Šta je novo?

Izbori 2024

Policijski čas bi bio idealan. On ga proglasi, a 200.000 ljudi izađe na ulice. Uhapsiće 200.000 ljudi? 😎 Ma nema šanse, samo bi pokazao da nema autoritet.

Mila Pajić i Gluhonjić rade za Vučića, već sam pisao pre. Ako je njih aktivirao, znači da mu je dogorelo do nokata. Velika je panika.

Opet, citam da su vec kod tog P parka..... da se zapitamo, ko ih dovezao? Jel to neka policijska ili vojna strategija,
Čemu ovo maltretiranje ako ce biti manje ljudi nego u Nisu a tamo bilo 33.000
Jel on stvarno misli da ce da zaustavi narod koji je posao autimobilom za Bg? Pa nije posao jedan, a ni 10....
Dargo mi je sto su se blokaderi oglasili i ogradili od Mile i ostalih, samo ne znam DA LI SU ONO SNIMALI KAO PREDSTAVU ILI SU IMALI NEKI PLAN ONI INDIVIDUALNO, ali kako je mislila da odvuce narod uz sebe?!

Najavio obraćanje večeras u 18:00

Lično očekujem proglašenje vanrednog stanja i policijski čas od 48 sati.

Uz to i masovna hapšenja.

Vidi se da ga je obuzela totalna paranoja.

Nek nam je Bog u pomoći.
Ma kakvi, nema petlju. To bi još više motivisalo ljude da izađu, protiv mase ne bi mogao ništa i pokazao bi slabost.

Večeras sledi sat vremena monologa sa klasičnim otrcanim forama i to je to. Za nešto više nema ni petlju ni ideju.

У диктатури смо 13 година. Ово сад је тиранија.

Али овим је себи пресудио. Управо је себи суспендовао свако средство легитимног деловања.

Nema ovde MORAO SAM, mi kad kod lekara dodjemo iz unutrasnjosti trazimo parking mwsto ceo dan, a ovi ispred predsednistva.... , ej, ljudi, zloupotreba polozaja i vlasti, gde je tuzilastvo? Stefanovicu ustaj bre
I sta oni misle posle ovoga? Kome da presedavaju? Koga da cuvaju?

Ma posle ovih nelegalnih poteza mogu avijaciju da dignu dzaba, zloupotrebili su polozaje i svi vidimo i nikakve reakcije, a Beograđani odose mirno na posao, sta ima veze.... ja sam sokirana sta je dozvoljeno

Polako, da se danas mala grupa okupila i izazvala nerede dalo bi se samo legitimnost sprecavanja skupa ili ne daj boze uvedjenja vanrednog stanja.
U subotu svi da pokazemo da smo slobodan narod, iako to policija i institucije nisu.

Vrh