Šta je novo?

Izbori 2024

I kakva je ovo vest, tj. naslov? Gde piše da je zbog premijera dobio kaznu? Ne volim spomenutog, ali ovo je glupo pokušaj ni sam ne znam čega.

Ja koliko shvatam nije zabranjeno da se kaže "Vučiću pederu", "je*******o te Vučić" i slično. Onaj lik što je vikao "Vučiću pederu" i zauvek istraumirao jadnog Strajnića nije zbog toga odgovarao.

A to sto doticna nije htjela da preuzme pacjenta to nikom nista dobro mi i zdravstvenu nisu trazili

Da li igde mogu da se pronađu tv spotovi puštani tokom bombardovanja 1999., kada je Vućić bio ministar informisanja, u kojima je Bil Klinton "prepoznat" kao Adolf Hitler a znak NATO-a animacijom pretvaran u kukasti krst?

Posle ovog cirkusa i kompletne sprdnje sa izborima sa raznim belim, zutim, plavim, crvenim...Ne znam kako prosecno inteligentan covek da ima motivaciju da izađe na izbore i ima misljenje da ce svojim i glasovima svojih istomisljenika nesto promeniti.

Tako sto gleda svaki dan kako mu se radi o glavi i resi da pokusa da to spreci.

Preko 120 autosbusa je doslo za NS iz cele Srbije. Videcemo izvestaj u utrak, ali cifra ide i do 170 autobusa. I onda napisu Vucica docekalo 40 000 Novosadjana hahaha.
Djuka bizon je objavio jos sinoc na twitteru listic. Toliko o tome da je sam protiv 10 kandidata. Pogledajte pasus ispod njegovog imena. Inace, Luka je i zvanicno najmladji predsednicki kandidat u istoriji Srbije.

Hahaha, latentna kampanja prisutna i na glasačkom listiću. Jedino On ima sedam redova podrške stranaka i grupa, tu su omladina, radnici, penzioneri, narodi i narodnosti. Fali još samo titula Maršala. A dogodine umesto izbora očekujem ovo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hsrNP3QD3YI[/youtube]

I naravno proglašenje za Maršala.

Prošle noći je aktivista SNS, Milivoje Gajić (51) poginuo lepeći "AV - AV" plakate na nadvožnjake duž autoputa Beograd - Novi Sad.
Pretrčavao je autoput usred noći na 4 kilometra od naplatne rampe Stara Pazova i oko ponoći kola su naletela na njega. Ekipa hitne pomoći konstantovala je smrt. Naprednjaci su sa stotinu autobusa danas dvaput prošli preko mesta gde je Milivoje Gajić poginuo. Aleksandar Vučić je danas na mitingu u Novom Sadu pomenuo palog borca za njihovu stvar. Nije precizirao ko će da ga nosi na duši.

Ta vest o pogibiji aktiviste je toliko strašna da ne znam šta bih napisao, a opet nije iznenađenje. Bezobrazluk starih i novih radikala u plakatiranju proteklih godina je dostigao neverovatne razmere. Jasno je da oni to rade organizovano i nekažnjeno kršeći sve moguće pravne i moralne regulative. Iz tog razloga smatram da Šešelj i Vučić moraju hitno da se povuku iz politike za sva vremena, a takođe i da krivično odgovaraju.

9fb618bd27dd4405b45d869614588a2c.jpg
32c1360175570622b0aff7d633be6d52.jpg

ns

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljubi ih baba kurana, vuciceva glasacka masina. Pa ovi bi za paklo ciigara, 100 grama kafe i "unuce" glasali i za Lucifera, a kamoli da nece za AVAV-a

Bio sam danas do babe na Miljakovcu. Reče mi da ju je zvala komšinica da idu na "izlet" koji organizuje Opština Rakovica. Sve besplatno, dobiju i sendvič. Baba odbila.

To je fora i na Cukarici, svaki vikend ih salju satro
opstina a na izletu propagiraju SNS. Zamislite autobus sa penzosima jedne nedelje dodje Vesic da ih isprati, druge nedelje Sale Antic ministar.. Pa koji oni imaju sa izletom penzosa??

Veljko Latinović, očevidac tragedije sa lepljenjem "AV - AV" plakata na autoputu:

izvor: Facebook

Koliko vredi predizborna kampanja?

Kratak ali odvratan primer:
Pre 2-3 sata na autoputu između Beograda i Novog Sada, 4-5 ljudi lepi plakate jednog predsedničkog kandidata na stubove nikad izgrađenog mosta, odlučili su da oblepe stubove koji su baš između 2 smera.

Mrak, neobeleženi, neosvetljeni....jedan od njih je iskoračio iza stuba direktno na traku autoputa baš u trenutku kad je tu naišao mlad momak iz Novog Sada...nije ga video, nije imao šanse da ga izbegne...a od udarca taj čovek nije imao šanse da preživi...

