Šta je novo?

Izbori 2024

Moze li ovde nesto da se uradi? U ove poslednji grupe su poslanici iz SSP, SPS, SPP, MI i NPS

1000029472.jpg
1000029473.jpg

SPS će se distancirati i preleteti, ovo će im biti dobar izgovor da iskoče sa broda koji tone, plus da ih AV usisa u Svenarodni pokret.. Dačić ide u penziju, Slavica takođe, Ružić preuzima i pokušava još jedno pranje i presvlačenje kao 2008...
Sve tačno. Pustiti ih da prelete, da se sruši ova kriminalna vlast, a onda pohapsiti i njih.

1742386001762.png

Teška priča iskreno.

Da zamislimo da je opozicija 100% naša, a siguran sam da nije i da ima dosta žbirova, treba još 31 glas za većinu.

SPS je 12, njihove pobratimske stranke PUPS i JS još 11. Rasim je stara kurva, to je još 6.

Ostanu Mađari, Bošnjaci, Rističević, ćelavi Popović, Stamat i ovaj neki iz Ruske stranke, za sve njih ne verujem da preleću. Oduzmimo još 5-10 žbirova iz opozicije (Nestorovićevi svedoci, DSS-POKS)...

Tanko.

Nastaviti pritisak.

Šta sam prespavao? Vidim priča se o novoj preraspodeli

Koji je ovo put da Nelečeni najavljune formiranje narodnog pokreta? 😁

2023:

2024:

Mislim da Vučić uz svojih 112 poslanika može da računa sigurno na još 6 Mađara, jer oni slušaju šta im Orban kaže, a ovaj podržava zlo.

Tako da, možda se stvarno svi ostali sad dogovore da formiraju prelaznu Vladu gde će biti sve ove strančice, niko neće dominirati i samo da se srede birački spiskovi i otvore mediji, pa na izbore.

Ključ je SPS, oni moraju da prelete sa penzionerima i Palminim..a preleteće, ako misle da opstanu kao stranka..

Ne može on ni na svojih 112 baš da računa... Svejedno mislim da je pretanko da bi se trčalo pred rudu i pričalo o nekoj preraspodeli, a naročito verovalo tolikom broju preletača.

Lako se može desiti da izglasaju prelaznu vladu, čiji zadatak je da sredi biračke spiskove, oslobode medije itd. itd., i onda miniraju ispunjenje tih zadataka koliko god mogu, tako da te neke hipotetičke izbore dočekamo u istoj situaciji u kojoj smo danas.

To bi bilo preveslavanje veka i treba osigurati da se to nikako ne desi. Mislim da bi bilo najbolje poći iz maksimalnog nepoverenja i ne prihvatati neke ponude na prvu loptu. Samo nek se nastavi pritisak i dinstanje, svaka sledeća ponuda koju će SPS moći da dobije će biti sve gora za njih.

Mislim da Vučić uz svojih 112 poslanika može da računa sigurno na još 6 Mađara, jer oni slušaju šta im Orban kaže, a ovaj podržava zlo.

Tako da, možda se stvarno svi ostali sad dogovore da formiraju prelaznu Vladu gde će biti sve ove strančice, niko neće dominirati i samo da se srede birački spiskovi i otvore mediji, pa na izbore.

Ključ je SPS, oni moraju da prelete sa penzionerima i Palminim..a preleteće, ako misle da opstanu kao stranka..
Zanimljivo, ja pre mislim da su penzosi i palmini problem.
Ne verujem da će Mađari izdržati ako na njih padne.

Najbitnije je da se ne ide na izbore koje će Neron 100% da kontroliše.. svaki izbori koje organizuje bilo kakva prelazna Vlada biće slobodniji i demokratskiji od njegovih..

Посланица Српске напредне странке Невена Ђурић изабрана је за потпредседницу Народне скупштине

Majkoooo
Што је најјаче та девојка је вероватно по сазнању да су је овим укрцали у потбалубље Титаника запомагала и дозивала мајку.

Ват а тајм ту би алајв. :vops:

Na radiju su ukljucenja da je zatvorena Takovska kod Rts, sta sam proustio?

Najbitnije je da se ne ide na izbore koje će Neron 100% da kontroliše.. svaki izbori koje organizuje bilo kakva prelazna Vlada biće slobodniji i demokratskiji od njegovih..

Неће бити прелазне владе без победе на изборима или бар референдума за исту, не знам тачно како бојкоташи замишљају да се она деси

Једина два предлога за сада која сам чуо су

1. Власт ће сама себе да ухапси и мирно преда штафету прелазној влади за коју нису људи гласали
2. Голоруки народ ће да победи војску и полицију како би отео штафету и дао је прелазној влади за коју људи нису гласали

- а оба су урнебесна.

И да, када кажем "победа на изборима" не мислим да ће Вучић да прогласи да је изгубио већ постоје формални, опипљиви трагови да су грађани већински гласали за прелазну владу и на свим гласачким местима избројили тако да је то непобитно и самим тим је нови 5. октобар поново и формално легитиман

Прелазна влада се формира сасвим легално, без избора, формирањем већине у Скупштини.

Ово од јутрос не верујем да је случајно. СПС/Дачић су буквално наместили Жвалавог и он сада вероватно нема већину а влада је иначе поднела оставку и процедура налаже седницу скупштине где се евентуално предлаже нови мандатар и покушава формирање нове већине. Тек ако то не успе иде се на изборе.

Прелазна влада јесте најреалнија опција тренутно. Но, ломови се дешавају из минута у минут. Видећемо.

Vrh