Šta je novo?

Izbori 2024

Obratite paznju da ne parkirate na zelene povrsine.Zeleni pauk ume da bude nemilosrdan.
[/QUOTE
]

Koliko ova rečenica odiše duhom Novog Sada :)

Na ivici smo revolucije ali briga o saobraćajnoj kulturi je na prvom mestu.
Po broju automobila koji stižu iz Bg i ostalih gradova mislim da će pauku trebati pola godine da ovo odnese :D.
Bukvalno idem da se parkiram na sred Varadinskog mosta, neću valjda da šetam od nekog parkinga.

Po broju automobila koji stižu iz Bg i ostalih gradova mislim da će pauku trebati pola godine da ovo odnese :D.
Bukvalno idem da se parkiram na sred Varadinskog mosta, neću valjda da šetam od nekog parkinga.
Teško, u NS se parkira inače po zelenim površinama.

Не вреди да вам дајем савет за паркирање, све ће бити крцато. Једино има смисла стати негде на кеју у десну траку, пошто ће мостови бити блокирани па се не очекује неки саобраћај туда. Исто тако и у улицама које се укључују на Булевар ослобођења код Моста слободе, јер по ономе што видим биће блокирано све од моста до улице Максима Горког

Јеси видео слику оних девојака које су се изуле да се попну на клупу? :D

Od ljudi bliskih nižim ruskim apartčicima sam načuo da je jedan od mogućih razrešenja ove situacije i da dačić naredi hapšenje vučića...
...prvo sam se naravno nasmejao,
a onda i zamislio...

To bi bilo idealno (a ne toliko nerealno) finale,
jedino što bi se koferče tqko opet izvuklo ali to bi u tom slučaju bila mala cena
damn-so-good-perfection.gif

Vučić je što se kaže glava od koje riba smrdi, ali ne treba potcenjivati sve te strukture koje su ispod njega i brata mu, a koje su jednako toksično inficirano tkivo društva koje bi moralo da se hirurški odstrani da bi ozdravljenje počelo.

Mislim da bismo malo šta dobili kad bi palo neko ritualno žrtvovanje kralja od strane naroda, a da ostatak dvora ostane netaknut.

Koliko znam, to je reciprocitet Lelekomu, koji je to prvi uradio njima.

Takođe je pod ovim režimom debila i uličara bilo situacija da državne firme koje su imale SBB, budu prisiljene da pređu na Lelekom, čak i kad bi im uslovi i kvalitet usluge bili gori. Ali jbg, Partija naredila.

Ја сам стигао у НС! Ово прети да обори све рекорде икада. Не био у кожи Губашу, има да нас броји данима. :)

U pravu ste da su to različite strane iste medalje,
Pa i nisu. Al ajd...

Jedini se slažem da su IDJ i Grand kanceri. Ne zna se bukvalno šta je gore. Taman kad sam mislio da će posle 3 decenije turbo folk da crkne i da ode s ovih prostora, zamenili su ga njegovim mutantom u vidu IDJ-a. Koga je upravo United podigao i promovisao.

Za to ih treba penaliti, slažem se.

Mada ni taj IDJ se ne bi primio tako dobro da ovde nema toliko debila kojima se to sviđa. Za Grand, turbo-folk i razne Fahrete isto važi. Jedan priglupi deo naroda voli i podržava to, i održava ih u životu.

Vrh