Sve tačno. Pustiti ih da prelete, da se sruši ova kriminalna vlast, a onda pohapsiti i njih.SPS će se distancirati i preleteti, ovo će im biti dobar izgovor da iskoče sa broda koji tone, plus da ih AV usisa u Svenarodni pokret.. Dačić ide u penziju, Slavica takođe, Ružić preuzima i pokušava još jedno pranje i presvlačenje kao 2008...
what a time to be aliveŠta sam prespavao? Vidim priča se o novoj preraspodeli
Zavisi za koje delo bi se teretili.Ajmo sada pravnici. Pošto je ovo završena tema. Koje kazne, samo za ovo, su predviðene za tužilaštvo, ove lekare, i naravno glavonju?
Zanimljivo, ja pre mislim da su penzosi i palmini problem.Mislim da Vučić uz svojih 112 poslanika može da računa sigurno na još 6 Mađara, jer oni slušaju šta im Orban kaže, a ovaj podržava zlo.
Tako da, možda se stvarno svi ostali sad dogovore da formiraju prelaznu Vladu gde će biti sve ove strančice, niko neće dominirati i samo da se srede birački spiskovi i otvore mediji, pa na izbore.
Ključ je SPS, oni moraju da prelete sa penzionerima i Palminim..a preleteće, ako misle da opstanu kao stranka..
Што је најјаче та девојка је вероватно по сазнању да су је овим укрцали у потбалубље Титаника запомагала и дозивала мајку.Посланица Српске напредне странке Невена Ђурић изабрана је за потпредседницу Народне скупштине
Majkoooo
Protest prosvetara.Na radiju su ukljucenja da je zatvorena Takovska kod Rts, sta sam proustio?
...koji je počeo još jutros, studenti daju podršku...Protest prosvetara.
Samo si se umorio od redarenja, pa ti se muti pred očima...Steta, lepa devojka
Rekao bih domaći terorizam.Zavisi za koje delo bi se teretili.
Najbitnije je da se ne ide na izbore koje će Neron 100% da kontroliše.. svaki izbori koje organizuje bilo kakva prelazna Vlada biće slobodniji i demokratskiji od njegovih..