Блокада ИНФО
uns.blokada.info
Obratite paznju da ne parkirate na zelene povrsine.Zeleni pauk ume da bude nemilosrdan.
[/QUOTE
]
Teško, u NS se parkira inače po zelenim površinama.Koliko ova rečenica odiše duhom Novog Sada
Na ivici smo revolucije ali briga o saobraćajnoj kulturi je na prvom mestu.
Po broju automobila koji stižu iz Bg i ostalih gradova mislim da će pauku trebati pola godine da ovo odnese .
Bukvalno idem da se parkiram na sred Varadinskog mosta, neću valjda da šetam od nekog parkinga.
Јеси видео слику оних девојака које су се изуле да се попну на клупу?Koliko ova rečenica odiše duhom Novog Sada
Na ivici smo revolucije ali briga o saobraćajnoj kulturi je na prvom mestu.
Po broju automobila koji stižu iz Bg i ostalih gradova mislim da će pauku trebati pola godine da ovo odnese .
Bukvalno idem da se parkiram na sred Varadinskog mosta, neću valjda da šetam od nekog parkinga.
Od ljudi bliskih nižim ruskim apartčicima sam načuo da je jedan od mogućih razrešenja ove situacije i da dačić naredi hapšenje vučića...
...prvo sam se naravno nasmejao,
a onda i zamislio...
To bi bilo idealno (a ne toliko nerealno) finale,
jedino što bi se koferče tqko opet izvuklo ali to bi u tom slučaju bila mala cena
Ona koja je u okviru iste medijske kuce koja drzi i iDJ televiziju i Grand TV.Nažalost N1 je uveo geoblokadu nama koji imamo eon naloge, ali ne i njihov internet.
Procenite sami kakva je to medijska kuća.
U pravu ste da su to različite strane iste medalje, ali postoji Ktv i drugi internet kanali i platforme. Dominacija televizije je prošlost.Uvek imate RTS i Pink kao alternative N1 i Novoj.
Pa i nisu. Al ajd...U pravu ste da su to različite strane iste medalje,
Само КТВ.Uvek imate RTS i Pink kao alternative N1 i Novoj.
Ima i internet.Uvek imate RTS i Pink kao alternative N1 i Novoj.