razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 1.875
Od danas sam zvanicno drugosrbijanac, ne prihvatam da budem deo ovoga, sta god da je ovo
Moralni pobednik, tigarrrrr
Koja spoljnopolitička blamaža.
Isti komentari vec 20 godina.Izglasana rezolucija o genocidu u Srebrenici, 19 država glasalo protiv
NACRT su podržale 84 države, 19 ih je bilo protiv, a 68 suzdržanih.www.index.hr
Neoustaška onanija u komentarima na njihovom najliberalnijem portalu.
Ja mogu. Svako ko je usao u politiku je spreman da pravi budalu od sebe. Isto vazi i za rijaliti.^^on je iz toga izasao sa dobrim kapitalom kod svojeg maloumnog stada za predstojece izbore...a to znaci jos godina love od pljackanja drzave!
Mozda i tu lezi odgovor zasto se jos nije pojavio opozicionar koji ce da privuce njegove glasce,
pa mozda zbog toga sto i nema takve gnjide i smrada koji ce se tako ponižavati da bi se dodovorio patriJotskom birackom telu...
Msm jel moze neko da zamisli na primer savu ili cak milosa francuza da ovako pravi budalu od sebe?
Tacno se vidi da sanjaju NDH i Hrvatsku do Zemuna i Kotora.Izglasana rezolucija o genocidu u Srebrenici, 19 država glasalo protiv
NACRT su podržale 84 države, 19 ih je bilo protiv, a 68 suzdržanih.www.index.hr
Neoustaška onanija u komentarima na njihovom najliberalnijem portalu.
Ja ne mogu,Ja mogu. Svako ko je usao u politiku je spreman da pravi budalu od sebe. Isto vazi i za rijaliti.
Pokusavam al ne ide, da se setim politicara koji nije pravio budalu od sebe od 90 pa do danas.Ja ne mogu,
to je kao pokusavao boško iz dveri ali je nekako bio neubedljiv, nije bilo to to, videlo se da je fake...
Sloba nije, ali Jula jeste... tako da....^^evo pokusaj da se.setis kad je sloba pravio ovakve scene i ovakvo glumatanje..
Naravno da su svi isti, željni slave i moći, suštinski nesposobni sa bilo šta sem za rijaliti.Nije niko a da je bio nosilac vlasti, to je neki pokušaj da se kaže da su svi isti.
eto ipak nije...Sloba nije, ali Jula jeste... tako da....
Lol lol lolОчекиван фијаско кад дипломатију води отпораш који не зна ни пиво да сипа.