Šta je novo?

Izbori 2024

Pokušavam da pojmim i zamislim ljude koji slede Vulina ili su kod njega u stranci.

vulin-735x406-1-750x406-1-300x162.png

Ajde Vučić, ajde Dačić, Palma, Šešelj, čak i Bihali, čak i Piša Vacić jbt... ali ko bi ikada mogao da vidi ovoga, dok ima 100 drugih stranaka u ponudi, i da kaže "e ovog bih mogao da sledim" ili "e ovaj bi mogao da me uposli"...

Ako ništa drugo, Bihali i Vacić makar nisu šizofreni, i makar su mentalno prisutni i prisebni kad se pojave. A ovaj deluje kao da mu je droga pojela mozak.
Vulin može da zaposli 100% svojih pristalica.

Niko ne prenosi ništa o protestu radnika gsp, a ni naxi kamere ne rade, barem meni, već danima..

Колико је отприлике радника ГСП било на том протесту? Питам да проверим да ли протестује већина или само мањи број њих, па због тога не могу да уђу у штрајк.

Nije još zvanično objavljeno, ali će uskoro.

Protest ipak ispred palate Srbija, bivšeg SIV-a
Не, само то не.

Младост ових студената им даје толико квалитета и предности али има само један недостатак - Неискуство.

Последњи студентски протести 2017е су угашени управо одласком испред СИВ-а. Маса се само расплинила и то је било то. Ово се неће расплинути али неће ни доћи до неке кулминације или ће бити у мањој мери.

Такође, овиме протест има већи ризик јер неће бити студентске памети и смирености да спречи сукобе са ћацијима а свакако када пола Србије дође у БГ пола од тога ће отићи испред скупштине и онда...

Pristajes na dozivotni ban ako ne bude tacno to sto pricas?

Ja sam napisao informaciju iz prve ruke. Čekaju sa zvaničnom objavom jer je trenutno sastanak Hulje sa ćacijima. Ako ih skloni, ponovo će odlučivati, nije ni tada sigurno da će ispred skupštine.

Protest ipak ispred palate Srbija, bivšeg SIV-a
Imas pravo da pricas sta hoces, ali studenti su lepo rekli da se ne prenose informacije dok se ne oglase oni.
I sad se ja pitam, ako imas stvarni info, otkud potreba da na forumu pricas?
A ako nemas, cemu lupetanje jer su molili da se ne sire dezinformacije?
Razumem tebe, ali ako ti je neko rekao u poverenju zasto ne ispostujes studente?
Da ima opcija da pojedinacno blokiram tebe bi prvog. Vise bih volela da onako lupas nego da si izneverio necije poverenje. Jeste smesan uzrok i povod, ali mora li na forumu pobogu

Ja slusam prenos uzivo AV i ja opet mislim da mi svi ne vidimo dobro, ja mislim da mi gresimo jer ne mogu da razuemm da ovoliko laze? Ne razuemm do kad ce da ignorise realnost,

Imas pravo da pricas sta hoces, ali studenti su lepo rekli da se ne prenose informacije dok se ne oglase oni.
I sad se ja pitam, ako imas stvarni info, otkud potreba da na forumu pricas?
A ako nemas, cemu lupetanje jer su molili da se ne sire dezinformacije?
Razumem tebe, ali ako ti je neko rekao u poverenju zasto ne ispostujes studente?
Da ima opcija da pojedinacno blokiram tebe bi prvog. Vise bih volela da onako lupas nego da si izneverio necije poverenje. Jeste smesan uzrok i povod, ali mora li na forumu pobogu
Ja sam napisao uz saglasnost izvora, ne bih na svoju ruku nikad, kao što ni poslednja četiri meseca nisam iznosio neproverene informacije (za razliku od nekih koje ne blokirate).

Vrh