Šta je novo?

Izbori 2024

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=903670#p903670:2m78jujw je napisao(la):
MC_ » 30 Nov 2021 11:02 am[/url]":2m78jujw]Александар Вулин: Недавни протести немају никакве везе са екологијом, у питању је наставак хибридног рата против Србије

- Ko vodi taj "hibridni rat" protiv Srbije?
- Kako ko, pa ONI!
- Koji su to "oni"?
- Kako to uopšte možeš to da pitaš??? "Oni", zna se, svi oni koji mrze Srbiju!!!! Hoćeš da kažeš da nije tako? Hajde, reci! Jesi i ti možda jedan od njih?!?!
:roll:

02-Bler-Vucic.jpg

2014: Toni Bler novi savetnik Vlade na putu ka EU
2018: Toni Bler po drugi put među Srbima

A da... Ne zaboravimo da su i Edi Rama i Zdravko Krivokapić jedni od glavnih neprijatelja i podrivača Srbije.

Evo kako se Predsednik obračunava sa njima:
251633161_2692096897603226_7612694151767260585_n.webp-e1635971911531-1000x560.jpg

Fotografija napravljena u - pravno gledano - još uvek ilegalnom restoranu u zgradi Geozavoda

N1: Vučić: Čini mi se da ću potpisati Zakon o eksproprijaciji

Ima ljudi na forumu koji smatraju da je Srbija drzava, kao i sve druge....
Nista joj ne fali, sve sto ima ovde, desava se i na drugim mestima. Sto se zalimo. Sto kukamo.

E sada vidite, bilo koji opstinski sluzbenik, notar, sudija, neko ko obavlja javnu funkciju i zavrsio je prava ne moze da izgovori onakvu recenicu sa "cini mi se". U bilo kojoj drzavi, ne normalnoj, kako vole da kazu urbani koji mrze Srbiju, a vole Evropu, nego bas u bilo kojoj drzavi, takav sluzbenik ne bi mogao da postoji. nezmislivo je da se o prvanom aktu i obavljanju javne funkcije govori na taj nacin. Iz recenice vristi duboki prezir prema stanovnistvu i opsesija sopstvenom silinom. Mozda i bolest.

Ovo mnogo govori o i Pravnom fakultetu, njegovim profesorima koji cak i sada cute, o shvatanju prava. A, da podsetimo, u pitanju je navodno najbolji student u istoriji tog fakulteta.

U Srbiji ovo moze. U Srbiji sve moze. To je tajna uspeha i popularnosti jedne hulje kod ogromne vecine stanovinka. Narod se lozi na slepu silu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=903742#p903742:21o7o2df je napisao(la):
Earthmoving » Uto Nov 30, 2021 1:32 pm[/url]":21o7o2df]Ima neka tajna veza... Canak brani Mariniku, pametnom jasno iz koje je onda Marinika kuhinje "Bokanu nije mesto na televiziji, već u zatvoru" https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2065296
Ok razumem logiku, ali ta Marinika i Canak nemaju funkcije, nisu u parlamentu i ne cine veliku stetu drzavi trenutno. Zar oni uopste mogu da se porede sa covekom koji je potpisao da elektroprivredu Srbije na Kosovu vodi ubuduce Albanija a ne Srbija, da nasi ljudi imaju kosovski pasos, kosovsku licnu kartu, covek koji je sklonio fizicku blokadu na mostu na Ibru da bi pomogao kosovskoj policiji da kontrolise Srbe na severu, covek koji je potpisao da se naprave granicni prelazi od Srbije ka Srbiji, tj Kosovu, koji je pregovarao sa teroristom Tacijem i koga savetuju ljudi koji su nas ilegalno bombardovali. Mrzi me da kucam vise, ali svakom ko uopste poredi te dve stvari zaista treba oduzeti pravo glasa, ma koliko to zvucalo nedemokratski.

Da mogu.
Svi su oni iz istog lonca i isto razmišljaju. I iste globalne gazde slušaju. Biramo manje zlo. I još nešto. Ne poverava se nikome na Balkanu vlast na 10 godina, jer smo narod koji je sklon da se obahati, pa radi bukvalno šta god hoće kako hoće.

