Nista nisi razumeo, ubijen je premijer Srbije, nebitno ko je.Zabole me za Djindjica i ne vidim simboliku.
Samo bi se svodilo opet na pricu kao 90ih, zuti vs crveno-crni. Ovo nije ta prica.
Lik mozda samo zasluzuje dvojku, za razliku od svih ostalih koji su za cistog keca, mi sad pucamo na peticu.
A ako mene zabole, mozes misliti koliko ih ima koje tek zabole ili ga mrze. Vecina verovatno.
Pogledajte prilog 229402
Pa ti rece da tebe licno zabole za Djindjica, znaci radi se i o tebi.Ne radi se o meni, nisi ti razumeo da nece mnogi razumeti, a neces ti biti tu da im svima objasnis.
Niko ziv nece reci - idem na protest ako je 12.3., a ne idem ako je 15.3.
Ako jedan covek kaze da ne ide ako je 12.3., a reci ce, onda neka bude 15.3.
Neki toliko mrze Đinđića, da bi pre glasali za Vučića. Šešeljizam je duboko ukorenjen u Srbiji. Mnogi nisu ni znali da su Srbi do 90-ih pa se očevima moderne nacije mogu nazvati Milošević, Šešelj i Arkan. Đinđića ne vole zato što je govorio istinu, zato što je bio nemački đak. Ubijeni premjer nema spomenik u Beogradu, nema ga ni Aleksandar Karađorđević, ali ga ima Nikola Pašić.Nista nisi razumeo, ubijen je premijer Srbije, nebitno ko je.
Sticajem okolnosti to je bio najbolji politicar u modernoj Srbiji, i pritom ga je ubila ekipa koju je simpatisao Psiho.
E ako ovde nema simbolike, onda je nema nigde.
Pumpamooo petnaestog i toeto.Pa ti rece da tebe licno zabole za Djindjica, znaci radi se i o tebi.
Drugo, ja i rekoh da ce biti 15. jer je subota, a ne zato sto 12. nema smisao.
Многи га не воле зато што га поистовећују са приватизацијама и последичним губитком посла. То што је немачки ђак је мање битно.Neki toliko mrze Đinđića, da bi pre glasali za Vučića. Šešeljizam je duboko ukorenjen u Srbiji. Mnogi nisu ni znali da su Srbi do 90-ih pa se očevima moderne nacije mogu nazvati Milošević, Šešelj i Arkan. Đinđića ne vole zato što je govorio istinu, zato što je bio nemački đak. Ubijeni premjer nema spomenik u Beogradu, nema ga ni Aleksandar Karađorđević, ali ga ima Nikola Pašić.
Mnogi ne žele modernu Srbiju, zemlju koja želi da napreduje bez kriminala i korupcije. Važnije je krljanje u balkanskoj kaljuzi i stalno prepričavanje događaja iz ratova. Ako mene pitate, nemojte ništa održavati 12. marta.
Ja bih samo dodao još jednu lokaciju. Resor SDB-a.Meni je jedino bitno da sledeći protest bude što pre i po mogućstvu pred RTS-om.. to zlo je večeras, izgleda, uživo prenosilo Vučićev miting pod naslovom "dan državnosti".. Oni moraju da se sklone.
Jedini manji IQ mogu imati oni koji misle da je pod Miloševićem bilo super. Vratio bih sve ljubitelje Slobe u to divno doba. Razmišljanja srpske desnice se taman poklapaju sa razmišljanjem glasača AV-a. Zapravo, ne vidim suštinsku razliku. Jedino što ovi misle da je Vučić izdajnik zato što nije poslao vojsku na Kosovo.Нема шта да га поистивећујем или не са онаквом приватизацијом, ликвидацијом читавог економског и социјалног система државе. Он је то спровео као председник владе и ту нема дискусије. А пре тога беше и локални лидер прве праве обојене револуције. Ко прати детаљно дешавања у САД око усаид-а зна да је тамо једина земља која се више пута помиње као први случај рада те циа подружнице на свргавању режима јесте управо Југославија.
Уопште ме не занима да ли се неко слаже или не слаже са тим чињеничним стањем или и даље пројектује неке фантазије о том времену и тим годинама јер овај народ је дубоко подељен када је у питању Ђинђић и свако ко предлаже протест на "његов" датум жели да ликвидара новостечено јединство друштва и саме протесте.
Или просто има IQ таман за митинг у Митровици (и то без дневница)
Pod Slobom smo imali dostojanstvo i bili suvereniJedini manji IQ mogu imati oni koji misle da je pod Miloševićem bilo super. Vratio bih sve ljubitelje Slobe u to divno doba. Razmišljanja srpske desnice se taman poklapaju sa razmišljanjem glasača AV-a. Zapravo, ne vidim suštinsku razliku. Jedino što ovi misle da je Vučić izdajnik zato što nije poslao vojsku na Kosovo.
Što se tiče stranog faktora, ko je na vlast doveo patriJotu iz Laktaša? Da nisu možda Amerikanci? Kako on nije izdajnik?
Srpski desničari sanjaju ruski san, da im vlada Putin, stalna napetost oko ratova, sankcije, izolacija, gušenje slobode govora. Kada bi samo osetili taj užas, verujem da bi prvi pobegli iz te divne i bajne zemlje. Nema letovanja u Grčkoj, nema putovanja u uređeni deo sveta. Sa druge strane, ti na vlasti su obezbedili decu na zapadu. Vama prazna priča, njima kolač. Možete samo čekati poziv da vas negde bace na front kao topovsko meso.![]()