Ok, sve ti verujemo, ajde sad stani i idemo dalje.Ja sam napisao uz saglasnost izvora, ne bih na svoju ruku nikad, kao što ni poslednja četiri meseca nisam iznosio neproverene informacije (za razliku od nekih koje ne blokirate).
Ova vest samo dokazuje koliko je važno blanko podržati studente, više nas na ovoj temi je o tome govorilo. Slušati šta imaju da kažu i verovati svim njihovim planovima. Mi smo pokazali da ne umemo, a ova novostasala mladost, u trenutku dok ovo pišem, simbolički i bukvalno pronosi svetlost kroz sve krajeve Srbije.
Dakle samo i isključivo konstantan PRITISAK, istrajavanje na zahtevima i nenasedanje na finte tipa "dijalog", "izbori", "pregovori" i ostalo. Protesti, bojkoti, akcije, svuda, svaki dan, u svim mogućim oblicima, kolike god brojnosti.
Da nije bilo pritiska, banda i njena predmetna institucija ne bi bili primorani da povlače ove kozmetičke poteze čija je svrha umirivanje javnosti i očuvanje rejtinga. Budući da se radi o neznalicama i idiotima, prostim protokom vremena i nagomilavanjem pogrešnih poteza će sami sebe sve više uplesti u probleme i urušiti. Oni su nekompetentni i nesposobni, i ne umeju bukvalno ništa da urade kako treba, a naročito ne pod pritiskom. Kao što je više forumaša blagovremeno i ukazivalo.
Samo nastaviti pritisak i istrajavati na dosadašnjim metodama, ne žuriti i čekati pravi trenutak za simbolički malj u glavu - pacovi će bukvalno odraditi 90% posla umesto nas.
Setnje u krug oko SIV-a po tvojim insajderskim informacijama.Za razmišljanje. Slavija, Autokomanda, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Beograd. Između Čačak, Novi Pazar, Kraljevo...
Šta dalje? Protesti i šetnje u krug?
U prilog ovome što Smederevac piše: danas je bilo skupljanje ovih što potpadaju pod navedenu kategoriju kod Atlas Scrt. Ovo nisu bili likovi koji stalno rade za njih (poznate su mi njihove njuškice iz kola), ovo su tzv. batice, penzionisani gymeri sa salčićima i škembićima, tetovirani kratkobradati i ćelavasti, nose majice kratkih rukava a preko toga perjane prsluke (da im ne ozebu jajnici valjda), farmerke uže od mojih, fazon dole usko gore široko da ima mesta za pelenu, kondicije borim se za dah zato što sam ustao sa klupe, komada ~20. Najinteresantnije od svega mi je njihovo trzanje na svakog ko prođePosle ove "blokade" vam je valjda svima jasno kako će izgledati ćaci kamp u subotu.
U 11.00 će Pionirski biti potpuno prazan, ostaće tipa Miloš Pavlović, Simo Spasić, dva prašinara i jedan žandarmerac.
To su cavice koje su tu došle da uzmu malo kinte do subote, nema tu stava, ideala, ideologije, a naročito hrabrosti da se protiv bilo koga za bilo šta bore. Osim ako nisu 10 na 1. Više treba da nas brinu žbirovi koje će poslati u masu, a i oni su valjda posle toliko vremena već prepoznatljivi.
Pogledajte prilog 232411
Pogledajte prilog 232412
UVEK u grupama po trojica
UVEK slično ili identično obučeni: svi nose farmerke, gore crna jakna ili majica, lice pokriveno kačketom i/ili maskom i/ili kapuljačom
UVEK nose neke "patike za trčanje": Makserice, New Balance ili nešto slično
UVEK naokolo gledaju urokljivo i nervozno, kao da su svakog trenutka spremni da nekom daju mig za nešto.
Bonus kategorija su dileri koji rade za državu, oni su povrh navedenog još i prenabildovani i istetovirani preko svake mere, i nose majice dva broja manje sa onim seljačkim aplikacijama i isprane tesne farmerke. Belivuk tip estetike.
Odavno su potpuno providni, neinventivni, i realno nesposobni.
Čuvajte se i samo hrabro.
Veselo, jako jako veseloBrate dobar bedz
E fala brate
Si video ono za ćacije
De nisam brate, evo drzi stikere
Au hvala brate ziv bio
Vidimo se 15.
Naravno