Delija
Expert
- Učlanjen(a)
- 03.01.2010.
- Pohvaljen
- 18.838
Могућа подвала. Управо граде наратив да је у питању обичан звучник.jos jedan snimak
Могућа подвала. Управо граде наратив да је у питању обичан звучник.jos jedan snimak
ako se ne varam moze da emituje bilo koji zvukМогућа подвала. Управо граде наратив да је у питању обичан звучник.
Baš me zanima gde je to bilo tako hitno da moraju građane da pozivaju na mir.jos jedan snimak
Pokusaj minimiziranja odgovornosti, da ako se utvrdi da jesu koristili mogu da kazu ali koristili smo najslabiji model, on nema velikog uticaja na coveka, itd.Ovo je uputstvo za verziju koju Dačić kaže da imaju
Negde na netu sam video sličnu foru uz komentar "šta li će onda biti do petka bogte".Dakle kroz 3 kratka dana smo prosli put od "nema drzava nikakve zvucne topove, idu krivicne prijave za svakog ko je rekao da ima" onda
"dobro ima, ali su po magacinima neotvoreni" do danasnjih slika i dokazaaaa. Ljudi mi imamo posla sa totalnim budalama i amaterima koji su pritom zli ljudi
Tu se javlja najveći problem - upotreba tog sredstva je zabranjena.Pokusaj minimiziranja odgovornosti, da ako se utvrdi da jesu koristili mogu da kazu ali koristili smo najslabiji model, on nema velikog uticaja na coveka, itd.
Opet, procitaj koji je drugi korak ovde:Tu se javlja najveći problem - upotreba tog sredstva je zabranjena.
That didn't happen.
And if it did, it wasn't that bad.
Upravo tako. Da li je bio LRAD ili bluetooth zvucnik apsolutno je nebitno.
Što se tiče potencijalne jačine zvuka tog uređaja, to je u našem slučaju nebitno jer je on kod nas primarno korišćen da izazove stampedo neobičnim zvukom koji simulira nešto opasno što se brzo približava. Dakle nebitno je koja mu je maksimalna snaga, važno je samo da se dobro čuje, a u ulicama nalik kanjonu zvuk se odbija od zidova i sam od sebe pojačava, pa to nije problem.
Onaj uredjaj na haubi i ovaj uredjaj nemaju veze jedno s drugim.Ovo je uputstvo za verziju koju Dačić kaže da imaju. To može da stane u ruksak koji je neprepoznatljiv kao bilo kakva posebna oprema, a može i da se koristi montiran na čoveku koji je u pokretu.
Pogledajte prilog 233093
Onaj uredjaj na haubi i ovaj uredjaj nemaju veze jedno s drugim.
" Podsetimo, Ivica Dačić je danas tokom trajanja sednice Skupštinskog odbora za bezbednost odgovarajući na pitanje Miroslava Aleksića, rekao da MUP ima zvučni top američke firme Dženesis „LRAD 100X“. "
![]()
Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je za Danas da policija poseduje sonično oružje ili kolokvijalno nazvano "zvučni top", tj. da su ti sistemi koji su kupljeni 2021. godine u vlasništvu MUP-a.www.danas.rs