Šta je novo?

Izbori 2024

Cek da nadjem to dugme, blokiracu i tvoj izvor samo da mi kazes ko je. I taj izvor je bezobrazan jer ne ceka oglasavanje na instagramu.

Danima se pominje SiV dok sve studentske grupe nisu to ni jednom zvanicno pomenule inego se fura priča o skupštini.
Imam oseća da je bio samo spin da se razbije jedinstvo.

Ljudi marširaju po celoj Srbiji po svim vremenskim uslovima i sad da se uplaše psr desetina nekih ćacija.

Edit. psg sklonio kocke .

Ova vest samo dokazuje koliko je važno blanko podržati studente, više nas na ovoj temi je o tome govorilo. Slušati šta imaju da kažu i verovati svim njihovim planovima. Mi smo pokazali da ne umemo, a ova novostasala mladost, u trenutku dok ovo pišem, simbolički i bukvalno pronosi svetlost kroz sve krajeve Srbije.

Dakle samo i isključivo konstantan PRITISAK, istrajavanje na zahtevima i nenasedanje na finte tipa "dijalog", "izbori", "pregovori" i ostalo. Protesti, bojkoti, akcije, svuda, svaki dan, u svim mogućim oblicima, kolike god brojnosti.

Da nije bilo pritiska, banda i njena predmetna institucija ne bi bili primorani da povlače ove kozmetičke poteze čija je svrha umirivanje javnosti i očuvanje rejtinga. Budući da se radi o neznalicama i idiotima, prostim protokom vremena i nagomilavanjem pogrešnih poteza će sami sebe sve više uplesti u probleme i urušiti. Oni su nekompetentni i nesposobni, i ne umeju bukvalno ništa da urade kako treba, a naročito ne pod pritiskom. Kao što je više forumaša blagovremeno i ukazivalo.

Samo nastaviti pritisak i istrajavati na dosadašnjim metodama, ne žuriti i čekati pravi trenutak za simbolički malj u glavu - pacovi će bukvalno odraditi 90% posla umesto nas.

Uzeću slobodu da citiram sam sebe... Komentar od 14. februara.

Slušajte Smederevca narode :D

Evo i jos jedne pobede, studenti prestigli Vucica na Instagramu 😎 Mislim da su imali 200 000 prekjuce.

1000028586.jpg

1000028585.jpg

Zalim zbog otkazane cacijade i traktorijade. Oboje bi bila laka pobeda, eskalacija, i vetar u ledja protestu. Zalim i zbog navodne podrske stranih ambasada. Nek ostanu djubre do kraja.

A mi ako imamo gram mozga, da idemo napred kao da se nista od navedenog nije ni desilo. Jer gmazovi samo cekaju priliku da nas zgaze sve, sa osmehom.

Neće ispuniti ni jedan zahtev, kalkulišu da će protesti da popuste nakon 15.

Za razmišljanje. Slavija, Autokomanda, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Beograd. Između Čačak, Novi Pazar, Kraljevo...
Šta dalje? Protesti i šetnje u krug?

Stvarno nema potrebe da se medjusobno koskamo
@tribi je verovatno dobio informacije da je na plenumu jednog fakulteta izglasano da se promeni lokacija - takvu informaciju sam dobio i ja
Ali se ne pita samo jedan fakultet, vec to mora da bude izglasano i na nivou univerziteta (tj. vecina fakulteta da izglasa), sto je malo verovatno da ce da se desi

Posle ove "blokade" vam je valjda svima jasno kako će izgledati ćaci kamp u subotu.

U 11.00 će Pionirski biti potpuno prazan, ostaće tipa Miloš Pavlović, Simo Spasić, dva prašinara i jedan žandarmerac.

To su cavice koje su tu došle da uzmu malo kinte do subote, nema tu stava, ideala, ideologije, a naročito hrabrosti da se protiv bilo koga za bilo šta bore. Osim ako nisu 10 na 1. Više treba da nas brinu žbirovi koje će poslati u masu, a i oni su valjda posle toliko vremena već prepoznatljivi.

Pogledajte prilog 232411
Pogledajte prilog 232412

UVEK u grupama po trojica
UVEK slično ili identično obučeni: svi nose farmerke, gore crna jakna ili majica, lice pokriveno kačketom i/ili maskom i/ili kapuljačom
UVEK nose neke "patike za trčanje": Makserice, New Balance ili nešto slično
UVEK naokolo gledaju urokljivo i nervozno, kao da su svakog trenutka spremni da nekom daju mig za nešto.

Bonus kategorija su dileri koji rade za državu, oni su povrh navedenog još i prenabildovani i istetovirani preko svake mere, i nose majice dva broja manje sa onim seljačkim aplikacijama i isprane tesne farmerke. Belivuk tip estetike.

Odavno su potpuno providni, neinventivni, i realno nesposobni.

Čuvajte se i samo hrabro.
U prilog ovome što Smederevac piše: danas je bilo skupljanje ovih što potpadaju pod navedenu kategoriju kod Atlas Scrt. Ovo nisu bili likovi koji stalno rade za njih (poznate su mi njihove njuškice iz kola), ovo su tzv. batice, penzionisani gymeri sa salčićima i škembićima, tetovirani kratkobradati i ćelavasti, nose majice kratkih rukava a preko toga perjane prsluke (da im ne ozebu jajnici valjda), farmerke uže od mojih, fazon dole usko gore široko da ima mesta za pelenu, kondicije borim se za dah zato što sam ustao sa klupe, komada ~20. Najinteresantnije od svega mi je njihovo trzanje na svakog ko prođe
1741898938994.gif
iako su mnogo jaki i hrabri.

Ovih dana sam bila u kontaktu sa ukupno pola osobe koja se boji 15og.(u smislu 50:50), ostali su se nekako oslobodili, čak i strariji kritikuju sve i svašta, bez straha, kao da je svima pun q...ofer svega.

Ljudi deluju odlučno i nestrpljivo.
Pošto neretko čujemo za otkazivanje prevoza za subotu ka BG, ljudi se snalaze:

1741899581528.png

Možda nekom znači i:
1741901495691.png
1741901531644.png

Poslednja izmena:
Jbt ovaj će stvarno da padne i pre 15og.

Najjača mi je EU sa ovim pokušajem održanja Hulje. Nisu ni svesni da su upravo izabrali mnogo gori epilog po sebe od gubitka litijuma i par unosnih šema a to je ostvarenje punog demokratskog kapaciteta i slobode jednog evropskog naroda.

Rekao sam, ovo što mi radimo će imati globalnog uticaja. Već sam sa više strana čuo da se po evropskim i svetskim fakultetima najviše priča o nama.

Poslednja izmena:
Ok,znaci sad je definitivno jasno da ce protest biti miran.Doci cemo u rekordnom broju kod Skupstine i sta cemo onda?Postoji li ikakav plan,osim da se pokaze koliko ljudi je doslo da podrzi studentske zahteve koje hulja ispuniti nece?

Vrh