Šta je novo?

Izbori 2024

Kako da ode bez sudjenja ?
Jedino da odleti u Moskvu kod Mire i Marka.
Ako ga Putko primi.
Ili kod drugara Grenela.

Na Sarovicevom snimku mozemo videti da kod njih cak i vecinu cine izmanipulisani ljudi koji su u sustini dobri u dusi, ali nemaju oni tu svest da se organizovano sklanjaju da hitna prodje. Dosta je i pijanog sveta itd.
Zajedničko svima njima je da su prosti i priglupi, a sudeći po komentarima za studente (pljuvanje i proklinjanje),
ne bih baš rekao da su dobri u duši
- više truli u duši,
onaj ko je istinski dobar pa makar i glup neće ići protiv mladih i dece a kamoli da ih pljuje i to je verovatno tih 10% vučicevaca koji podrzavaju studente...

Zajedničko svima njima je da su prosti i priglupi, a sudeći po komentarima za studente (pljuvanje i proklinjanje),
ne bih baš rekao da su dobri u duši
- više truli u duši,
onaj ko je istinski dobar pa makar i glup neće ići protiv mladih i dece a kamoli da ih pljuje i to je verovatno tih 10% vučicevaca koji podrzavaju studente...

IMG-20250126-WA0013.jpg

Zašto sam fasciniran studentskim protestima? Pa prosto rečeno zato što su jedinstveni ne samo kod nas nego i u svetskim ili evropskim okvirima. Ja do sada ovo nisam video ili mi bar nije poznato. Dokaz su unisoni stavovi dve supersile, što bih prokomentarisao kao jadno. Kakva bre obojena revolucija? Ako sam kao učesnik 5 o oktobarskih događaja učestvovao u (možda) obojenoj revoluciji ovo sada veze nema.

Zašto sam fasciniran studentskim protestima? Pa prosto rečeno zato što su jedinstveni ne samo kod nas nego i u svetskim ili evropskim okvirima. Ja do sada ovo nisam video ili mi bar nije poznato. Dokaz su unisoni stavovi dve supersile, što bih prokomentarisao kao jadno. Kakva bre obojena revolucija? Ako sam kao učesnik 5 o oktobarskih događaja učestvovao u (možda) obojenoj revoluciji ovo sada veze nema.
Mislim da se na kraju radi samo o tom osećaju koji je svih ovih godina nedostajao - sloga. Neki ljudi konačno shvataju da samo složni možemo biti jaki i zajedno prevazići svaki strah i zaštiti jedni druge. To je ono što mene oduševljava, ako ću iskreno, i gane me kada vidim snimke podrške, grljenja, pozdravljanja.

Мислио сам да за живота нећу бити у прилици ово опет изговорити али - Ооо како је лепо бити Србин!

Хвала Америци и Русији што су коначно ујединили Србе заједничким, скоро истоветним изјавама против студентских протеста, дакле ослобођења српског народа и њене демократизације.

Не знам шта је то с нама али ми хтели-не хтели увек имамо засебан третман, увек имамо јединствене прилике и јединствене неприлике. Нека траје борба непрестана!

Ja se odavno zalažem da i rusofobi i zapadofobi privremeno okončamo sve sporove i ujedinimo se protiv žvale,
kad njega maknemo onda možemo lepo između sebe da se pokoljemo kako to već tradicija nalaže (obrenovićevci - karađorđevićevci, apisovci - regentovci, partizani - četnici,...)

Не знам да ли ми је промакла објава о акцији, управо на Детелинари у Новом Саду су људи са прозора и тераса правили буку ударањем у шерпе, вувузелама и пиштаљкама.

Vrh