Zajedničko svima njima je da su prosti i priglupi, a sudeći po komentarima za studente (pljuvanje i proklinjanje),Na Sarovicevom snimku mozemo videti da kod njih cak i vecinu cine izmanipulisani ljudi koji su u sustini dobri u dusi, ali nemaju oni tu svest da se organizovano sklanjaju da hitna prodje. Dosta je i pijanog sveta itd.
Уболи су одличну слику, где је у згради Косова репубљик органа.Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
Ričard Grenel, izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije, podelio je u objavi na Tviteru snimak sa studentskih protesta u Srbiji.n1info.rs
Obojena revolucija Propo
Zajedničko svima njima je da su prosti i priglupi, a sudeći po komentarima za studente (pljuvanje i proklinjanje),
ne bih baš rekao da su dobri u duši
- više truli u duši,
onaj ko je istinski dobar pa makar i glup neće ići protiv mladih i dece a kamoli da ih pljuje i to je verovatno tih 10% vučicevaca koji podrzavaju studente...
Или код Орбана или код брата Сија.Kako da ode bez sudjenja ?
Jedino da odleti u Moskvu kod Mire i Marka.
Ako ga Putko primi.
Ili kod drugara Grenela.
Mislim da se na kraju radi samo o tom osećaju koji je svih ovih godina nedostajao - sloga. Neki ljudi konačno shvataju da samo složni možemo biti jaki i zajedno prevazići svaki strah i zaštiti jedni druge. To je ono što mene oduševljava, ako ću iskreno, i gane me kada vidim snimke podrške, grljenja, pozdravljanja.Zašto sam fasciniran studentskim protestima? Pa prosto rečeno zato što su jedinstveni ne samo kod nas nego i u svetskim ili evropskim okvirima. Ja do sada ovo nisam video ili mi bar nije poznato. Dokaz su unisoni stavovi dve supersile, što bih prokomentarisao kao jadno. Kakva bre obojena revolucija? Ako sam kao učesnik 5 o oktobarskih događaja učestvovao u (možda) obojenoj revoluciji ovo sada veze nema.