Šta je novo?

Izbori 2024

Danas sam malo gledao Vučića i Milatovića u Pragu. Vučić stalno naginje ka tome da CG ne uđe u EU. Priča o tome kako će prvo Ukrajina ući u EU pa tek onda drugi. Mnogo jadno izgleda, kao neki bednik. Kada mu spomeneš eventualni ulazak u EU, zacrveni se, samo što ne zaplače. Dobro zna da ne bi mogao baš toliko da krade kao sada, a tu prestaje njegova vlast. Čovek jednostavno ne želi u EU zbog sopstvenih interesa. EU jeste propala, ali tamo bar postoje kakva-takva pravila.

Poslednja izmena:
MNE ce prva u EU, ili medju prvima - ako se realno sagledaju stvari i st je sve ucinjeno i broj otvorenih poglavlja. Medjutim, treba imati i u podsvesti da ceo zapadni Balkan gledaju kao nekakav paket, tako da postoji i mogucnost da ce svi uci zajedno.

MNE ce prva u EU, ili medju prvima - ako se realno sagledaju stvari i st je sve ucinjeno i broj otvorenih poglavlja. Medjutim, treba imati i u podsvesti da ceo zapadni Balkan gledaju kao nekakav paket, tako da postoji i mogucnost da ce svi uci zajedno.
CG pre svega zbog toga što ne stvaraju probleme, imaju obalu, imaju mali broj stanovnika, postoji opasnost od ruskog uticaja. To će biti težak udarac za SNS i njega lično, ali verovatno i za narod. Kako bre CG da uđe pre nas??? Ko zna, meni miriše da će CG biti sledeća članica EU, možda čak i pre 2030.

Марко Чадеж “out of context”

IMG_5556.jpeg

CG je dokaz da EU ne želi nikakvo proširenje. Tako da priče, mi ne možemo u EU zbog Vučića su vređanje inteligencije ili izuzetni manjak inteligencije tog što to izjavljuje.
Ne, nego političari u Srbiji ne žele Srbiju u EU. To je KGB ili UDBA-ška podvala kako mrze Srbiju i ne žele je u svom društvu. Srbija ne čini ništa da do toga dođe, a pretpostavlja da EU ne želi proširenje. To je kao da imate đaka koji ništa ne uči i redovno dobija jedinice. Onda se žali roditeljima kako ga profesori mrze. Ceo taj narativ ide na ruku ove vlasti kako bi se održali i zadržali bogatstvo. Ne žele da popuste oko Rio Tinta jer su novac uzeli unapred, on je već na bezbednom na nekom dalekom egzotičnom ostrvu. Onda teraju ove ucenjene da ih brane, teraju policiju jer su im podelili stanove itd...

Inače, jel ste primetili da više niko ne spominje obavezni vojni rok? Verovatno im istraživanja pokazuju da mladi masovno ne bi želeli da služe vojsku, tako da bi postali smešni sa tom pričom. Ne možeš kazniti 200.000 mladih ako ne žele da ispunjavaju hirove ovih mafijaša i narkosa sa vlasti.

Treće, deluje mi da je SNS na istorijskom minimumu u poslednjih 5 godina. Mislim, ako bi se sada održali izbori, da bi pali ispod 40%.

Sto se tice Rio Tinta tu je situacija jasna. Ko god da je na vlasti, Solc hoce litijum od njega. Hoce da se kopa. Ako nece Vucic da kopa onda ce raditi na tome da mu nadju zamenu. Npr. Savo ili Djilas. A onda ce celu pricu upakovati "bice bezbedno i ekoloski prihvatljivo" kada i ako dodje nova vlast. U sustini, naje*******ali smo. Nacin kopanja i trovanje ce biti isto.
Zato se narod bori ne samo protiv spoljnjeg neprijatelja vec i njegovog piona, s obzirom da Srbija nije drzava vec provizorijum. To borbu cini mnogo tezom.

Ne, nego političari u Srbiji ne žele Srbiju u EU.
Не жели је ни народ по свим анкетама још од 2012е, рађених чак и од стране прозападних агенција.

