz naroda tj dok ne postane manjina neće nam ni vlast biti bolja. Kao i što rekoh već, komčija Mika se žali na komšiju Peru što je zastaklio terasu i zakačio klimu na fasadu, a komšija Mika napravio vikendicu na krovu.

Kakve veze ima satelitski snimak sa Zakonom o eksproprijaciji?

Nakotile se Ljilje Smajlovic, od proslog vikenda bas dale po gasu :) Valjda je sada dovoljno jasno da protesti rade posao.

Posle vise godina fantasticne PR kampanje, propagande i odlicne analize mentaliteta naseg naroda (i manipulacije istog) vlast je sada napravila nekoliko katastrofalnih gresaka, sto je jos gore po njih pred same izbore. Arogantni su i drski kao i uvek, ali su sada uplasili narod zakonom o eksproprijaciji, bio to opravdan strah ili ne nasi ljudi, prosti ili ne, ne daju da se uopste postavlja pitanje da li im se neko mesa u imovinu nad kucama i zemljistem, to je svetinja za njih.Takodje, potencijalno zagadjenje reka i podzemnih voda ih isto plasi, a referendum koji je svega dva i po meseca pre izbora ce samo da dodatno motivise sve da glasaju, uz lep rezultat na njemu ostatak zemlje moze da dobije dodatnu energiju da je vlast smenjiva i masovno izadje u aprilu na izbore. Zacudjujuca greska vlasti ali lepa vest za sve nas ostale. Cak i da ne padnu u aprilu tocak istorije je pokrenut i kraj im je svakako blizu.

Da, zacudjujuca greska vlasti. OVakvim narodom, da su samo malo manje bili pohlepni i poslusni kolonizatorima, mogli su da vladaju 1000 godina.

Ovako, ubrzali su put do prelomne tacke. Ako im ovo sa Rio Tintom prodje, sve moze da im prodje.

Cujemo vec da je Vodja nasao patriote u Gornjim Nedeljicama i da ce u 15h biti snimljen igrokaz mestana koji vole Rio Tinto.

Eksproprijacija privatne imovine, kuća i zemljišta nije ništa novo. Postoji već decenijama, pogledajte malo situaciju samo oko autoputeva. Novi zakon samo ubrzava postupak, ali izgleda da može da se malo doradi što se tiče nekih rokova.

Ako vlast ovo preživi Vučić može slobodno da se kruniše a umesto Skupštine i Vrhovnog kasacionog suda postavi Centralnu otadžbinsku upravu kao objedinjenu sudsku i zakonodavnu vlast.

Sin mu slavio rodj, bio je i on prisutan, pucalo se iz pistolja u zatvorenom, palile baklje...

Strana banka koja posluje u Srbiji gasi racun novinaru (ili izvestacu nazovite kako zelite) koji je protiv rezima, link ispod.
Dakle ovde se otvara par pitanja, prva da "terorije zavere" da ce svakom neposlusnom gradjaninu moci da se ugroze prilivi i egzistencija jer platni promet je namesten tako da ide preko banaka, banke vidimo imaju pravo da ga ukinu, pa se postavlja pitanje koja je onda institucija ostavljena neposlusnome da mu isplacuje sredstva?
Drugo pitanje koje se otvara je da li treba ovakvim stranim bankama uskaratiti gostoprimstvo i prihodovanje u Srbiji. Zanimljivo je da banke, koje je javna tajna da peru novac i finansiraju terorizam, vise od svih drugih zajedno, drugog optuzuju za to
https://www.youtube.com/watch?v=KtmEomxd8jM

Оливера Зекић: Све који протестују треба ухапсити. Наши грађани немају еколошку свест. Ја нисам са села.

naizgled glupo, ali u masama postoji fascinacija hapsenjima.

