[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=442256#p442256:uekoc8sh je napisao(la):
astrodule » 24 Mar 2017 06:19 pm[/url]":uekoc8sh]Na današnji dan njemu je gost Šreder (kancelar Nemačke 1999)
Pre toga je dao novac fondaciji Bila Klintona (predsednik SAD 1999)
Pre toga he za savetnika uzeo (platio) Toni Blera (premijer VB 1999)
1999. je on bio u vladi.
Šta reći, koju poruku poslati?
Nikom nije jasno koja se poruka salje sa ovim likovima. Ovo je fenomen koji ne postoji u svetu, a mozda smo vec u nekom od krugova pakla, samo jos nismo svesni toga. Sestice, devetke,, proverite da li Vucic obajvlja neke satanisticke rituale u vladi kad ostaje do kasno u noc.. Ovi sto veruju u teoriju zavere o iluminatima i satanistima, gde se kontradiktornosti, istine i lazi spajaju u jedno, znaju koliko se on savrseno uklapa u taj ram.
Vucic je slika i prilika toga sta ozbiljno ne valja sa neoliberalnim poredkom, koji je te 1999 bio u svom zenitu, a sada je u fazi raspadanja. Mi smo postali ona margina u svetu gde se to najjasnije vidi, tj. mi vidimo, bog vidi, a ljudi ne veruju. Kao u Africi, gde lokalne gerile i mali diktatori mogu da drze narod u robovlasnickom sistemu bez problema, jer imaju dogovor sa mocnim svestkim korporacijama.
Naravno da je diktator ucenjen od strane najblizih saradnika da mora ostati na vlasti po svaku cenu .. Postoji pak taj licni i najintimniji legat, a to je da unisti, pokori i ponizi sve sto nije on, te da dokaze sebi i narodu kolilo je jak. Osveta i inat, rob kompleksa sluge koji je od malena imao kao mladji brat, radikalski potrcko, pa sve do danas. Ne bi me cudilo da i to sto je uspeo da kupi ovu trojicu, da i to smatra nekom njegovom licnom pobedom nad njima, koji su tada bili nedodirljivi uber-neprijatelji.
Boga pitaj kako ce se sve ovo zavrsiti.