A da, bojkot?
Pa i majmun posle petog udara struje shvati da greši, valjda smo nešto naučili na sopstvenim greškama od 2012 do danas?
Ili možda ipak nismo?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Poslednje pribeziste valdajuce klike je relativizacija.
Jeste, mi smo lopovi, ali su i oni prosli bili.

Evo im jos ideja:
Svi gradjani su lopovi, jer su svi bar nekada kupili nesto bez racuna, znaci pokrali su drzavu.
I sta onda hocete od nas breeeee ???

Upravo.

Odirzi se onaj prethodni ekoloski protest u oktobru ispred SkupSline. Nikakvi incidenti, nikakvo obracanje politickih figura.
SNS: "A-HA! Vi ste kao ekoloski aktivisti a Gradska cistoca nam je javila (verujmo im na rec) da ste ostavili kamion djubreta iza sebe"

Odrzi se neki protest u unutrasnjosti sad skoro, nazalost ne mogu nikako da se setim gde bese tacno, mozda i kod Jadra.
Vucic: "Eto, oni su kao ekoloski aktivisti a idu do _____ (Jadar npr) automobilima! I tamo pale cigarete! I prave dim!"

Isto tako, kad je Partija nekoliko puta do sad pravila svoje skupove u Beogradu i na ceo dan pretvarala sve, ali sve od Opstine NBG do Djrrma u parking za njihove clanove, neki na forumu su cutali. Sad kad su se pravile blokade sirom Srbije na sat vremena, sada nam salju svoju pamet i besede sa Fruske gore.

Naprdnjacine znaju samo da umanjuju druge ("50 i 70 ljudi blokiralo Gazelu" i da relativizuju ("nije kriminal kad mi to radimo").

Vidim na redditu prenos dela članka iz Kurira. U suštini, SNS direktiva organizuje "Lila revoluciju", gde će njihovi poltroni (najverovatnije poltronke, čitaj dalje zašto) imati farbu ružičaste boje kojima će, na najavljenom protestu u subotu, farbati sva kola koja budu blokirala saobraćaj.
Opet još jedan u nizu kukavičkih poteza ovih smrdljivaca, opet na front će najverovatnije staviti žene koje će morati da se žrtvuju. A ovim činom uništavanja tuđe imovine žele da isprovociraju fizičke napade na te žene, pa onda da mogu posle da viču "nasilnici nad ženama itd).

Tako da, moj predlog je, ako je neko planirao, ili zna nekoga ko je planirao da učestvuje na blokadi u subotu, da se kupi cirada koja prekriva cela kola. Blokirate put, prekrijete auto i neka samo farbaju. Drugi predlog je da se napravi živi zid oko vozila, pa da vidimo kako će da prođu bez guranja i nasilja.

Meni prvo pade na pamet ovo sa zivim zidom.

Dobro je da se to proculo, hvala na dojavi. Ja nemam kola ali prenecu svima ostalima pa nek se spreme ljudi.

Ne bih zaista da ulazim na taj sajt, gadi mi se, pa evo slike sa reddita.

Može se samo guglati cerada za auto, ima na više mesta da se kupi. A ako neko nema vremena, alternativa može biti i neka stara navlaka sa lastišom za kreveta, bolje dva komada jedno preko drugog da farba ne prođe. I ako u tom slučaju nešto prođe, to su male količine i može se lako oprati sa kola.

U suštini mislim da, u ovoj tako suludoj situaciji, je najbitnije ostati hladne glave i miran, bez odgovora na provokacije, osim ako se ne uništava privatna svojina i nastane fizička provokacija. Tada im treba porazbijati glave i noge i ruke, pa da ostanu na ulici i oni da blokiraju saobraćaj malo.

Prilozi

• RDT_20211130_1417014620388416161408519~2.jpg
    RDT_20211130_1417014620388416161408519~2.jpg
    375,8 KB · Pregleda: 559
Plan rezima je izazivanje nasilja kojemu bi ljudi pribegli u odbrani svoje imovine koje bi oni kasnije medisjki osudili.

Onda je bolje blokadu izvesti bacanjem suta, kamenja i generalno pravljenjem barikada. Njih mogu da boje koliko hoce.