Vozač se zaustavlja par stotina metara dalje, iza njega nailazimo mi, zaustavljam se i prilazim mu i dok čujem kako plače i nekome preko telefona govori "nisam ga video, nisam ga video, ne znam odakle se stvorio..." ... u tom trenutku vidim šleper koji ide direktno na njegov auto...ne vidi ga... i udara ga u puno ostavljajući samo milion sitnih komada rasutih svuda po putu...srećom kamion se zustavlja pre nego što je stigao do nas.
Za njim stiže kolona autobusa i kamiona...jedva, u poslednjem trenutku izbegavaju još veću nesreću.

Odlazim dalje, vidim u travi, u mraku, momak plače za ocem, zove ga...ali odgovora nema...
Jedan od tih ljudi kaže kako su svi lepili predizborne plakate jednog kandidata i on se samo na čas okrenuo i iskoračio na put i...dalje znate...
Koliko košta, a koliko vredi poster na stubu neizgrađenog mosta, na autoputu Beograd - Novi Sad?

Je li vredan života?
Hoće li nam stvarno biti bolje nakon ove žrtve?
Hoće li Nada Macura sutra objasniti šta se desilo ili će ispasti da ovde niko nije kriv, dok ne saznamo ko nam je sledeći "gospodar"?

Koja je fora sa tim glasačkim listom? Da li su već oštampani? Ako jesu otkud u nečijem posedu? Ako nisu otkud se ovaj pojavi?

Pa i nije bas neka mudrost napisati u vordu cirilicom listu kandidata, inace gasacki listic mora da ima pecat.

Djuka bizon uzo da troluje malo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=440800#p440800:1ytrgqd9 je napisao(la):
AleksandarGrf » Sub Mar 18, 2017 12:51 pm[/url]":1ytrgqd9]Tako sto gleda svaki dan kako mu se radi o glavi i resi da pokusa da to spreci.

O cemu ti pricas? Ko je drugaciji od ostalih, pa da za njega glasaš i veruješ da će nešto da promeni?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441102#p441102:1ipaaneh je napisao(la):
Blade » Ned Mar 19, 2017 10:10 pm[/url]":1ipaaneh]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=440800#p440800:1ipaaneh je napisao(la):
AleksandarGrf » Sub Mar 18, 2017 12:51 pm[/url]":1ipaaneh]Tako sto gleda svaki dan kako mu se radi o glavi i resi da pokusa da to spreci.

O cemu ti pricas? Ko je drugaciji od ostalih, pa da za njega glasaš i veruješ da će nešto da promeni?

Janković, Jeremić, Radulović, Beli, Obradović.
Tebi očigledno treba samo potvrda da nema nijednog kredibilnog kandidata i uopšte te ne interesuju sami kanditati i njihovi programi, biografije itd. Imamo toliko kandidata opozicije (prave opozicije, ne fejk opozicije poput Šešelja) da ne razumem šta tebi još treba da te animira da bi izašao na izbore i glasao za bilo koga samo ne za Vučića i njegove pudlice.

Ne treba nista da me animira sto se tiče izlaska na izbore. Ta tom polju to i ne trazim. Ali njihovi programi me ne uveravaju da je bilo kod od njih sposoban da bude predsednik ove (nazovi) države.

Ljudi Vucko je oborio rekord kampanje!!! :D Ladno je id*** dovezao 450 autobusa (ne mogu da kazem tacan broj ali je +/- 20. Svi su popisani, a podatke mozete da dobijete posle kampanje. Ladno psihopata i njegov bata slabo biju po NSu pa se ljudi ne plase i nece na
miting.
A za NP je bio dopis bolnici, skolama i opstini obavezno prisustvo...

Ne znam da li je odgovoreno na pitanje da li moze da se u drugom krugu glasa u inostranstvu, ako je u prvom krugu glasano u svom mestu (npr ako neko otputuje za Uskrs)

http://rs.n1info.com/a234400/Izbori/Ako ... asate.html

Inače, drugari (nevezano za gornju priču) su imali problem jer konzulat u NY nije video njihov prvi mejl gde su hteli da se registruju za glasanje u NY. Kada je poslao drugi mejl (jer nije dobio odgovor na prvi mejl), tada su mu rekli da prvi mejl nisu primili i da je zakasnio.

Neka napisu mail na premijerev kabinet i kazu da u konzulatu opstruisu njihovu zelju da mu svojim glasom daju podrsku.bla bla.. ciji su visegodisnji simpatizeri. :mrgreen:
Izgleda da se analize o opredeljenosti dijaspore ocenjuju kao lose po rejting vladajuce bratije, pa su resili da im miniraju pravo glasanja.

Slagali su ga to da li su dobili mejl ili nisu lako je ustanoviti st*** neradnicka

Vrh