Šta je novo?

Izbori 2024

Већина скандала је била скривана или бар умањивана потпуном медијском контролом, људи су презирали претходне а СНС је имао итекако позитивних потеза, поготово на почетку и поготово у области економије. Да покажеш било ком озбиљном аналитичару да оваква власт:

Pogledajte prilog 228683
Pogledajte prilog 228684
Pogledajte prilog 228685
Pogledajte prilog 228686

влада 13 година са благом већинском подршком где разједињена опозиција свако мало узме да бојкотује изборе ама баш нико не би био изненађен. При чему је СНС био тај који је обезбедио и напредак у евроинтеграцијама, отварање поглавља итд. лажући годинама да је то без губитка Косова, успешно су удовољавали разним сегментима друштва да подигну толеранцију, имали масивну инострану подршку и то од земаља којима су људи још веровали итд.

Радикали су имали памети да науче од својих претходника шта је ваљало и наставе даље, ако њихови наследници не буду учили од њих бојим се да постоји ризик да се ови врате
Stopa nezaposlenosti se lako fingira sto i rade preko nzs fore jer kad dobijes otkaz ti se vodis kao zaposlen jos pola godine a i vodis se kao zaposlen ako radis jedan dan pa dobijes otkaz. Takodje treba pokazati ubrzani odlazak ljudi iz zemlje nakon dolaska sns. A i rast gdp-a......pa svima je rastao jer je doslo do poplave novca na svim trzistima. Da je pijana ekipa iz kraja vodila zemlju umesto sns zadnjih 13 godina iste bi rezultate dobio, mozda i bolje

Slobodan Reljić daje objašnjenje šta šire sa sobom nosi studentski protest. Prvi je o tome govorio Parović, pre par meseci.

Verovatno od dobrih puteva...
Ovo najverovatnije i nije vucicev vec auto iz pratnje..ne ide valjd predsednik prvi u koloni?

Verovatno od dobrih puteva...
Zamalo da nam svane
Slobodan Reljić daje objašnjenje šta šire sa sobom nosi studentski protest. Prvi je o tome govorio Parović, pre par meseci.
Otkada se vlast u Srbiji naziva NVO sektorom? 🤠

1739037050836.png

Петричић опет бриљира. Свака му част!

Ko bi nešto lepo da gleda, neka odgleda večerašnju emisiju Kvadrature kruga, gde voditelj Branko Stanković postavlja jedno od najlepših pitanja učeniku škole. Vredi i celu emisiju pogledati, ali pitanje je vrhunac.

Ja slušao malopre dve babe u busu kako pričaju da je Nestor pričao da je USAID finansirao studente da sruše Vučića jer je ovo obojena revolucija. Sad pošto nema USAID-a neće biti ni obojene revolucije.

Ja slušao malopre dve babe u busu kako pričaju da je Nestor pričao da je USAID finansirao studente da sruše Vučića jer je ovo obojena revolucija. Sad pošto nema USAID-a neće biti ni obojene revolucije.
Upravo suprotno govori Reljić, odnosno da su stud protesti u Srbiji avangarda koja će se raširiti dalje.

Da odgovorim dežurnim vidovitima, dušebrižnicima, filozofima, političarima, moralistima i ostalim sličnim sa ovog foruma, a svima o jednom trošku (ne kažem da su svi forumaši takvi, mislim na nekolicinu kojoj se obraćam, a znaju oni koji su),

Nemam potrebu da se bilo kome pravdam i objašnjavam ko sam, šta sam, zašto mi je bitno da nedge ne zakasnim, šta o svemu mislim, šta gledam na televizoru,...Ja znam ko sam, znaju i oni oni koji treba. A šta vi o tome mislite, odnosno nagađate, pošto svog posla očigledno nemate...Lagao bi ako bi rekao da me i malo zanima.

A ko je odvojio svoje vreme da mi odgovori na pitanje, hvala mu. Saznao sam šta sam želeo. Po tome, zahtevi su potpuno opravdani i podržavam. Da li je to pravi način da se traži njihovo ispunjenje, ne znam, nisam stručan za to. A kao laik, ne vidim da ima pozitivan efekat. Ali možda zato što sam laik za to, neke stvari ne vidim kako bi trebalo. Može i to biti.

Ko bi nešto lepo da gleda, neka odgleda večerašnju emisiju Kvadrature kruga, gde voditelj Branko Stanković postavlja jedno od najlepših pitanja učeniku škole. Vredi i celu emisiju pogledati, ali pitanje je vrhunac.
I dobro je naglasio da ekipa naših naučnika i inženjera mlazne motore pravi bez pomoći države.

Stopa nezaposlenosti se lako fingira sto i rade preko nzs fore jer kad dobijes otkaz ti se vodis kao zaposlen jos pola godine a i vodis se kao zaposlen ako radis jedan dan pa dobijes otkaz. Takodje treba pokazati ubrzani odlazak ljudi iz zemlje nakon dolaska sns. A i rast gdp-a......pa svima je rastao jer je doslo do poplave novca na svim trzistima. Da je pijana ekipa iz kraja vodila zemlju umesto sns zadnjih 13 godina iste bi rezultate dobio, mozda i bolje
Нагла промена методологије може да направи нагли скок али не и доследни вишегодишњи тренд који се показује и у другим показатељима у том периоду

1739045737998.png

Мени уопште није изненађујуће за земљу чија се економија малтене дуплирала у одређеном временском периоду а популација драстично смањила да има приметан пад незапослености

Vrh