oh, pa ja se stvaro izvinjavam, kroz bezobraznu opasku čačnuo sam u institut aktuelne srpske svete krave zvane "studenti su u svemu u pravu".
međutim, sumnjičav, kakvim me je već bog stvorio, sa relativno pristojnim životnim i profesionalnim (konstrukterskim) iskustvom, ja nisam spreman da ignorišem gluposti zbog višeg cilja.
dakle, meni Maldini i Đajić mogu biti ideološki bliski ali ja svakako neću prećutati njihove epske budalaštine jer, eto, to sad nije bitno zbog neke šire slike.
u isto vreme, ja ovde jasno i glasno kažem: bar 1 (jedan) sudentski zahtev - ovaj koji se odnosi na oročenje blokade do trenutka kad svi odgovorni budu pravno osuđeni - elementarno je glup i krajnje je vreme da bude korigovan. jer ako se to koliko sutra ne učini, to će - ma kako to vrelim revolucionarnim umovima u ovom trenutku bilo neverovatno - učiniti vreme, sa mnogo težim posledicama po sam pokret, što će nas na duže staze vratiti u tradicionalnu apatiju i beznađe.
potpuno sam svestan da je to vrlo teška odluka, tim pre što smo prethodno zakovali famu o nepogrešivosti, ali to je cena koja će morati da bude plaćena.