Šta je novo?

Izbori 2024

Dakle kroz 3 kratka dana smo prosli put od "nema drzava nikakve zvucne topove, idu krivicne prijave za svakog ko je rekao da ima" onda
"dobro ima, ali su po magacinima neotvoreni" do danasnjih slika i dokazaaaa. Ljudi mi imamo posla sa totalnim budalama i amaterima koji su pritom zli ljudi

Ovo je uputstvo za verziju koju Dačić kaže da imaju, i to više komada. To može da stane u ruksak koji je neprepoznatljiv kao bilo kakva posebna oprema, a može i da se koristi montiran na čoveku koji je u pokretu. Pa da li mogu da dokažu da je svaki (od 16 ?) uvek bio pod nadzorom nekoliko ljudi, i da niko od prisutnih nije imao neka tajna i posebna naređenja za koje ostali nisu znali, ili čak nisu imali ni prava da ih znaju zbog lanca komadovanja i uobičajene tajnosti takvih posebnih bezbednosnih zadataka. Tamo se ne priča šta ko radi čak i sa ortacima na kafi.

LRAD 100X, portabl pack.png

Poslednja izmena:
A Narcissist's Prayer:
That didn't happen.
And if it did, it wasn't that bad.
And if it was, that's not a big deal.
And if it is, that's not my fault.
And if it was, I didn't mean it.
And if I did... You deserved it.

Što se tiče potencijalne jačine zvuka tog uređaja, to je u našem slučaju nebitno jer je on kod nas primarno korišćen da izazove stampedo neobičnim zvukom koji simulira nešto opasno što se brzo približava. Dakle nebitno je koja mu je maksimalna snaga, važno je samo da se dobro čuje, a u ulicama nalik kanjonu zvuk se odbija od zidova i sam od sebe pojačava, pa to nije problem.

Poslednja izmena:
Dakle kroz 3 kratka dana smo prosli put od "nema drzava nikakve zvucne topove, idu krivicne prijave za svakog ko je rekao da ima" onda
"dobro ima, ali su po magacinima neotvoreni" do danasnjih slika i dokazaaaa. Ljudi mi imamo posla sa totalnim budalama i amaterima koji su pritom zli ljudi
Negde na netu sam video sličnu foru uz komentar "šta li će onda biti do petka bogte". 🤣

Поднеће оставку, Ана Брнабић ће бити вд председника и предложиће га за новог мандатара. Скупштина би могла и да се побуни, потребно је тридесетак прелета, како сам раније писао. Само да не избегну казне, маму им...

Što se tiče potencijalne jačine zvuka tog uređaja, to je u našem slučaju nebitno jer je on kod nas primarno korišćen da izazove stampedo neobičnim zvukom koji simulira nešto opasno što se brzo približava. Dakle nebitno je koja mu je maksimalna snaga, važno je samo da se dobro čuje, a u ulicama nalik kanjonu zvuk se odbija od zidova i sam od sebe pojačava, pa to nije problem.
Upravo tako. Da li je bio LRAD ili bluetooth zvucnik apsolutno je nebitno.

Onaj uredjaj na haubi i ovaj uredjaj nemaju veze jedno s drugim.

" Podsetimo, Ivica Dačić je danas tokom trajanja sednice Skupštinskog odbora za bezbednost odgovarajući na pitanje Miroslava Aleksića, rekao da MUP ima zvučni top američke firme Dženesis „LRAD 100X“. "

Дакле, председник и министар су безочно лагали (већ довољно за оставку) и самим тим усмерили на себе основану сумњу да су извршили терористички акт према сопственим грађанима (довољно за моментално хапшење).

" Podsetimo, Ivica Dačić je danas tokom trajanja sednice Skupštinskog odbora za bezbednost odgovarajući na pitanje Miroslava Aleksića, rekao da MUP ima zvučni top američke firme Dženesis „LRAD 100X“. "

Ono što je zasigurno da imaju Genasys LRAD 100X i Genasys LRAD 450XL-MMT

SPS će se distancirati i preleteti, ovo će im biti dobar izgovor da iskoče sa broda koji tone, plus da ih AV usisa u Svenarodni pokret.. Dačić ide u penziju, Slavica takođe, Ružić preuzima i pokušava još jedno pranje i presvlačenje kao 2008...

Vrh