mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 5.807
Neko bi video da se pred buku pojavilo vozilo sa čudnim uređajem na haubi...Ovo je 1/16 i nije u magacinu.
Neko bi video da se pred buku pojavilo vozilo sa čudnim uređajem na haubi...Ovo je 1/16 i nije u magacinu.
Nisam ja ni napisao da je ovaj uređaj dejstvovao. Moja reakcija se odnosi na to da su poricali da imaju išta, ili odbijali da prikažu šta imaju. I drugo, da gde je jedan, tu su negde verovatno bili i ostali.Ali kako je mogao da usmeri zvuk od Skupštine preko Terazija prema Slaviji?
Neko bi video takav terenac da je prošao prema Terazijama.
Ma jasno, ovo samo govori da nisu (bar svi) bili negde spakovani u magacinima. Možda su ostali po terasama ili ko zna gde.Neko bi video da se pred buku pojavilo vozilo sa čudnim uređajem na haubi...
Ovo vozilo je uštekano tako da se može videti samo iz vazduha a dronovi su bili koliko znam zabranjeni. Sa jedne strane skupštinski ćošak, da druge ograda iz Vlajkovićeve. Kada sam prolazio kroz istu, u jednom ćošku su bile naslagane drške za motiku, nove, sa barkodom. Verovatno za mlade ratare....
Za tri dana od "nemamo top" preko "imamo 16 komada, došli smo do fotografija istih na licu mesta. Do kraja nedelje očekujem bar još nekoliko slika na drugim lokacijama. Verovatno samo za ukras, nebi oni to nikad upalili.
![]()
MISTERIOZNI ZVUK ZBUNIO BEOGRAĐANE U Borči snimljen čudan "huk", prijava dolazi i iz sasvim drugog dela grada (VIDEO) - Blic
Jezivo se Äuje, morao sam da poÅ¡aljem, napisao je jedan BeograÄanin uz prateÄi video-snimak iz BorÄe na kojem se Äuje neobiÄan i zasad neobjaÅ¡njiv huk.www.blic.rs
Mozda ta osoba slabije cuje ili je imao cepove u usimaSve je to istina za reagovanje, video sam i ja taj snimak iznutra u Novom Sadu. Ali ova osoba u šljašteće zelenom baš čudno reaguje, stoji apsolutno nepomično na nešto što se odvija pred njom 10-15ak sekundi, bez da čak pomeri nogu ili telo imalo.
Ovo ne znači da mislim da je ona umešana, ali jeste krajnje čudna reakcija. Dakle apsolutno bez ikakvog mrdanja, čak i mrdanja u mestu. Ima i onih koji su ostali na kolovozu, pa i na istom mestu, ali bi mrdali noge ili se pomerili bar malo.
Na to sam zaboravio. Bilo je tokom korone tacno u 3 ujutru se vise noci culo jako hukanje..............testiranje Lrad-a perhaps^^ Krenuo sam da čitam tekst bez osvrtanja na datum, i dok čitam setim se da je prethodnih godina bilo u više navrata vesti da Beogradom odjekuju čudni zvuci.
I mediji i građani su prijavljivali sve to ali nesposobni mutavi MUP je uvek ćutao i kulirao. Maltene pravio ljude ludim.
Inače ovakve svinjarije (svih vlada po svetu, ne samo ove), to "jeste-nije", "reko sam-nisam reko", laganje, pravljenje ljudi boodalama, ismevanje, nabavljanje nečega ispod radara, tajne, maliciozne namere, kao i duuuuuugi spiskovi mnogih dokazanih afera i zločina, su ono što daje i uvek će davati goriva narodima za razne teorije zavere. ČAK i za one koje se posle pokažu neistinitim ili malo verovatnim. Ali kada zavitlavaš narod i ispadneš g..no, posle ti više niko ne veruje čak ni kad nisi kriv za nešto. Kao što je u Americi drastično opalo poverenje u vladu i institucije, a povećao se broj teorija zavere kad su vojno-industrijski i obaveštajni gadovi divljački ubili Kenedija. I onda je usledilo isto posle 9/11, dodatno se sve okrnjilo. A u međuvremenu još svašta nešto kao potvrde zlobe - MK ULTRA, zaliv Tonkin, Irak i (izmišljenu) WMD, ESCHELON i PRISM i svašta nešto.
Mnogo je go..na među vladarima, vazda bilo. Samo što u poređenju sa prošlim vekovima, ljudi danas imaju veću svest i maaaalo bolje pamte plus se sve beleži, pa iz decenije u deceniju se sve više kruni poverenje. Što je takođe loše u neku ruku, jer globalno raste pesimizam i nepoverenje. Ali jbg, to je sad druga tema. Elem, ljudi sve više neće da se nadmudruju i igraju sa svinjarijama vlasti, nego čim nešto ne štima ili smrdi, rađa se nepoverenje i penaljenje kao kazna za prethodne svinjarije. E u tom penaljenju, vlade dobiju salvo go..na i za ono za šta su krivi i za ono za šta nisu. Al ko ih j..e, tako im i treba. Neka traže druge poslove ako im ti ne odgovaraju. Npr Gljivica bi mogao da bude kafanski pevač, a Nelečeni da riba klozete. Eto.
Možda isti onaj što ga je rulja studenata pretukla bokserima?verovatno neko hteo da ubaci u prvu da krene, i slucajno pritisno neko dugme i opalio top
drugo objasnjenje nema
Fantasticno. Mamicu im je***