Nije li fascinantno da naprednjacka elita toliko mrzi narod, a zakljinju se da su najveci patrioti.
Sto se tice pucanja iz pistolja po sobama i tvrdih navijaca, to su teski kompleksi.
Sirove fascinacije slabih muskaraca.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=905087#p905087:28mzevur je napisao(la):
Earthmoving » Sub Dec 04, 2021 11:08 am[/url]":28mzevur]Strana banka koja posluje u Srbiji gasi racun novinaru (ili izvestacu nazovite kako zelite) koji je protiv rezima, link ispod.
Dakle ovde se otvara par pitanja, prva da "terorije zavere" da ce svakom neposlusnom gradjaninu moci da se ugroze prilivi i egzistencija jer platni promet je namesten tako da ide preko banaka, banke vidimo imaju pravo da ga ukinu, pa se postavlja pitanje koja je onda institucija ostavljena neposlusnome da mu isplacuje sredstva?
Drugo pitanje koje se otvara je da li treba ovakvim stranim bankama uskaratiti gostoprimstvo i prihodovanje u Srbiji. Zanimljivo je da banke, koje je javna tajna da peru novac i finansiraju terorizam, vise od svih drugih zajedno, drugog optuzuju za to
https://www.youtube.com/watch?v=KtmEomxd8jM

Evropska komisija hvali projekat Rio Tinta u Srbiji.
Sansa za razvoj.

Koliko nam treba da se okrenemoprotiv okupatora.
Zasto volimo da ljubimo svapsku cizmu ?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=905088#p905088:83ttkjnm je napisao(la):
MC_ » Sub Dec 04, 2021 11:09 am[/url]":83ttkjnm]Оливера Зекић: Све који протестују треба ухапсити. Наши грађани немају еколошку свест. Ја нисам са села.

Koji protesti? Oni ne postoje ni na jednoj televiziji pa ako ne postoje, o cemu prica?

Eh, danasnja tehnologija, bas se sad pokvari spontano kamera

1638616536719.jpg

A sta ocekujete od Policije? Kada su tukli za vreme Tita, mislilo se izmenice se na bolje. Kad su tukli za vreme Slobe isto. Kad tuku za vreme Vucica isto... Kolko treba vremena da prodje da ljudi shvate da Policiji nema leka, da ce se ovo uvek ponavljati dok god se Policija ne rasformira a Narod ne naoruza. Znam da i naoruzavanje Naroda nije bezopasno, ali alternativa tome je vecito robovanje nenaoruzanog Naroda naoruzanim rezimlijama. Od dva zla ovo je gore.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=905036#p905036:35kqvbyu je napisao(la):
TheGray » Sub Dec 04, 2021 1:23 am[/url]":35kqvbyu]Kakve veze ima satelitski snimak sa Zakonom o eksproprijaciji?

Valjda služi kao dokaz da li se to zemljište koristilo do pre godinu dana ili si juče, kada si čuo da će tu biti put, "posadio" fiktivne sadnice i mimo prodaje zemljišta tražiš i odštetu za narednih 5god jer će ti te fiktivne sadnice propasti(obično su to radili ljudi koji posle dele zaradu sa vlasnikom zemljišta). Ranije se kao dokaz koristila slika koja je napravljena tog dana kada izadju na teren, sada gledaju satelistski snimak šest meseci ili godinu dana unazad ne znam tačno. Tako sam Ja razumeo bar. Sada ovaj zakon ubrzava postupak, skraćuje se vreme za utvrdjivanje predloga o javnom interesu sa 90 na 15 dana i država plaća realnu tržišnu cenu na osnovu tog snimka, a ne na osnovu šta je trenutno nadjeno. Tako da ukoliko si stvarno koristio to zemljište jer se vidi na snimku dobijaš to što tražiš ali ako nisi dobijaš samo tržišnu cenu po aru, zatim ako je nekim čudom tu nikao nelegalni objekat plaćaju samo gradjevinsku vrednost objekta ne i tržišnu vrednost objekta kako je bilo do sada.

Zakon verovatno, kao i za trudnice, treba malo doraditi kako nerešeni naslednici i obični gradjani ne bi bili oštečeni, a sa druge strane da spreče muljatore da se množe. Zakon postoji odavno kao što je već rečeno samo su sada koliko sam video promenili način i korisnike istog. Nove izmene trebaju biti predmet debate kako bi se sagledali svi aspekti izmena, a ne doneti ga na brzinu.

No da ne gušimo dalje.

Ljudi pa sta je bre ovo, 50 i 70 ljudi blokira ceo grad... :o

Vidi ovo petoro kod Sava centra!!!
Screenshot-20211204-153105-2.png

Vrh