Ima jos jedan nacin, blokada sporom voznjom.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=903786#p903786:2kjpi18l je napisao(la):
MC_ » 30 Nov 2021 03:25 pm[/url]":2kjpi18l]Plan rezima je izazivanje nasilja ....

Evo i primera: meni je na ovoj temi upućenja pretnja fizičkim nasiljem od čoveka kojeg u životu nisam video niti upoznao, samo (verovatno) zbog par postova u kojima se i nisam obraćao njemu, niti sam znao da je aktivan na ovoj temi... i to je, kao i moj post nakon toga - obrsano, bez objašnjenja...

Ne znam da li se i drugima ovde to isto već dogodilo...?

Naravno da će svaki vid pretnje biti obrisan i sankcionisan.

Evo potvrda i sa Vesić92 i Blica:

https://www.blic.rs/vesti/politika/kant ... tu/l674p2f
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2065443

Sad kad malo razmislim, čini mi se da ovo može da bude akcija osmišljena tako da se obeleži svako ko je bio deo protesta, pa da posle murija (koja može da bude raspoređena i u okolini i prilazima protestima, ne samo na samom mestu) može da legitimiše i upiše svakog za koga utvrdi da je bio.

A znamo da nakaradni zakoni Srbije omogućavaju muriji da legitimišu bez osnova, odnosno da se na pitanje po kom osnovu legitimišu, uvek izvade na ''ličite na Adema Jašarija pa da proverimo da niste on''.

Tako da ovo je verovatno pokušaj da se istovremeno izazovu sukobi među narodom, da se svi protestanti predstave kao zveri, i da se muriji i Partiji omogući popisivanje svih učesnika protesta. Imenom, prezimenom, JMBGom, adresom i slikom.

P.S.
Evo mogućeg rešenja i za ovo:

1) Obući nešto crno, belo, sivo ili tako neke boje a što je staro i više vam ne treba (neka radna odeća)
2) Poneti neki vid farbe u istoj boji kao ta odeća - flomaster, tempera, sprej, šta god...
3) Ako budete pogođeni kantom/balonom naprdnjačke farbe, uzmete farbu koju ste poneli i namažete na odeću gde ste poprskani. Dovoljno da kad budete prolazili pored murije ili naprdnih hordi, da baš ne blještite i ne odstupate prekriveni mrljama i flekama drečavih boja

Nisu navijači glupi što se svi uniformišu u iste jednobojne trenerke, šuškavce i slična ''radna odela''. Ipak oni imaju iskustva u igranju žmurke sa kolegama iz MUPa i DBa. Eto, čak i od njih se ponekad može nešto naučiti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=903803#p903803:3wlhopqc je napisao(la):
Igor » 30 Nov 2021 04:12 pm[/url]":3wlhopqc]Naravno da će svaki vid pretnje biti obrisan i sankcionisan.

Korektno. Ali bi ipak trebalo da znamo da li se to desilo samo jednom ili je učestala pojava... a i ko to radi (promakne, pa ljudi ne vide na vreme).

https://izbori.se/

Мађарска опозиција је пре две године одржала изборе пре избора. На њима су гласали обични људи, масовно.

Изабрали су заједничког опозиционог кандидата, па отишли на праве изборе и победили.

Наша опозиција иде у четири колоне. Помирили су се с тим да Вучић буде председник до 2027, и сву су пажњу усмерили на београдске изборе.

Остаје да ми, бирачи, организујемо предизборе.

Правила:

Особа која добије највећи број гласова, и прихвати кандидатуру, наш је кандидат за председника.
Право гласа имају корисници Фејсбука, јер ФБ релативно добро спречава вишеструке налоге.
Свим кандидатима је омогућен непрекидан увид у базу података и у кôд апликације.
Укључите се. Помозите. Јавите се преко Фејсбука.

1638284526332.jpg

1638284541611.jpg

1638284555569.jpg

1638284581192.jpg

Mada, meni je izaslo ovo, tako da... Ne znam sta bih rekao o celom sajtu.

1638284821247.jpg

Trenutno niko ne zna ko stoji iza tog sajta, tako da bi ga trebalo izbegavati dok se ne utvrdi sta je to zapravo.

Sta fali, zabavno jez nije kao da ce imati neki uticaj xD

Vrh