Сам чин "евроинтеграција" без претходног референдума је антидемократски.
Морате да се скинете са вашег тоталитарног начина владавине и наметања ставова.

To možda po SNSovim, Šešeljevim i Obraz-ovskim anketama 2012. većina nije htela u EU. U realnosti pak, većina naroda jeste tada i želela i gajila nade da će biti nešto od članstva sredinom ili krajem ove decenije.

Posle su se desili brojni drugi događaji, koji su udaljili mnoge ljude od EU ideje, a i sama EU se od tada pokazala kao neopisivo glupa i autodestruktivna u mnogim stvarima. Sad je više nego jasno da im ne trebamo kao član, a upravo je sam Makro izjavio sa Šolcom prošle godine da "ne vidi u budućnosti neko širenje EU". Nego misli da smo svi sve zaboravili pa dođe ovde sad i obećava čuda.

Не жели је ни народ по свим анкетама још од 2012е, рађених чак и од стране прозападних агенција.

Сам чин "евроинтеграција" без претходног референдума је антидемократски.
Морате да се скинете са вашег тоталитарног начина владавине и наметања ставова.
Maj 2024.godine, NSPM:

1000010591.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
По ваћежим условима за улазак беше 84% становништва је изричито против уласка.

Pitao si i dobio odgovor. Sad siris pricu u drugom pravcu.

Реалност зове Бекија.

Знају се услови за улазак
Никакви уступци и компромиси ту нису могући
84% је против те једине могуће путање уласка у ЕУ

Анкета коју си окачио је на нивоу - Да ли би да будете милијардери и да ебете Ирину Шајк?

Притом, од 2012е чак и по таквим бесмисленим анкетама становништо је било против. Тек се последњих две године јавно мнење мало окренуло услед СПН испирања мозга.
Анкета која само доказује трагично стање становништва које негира реалност око себе.

Сад барем знамо да је скоро 40% становништва за рушење уставног поретка, лишавање дела суграђана свих права и дезинтеграцију Србије.

Napisao si da narod ne zeli EU i dobio odgovor crno na belo da zeli.

Sad si presao na to da narod ne zeli EU ako nas uslovljavaju. To je skroz druga prica.

Evo ti odgovor i na sledece pitanje

1000010592.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Pa ja sam mislio da ti to već znaš. Sam si rekao da za Srbiju nema nade. A opet se iznova isčuđavaš. I ostaješ u njoj tako mrskoj i propaloj.

Наравно да се изнова исчуђавам овим размерама безумља и шизофреније.

Као што се и исчуђавам тиме да се и даље потеже демагогија ако ти се не свиђа - иди.

Ево не свиђа ми се стање у свету - Дакле морам цимам Елона за карту за Марс.

Беки, не знам шта да кажем. Немамо исто разумевање чињеница а вероватно ни српског језика. Рекох од 2012е је већински негативан одговор био чак и на то бесмислено питање које није у складу са реалним стањем па ми је било логично да сад, кад су шансе за ЕУ практично никакве став још негативнији и зато нисам проверио податак за 2024-у. Но, ето ми још једног подоатка за чуђење.

Сад кад очигледно није опција и кад смо виђени за евроунијатску депонију - Е сад ћемо да је желимо још више. Мораћу да коригујем свој став о овом друштву и да не очекујем баш ништа разумно.

Poslednja izmena:
Ovaj će novu godinu dočekati kao Marija.

Имаш у овом тексту снимак, пусти од 03:25 и гледај Чадежа шта ради у позадини, тај човек је луууууууд

Сад барем знамо да је скоро 40% становништва за рушење уставног поретка, лишавање дела суграђана свих права и дезинтеграцију Србије.
Onda prvo treba uhapsiti Dačića, Vučića i Nikolića pošto su oni srušili ustavni poredak 2013. godine. 🤡

Ubeđen sam da u slučaju rata, hvataš tutanj za Ameriku. 😎 Lako je ceo dan drobiti iz udobne stolice kako mladići treba da gube ruke i noge.

Vrh