Šta je novo?

Izbori 2024

Ja znam da kad sam ja ovde na forumu postavio render pešačke zone u Kralja Milana koji sam ja radio, oni su to malo preradili i postavili kao svoje. Hoću da kažem, govna rade sve za klikove, ne bih rekao da navlače nešto za Vučića, lažu, izmišljaju, prepravljaju...ko god da je u pitanju.

Fora je u tome sto su oni kao poslali izvestaca tamo sa fotoreporterom. Pa svako ocekuje sveze slike sa takvog nekog dogadjaja. I jos su bili i napisali da je on, a kasnije samo uklonili napisano ali ostavili sliku. Jasno je da rade namerno.

Jasno je da rade namerno, samo ti i ja imamo različita mišljenja koji su im motivi. A možda se i poklapaju. Sve što znam, evo mi sad pričamo o tome, ljude će da ulaze da vide tu vest, da vide šta je bilo, ulazili su i kliktali kad je tek objavljena... Oni su svoje obavili. E sad, ako im je na sve to bio cilj još i da pomognu Vučiću, to im dodje samo kao bonus.

Neverovatno kakvu podrsku ima Vucic u Srbiji.

Prosto je neverovatno da Vucic ima 10 puta vecu podrsku od na primer Dveri.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=442256#p442256:uekoc8sh je napisao(la):
astrodule » 24 Mar 2017 06:19 pm[/url]":uekoc8sh]Na današnji dan njemu je gost Šreder (kancelar Nemačke 1999)
Pre toga je dao novac fondaciji Bila Klintona (predsednik SAD 1999)
Pre toga he za savetnika uzeo (platio) Toni Blera (premijer VB 1999)

1999. je on bio u vladi.

Šta reći, koju poruku poslati?

Nikom nije jasno koja se poruka salje sa ovim likovima. Ovo je fenomen koji ne postoji u svetu, a mozda smo vec u nekom od krugova pakla, samo jos nismo svesni toga. Sestice, devetke,, proverite da li Vucic obajvlja neke satanisticke rituale u vladi kad ostaje do kasno u noc.. Ovi sto veruju u teoriju zavere o iluminatima i satanistima, gde se kontradiktornosti, istine i lazi spajaju u jedno, znaju koliko se on savrseno uklapa u taj ram.

Vucic je slika i prilika toga sta ozbiljno ne valja sa neoliberalnim poredkom, koji je te 1999 bio u svom zenitu, a sada je u fazi raspadanja. Mi smo postali ona margina u svetu gde se to najjasnije vidi, tj. mi vidimo, bog vidi, a ljudi ne veruju. Kao u Africi, gde lokalne gerile i mali diktatori mogu da drze narod u robovlasnickom sistemu bez problema, jer imaju dogovor sa mocnim svestkim korporacijama.

Naravno da je diktator ucenjen od strane najblizih saradnika da mora ostati na vlasti po svaku cenu .. Postoji pak taj licni i najintimniji legat, a to je da unisti, pokori i ponizi sve sto nije on, te da dokaze sebi i narodu kolilo je jak. Osveta i inat, rob kompleksa sluge koji je od malena imao kao mladji brat, radikalski potrcko, pa sve do danas. Ne bi me cudilo da i to sto je uspeo da kupi ovu trojicu, da i to smatra nekom njegovom licnom pobedom nad njima, koji su tada bili nedodirljivi uber-neprijatelji.

Boga pitaj kako ce se sve ovo zavrsiti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=442342#p442342:2qc1h1gw je napisao(la):
vradovic » 25 Mar 2017 04:28 am[/url]":2qc1h1gw]Neverovatno kakvu podrsku ima Vucic u Srbiji.

Nema on podršku, već ucenjene ljude. Ti mislišš da onih 1000 autobusa što svaki put dodju, to zato što ljudi njega podržavaju, ne nego zato što se prodaju za sendvič i 1000 dinarra.....

kopmania":1ny8zwk7 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=442342#p442342 je napisao(la):
vradovic » 25 Mar 2017 04:28 am[/url]":1ny8zwk7]Neverovatno kakvu podrsku ima Vucic u Srbiji.

Nema on podršku, već ucenjene ljude. Ti mislišš da onih 1000 autobusa što svaki put dodju, to zato što ljudi njega podržavaju, ne nego zato što se prodaju za sendvič i 1000 dinarra.....
Ne,vec zato sto su ucenjeni radnim mestom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Možeš da navedeš šta god hoćeš :) sve što nije vezano sa zdravim razumom, on nema nikakvu podršku...
Ne može neko da mi kaže da je ceo jug srbije za njega,, a jadniji jug nismo videli.....

kopmania":alcpirgw je napisao(la):
Možeš da navedeš šta god hoćeš :) sve što nije vezano sa zdravim razumom, on nema nikakvu podršku...
Ne može neko da mi kaže da je ceo jug srbije za njega,, a jadniji jug nismo videli.....
Ne razumes moji poentu.
On ima podrsku ali je dosta te podrske dobio od ljudi koji imaju neki interes a taj interes je posao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aha razumeo sam te, samo sam se pogrešno izrazio :)
ova moja druga rečenicca ppotvrdjuje to, da je ustvari ceo jug uplašen zbog posla..

Ovakve predizborne aktivnosti su odlicne za ljubitelje autobusa da malo razgledaju vremesni domaci vozni park.

Koje u Hali sportova danas?

Edit: Nasao sam, Jeremic. Njegovi su ovi drugi krug crni krugovi sto su lepili preko vucicevih faca na plakatima.

Pitanje je veliko da li je Jeremicu njegov handler iz US platio za halu ili je sam iskesirao.

Ko je platio juce vucicu?
Budzet Srbije, po odluci Vlade i premijera?
Ups, ma ne, to bi bilo protivzakonito...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Bobi dobri džin i sujetna *** Sale Djordjević.

Ti si Grobar? Ako jesi, da li misliš jel Peković postavljen spolja da vodi KKP? Ili je stvarno došao da ga izbavi iz bule? Kad smo već kod njega interesantno je da verovatno i nema srpsko državljanstvo pa samim tim ni pravo glasa. Proglas bi trebali da potpisuju oni koji su kako državljani tako i rezidenti Srbije. Bobi, Pekmen, Matić, isto.

Što sam grobar, što podržavam Saleta, a ne Bobija? :) Dokle je sve to došlo... Nisam, Cigan sam. Ne pratim KKP i ne mogu da ti odgovorim.

Inače, admine, razumem što si cenzuris'o reč na p, ali što obriše reč ćelava :)

Ekipa sa pravnog podržala Vučića. Nisam iznenađen ni malo. Ljudi moji, kakva je to ekipa ljudi, ko ne zna skupo bi ih platio.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L65bJotou7s[/youtube]

257926dedd7def6fd902f06296eb087a.jpg

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

AKADEMICI, SPORTISTI, ESTRADNE ZVEZDE I BRANKO KOCKICA Evo ko je sve od poznatih podržao Vučića

Izborni štab SNS objavio je danas proglas sa spiskom imena srpskih intelektualaca, sportista i estradnih zvezda koji na predsedničkim izborima podržavaju kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Njih 650 u proglasu je navelo da svojim imenom, znanjem i rezultatom stoje uz Vučićevu kandidaturu.

http://www.blic.rs/vesti/politika/akade ... ih/rmdwhev

"Branko i drugari" Vucicicirci!

Vrh