Šta je novo?

Izbori 2024

pa bice sigurno sad spinova kako je AI ili photoshop, ruse nas strane agencije i placenici, obojena revolucija!

Само да напоменем јако битну ставку. Након што похапсимо целокупни врх државе исто тако цели МУП, али баш цели МУП, до последњег саобраћајца, мора под мач а сви командири у забелу.

Након тога расписати конкурс за нове припаднике МУП и тада прочешљати детаљно сваку биографију. Ценим да се за посао неће пријавити ни 20% пређашних припадника те криминалне и терористичке организације.

Ово се иначе и десило у Грузији 2008-9е године. МУП генерално треба сурово чистити на сваких 10 година.

Capture 2.PNG

Još jedna fotka na koju sam naišao

Једно техничко питање, где би ово возило морало да стоји да би се добио онај ефекат са улице у суботу?
Претпостављам да се ово чудо бар ротира око неке своје осе, не мора ровер да стоји по сред осе улице.

Топ је вероватно коришћен из нечијег ранца

Ако је служба подметнула лажну слику опозицији Мариника да се носи у три лепе и заувек склони из јавног живота.

Клошари неспособни, они колаборационистички.

Ja isto mislim da ne bi oni baš tako javno stavili auto...
prosto mi je na prvu loptu delovalo da taj top na haubi deluje malo fejk po slici.

Ja isto mislim da ne bi oni baš tako javno stavili auto...
prosto mi je na prvu loptu delovalo da taj top na haubi deluje malo fejk po slici.
Sa druge strane, polazes nade u sposobnost ljudi u policiji ili nadredjenih previse.
Apsolutno me ne bi cudilo da su ili nesposobni ili previse bahati.

Imamo juce slucaj nepomenika koji izjavljuje da nemamo zvucni top i posle njega Dacica koji izjavljuje da imamo 16 komada ali neotpakovanih, a takodje i ilegalno nabavljenih iz budzeta Srbije.

ChatGPT nije dobar način da se utvrdi bilo šta što nije goli tekst ili matematika.

Postoji više fotografija, iz više uglova. To smanjuje šansu da je AI. A neko je gore okačio i sliku i izvor i autora - novinarka sa Nove. To uništava svaku šansu da je ova fotka AI.
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Osim ako neko baš želi da se igra i da rizikuje privođenje i tužbu za izmišljanje. Što čisto sumnjam da je ovde slučaj.

Inače upravo ovakve svinjarije su jedan od razloga što sam protiv AI. A pritom je ovo ništa naspram onoga što AI može da generiše, i to u video formatu. Zbog toga AI će za par godina svi foto, video i audio zapisi prestati da se uzimaju u obzir kao dokazi u suđenjima.

Bila bi fora da blatoidi odmah potegnu priču kako je u pitanju photoshop, a zatim procuri snimak. :D

Vrh